Elevator Operater Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Nemojte Nika ljudi. Pa valjda na planeti ima jos pnr igraca osim Karlika i Brika. Dodjavola. 2
Marvin Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Kontam da ni Erik Mekolum ne bi bio lose resenje, ali ima ugovor u Galatasaraju. Tako da sam ja smislio da ponudimo Galati danskog pecarosa i neku kintu pride a oni nama Mekoluma. Moze?
Tex_Willer Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 1 minute ago, Elevator Operater said: Nemojte Nika ljudi. Pa valjda na planeti ima jos pnr igraca osim Karlika i Brika. Dodjavola. I defanzivno se on crta u sistemu Zeljka, idealna opcija je za preuzimanja.
Marvin Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 2 minutes ago, Elevator Operater said: Nemojte Nika ljudi. Pa valjda na planeti ima jos pnr igraca osim Karlika i Brika. Dodjavola. ย Bukvalno cela EL ne znam da li ima 10 klasicnih plejeva kao sto je Karlik.ย 4
Arsenije Pesic Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 2 hours ago, ScepanScekicSto said: uskoro resenje centra i pleja ย 1 hour ago, Elevator Operater said: Napisi im komentar da manje jedu ono sto se ne jede, jer to jedu vec nedeljama sa ovim boldovanim. ย Pa dobro, moลพda je njihovo reลกenje za centra i pleja je da se ne dovedu centar i plej he he. ย Inaฤe preterasmo sa kukanjem ovde. Lakลกe malo jbt, biฤe joลก gore, ลกta ฤemo onda? 2
Knipex Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 2 hours ago, Tex_Willer said: Hvala komลกije na velikoj brizi, pa ste od sinoc napisali na ovoj temi vise poruka nego zbirno mesec dana unazad... To je priprema podloge da bi se ukljuฤili u prelazni rok poลกto je na naลกoj temi minsko polje i nikad ne znaลก kad ฤe biti Lav is in the airย
Igor_ Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 11 minutes ago, Marvin said: Kontam da ni Erik Mekolum ne bi bio lose resenje, ali ima ugovor u Galatasaraju. Tako da sam ja smislio da ponudimo Galati danskog pecarosa i neku kintu pride a oni nama Mekoluma. Moze? Bio glavna opcija nama, hteo da dodje, ali kako sam cuo i on je povredio ligamente, pa se odustalo.ย 2
Papanikolesku Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Ja nisam za Kalatesa, ali u varijanti on ili Hejs, pre bih podneo kamenka. A ja najviลกe na svetu mrzim ciglare na pleju, pa vidite kakvo mi je miลกljenje o drugom.ย Takoฤe mislim da ni ลฝelimir ne voli plejeve bez pretnje ลกutem kojima moลพeลก komotno ispod bloka, te mu usput suลพavaลก opcije i zatvaraลก ga gde je najjaฤi - u piku.ย ย 16 minutes ago, Tex_Willer said: Mozda bi Hejs mogao biti ok, imao bi prostora a ega mu ne fali. ย Mada pre bi nekog komba i bas ฤistog pleja kao ลกto je Nik. ย Mene Nik i ta situacija bas podseca na Sortsa sad, gde su i jedan i drugi ugaลกeni od saigraฤa( pogotovo Niku je to problem gde je Majk plej). ย
NMX Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Kalates umesto Karlika vam donosi instant pnr i dobru odbranu plus instant uklapanje. Kalates umesto Karlika vam odnosi prednosti ostale ekipe jer ce Ciglatesu da se odmaฤinju i pune reket pa bi Sterlingove i Parkerove prednosti bile manje izraลพene. ย Jako bih se zaฤudio da ลฝeljko uzme njega a ne nekog preko bare, makar mu trebalo uklapanje od par nedelja.ย
ScepanScekicSto Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Do juce je Calates bio resenje, sada Calates + neko preko bare kvalitetan 1
realno *w Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) 17 minutes ago, Papanikolesku said: Ja nisam za Kalatesa, ali u varijanti on ili Hejs, pre bih podneo kamenka. A ja najviลกe na svetu mrzim ciglare na pleju, pa vidite kakvo mi je miลกljenje o drugom.ย Takoฤe mislim da ni ลฝelimir ne voli plejeve bez pretnje ลกutem kojima moลพeลก komotno ispod bloka, te mu usput suลพavaลก opcije i zatvaraลก ga gde je najjaฤi - u piku.ย ย ย ย Pa nije valjda pitanje "ili"? ย I neko iz NBA, i Kalates kao osiguraฤ.ย ย ย Evo sad naleteh na ovo: Quote Uzavrelo je u Partizanu ovih dana, a kako sada stvari stoje, traลพe se ฤak trojica novih pojaฤanja... ย Edited 10 hours ago by realno *w 1
Elevator Operater Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 48 minutes ago, Marvin said: ย Bukvalno cela EL ne znam da li ima 10 klasicnih plejeva kao sto je Karlik.ย ย Pa Karlika smo dovukli iz Kine, bez znacajnog iskustva za njegove tadasnje godine i kosarku koja se igra u EL. Tako da, mora da postoji jos pokoji takav, ne?ย ย Kakav bre Cigla, pa valjda bi ga prvi Monako koristio u pnr za sve one zveri koje imaju, da vredi necemu. Nego ce nas magicno da dovede u red i nas kolektivni timski IQ. How yes no. ย Na stranu sto u vujakliji pored pojma antikosarka stoji njegova slikaย
Papanikolesku Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) 27 minutes ago, realno *w said: ย Pa nije valjda pitanje "ili"? ย I neko iz NBA, i Kalates kao osiguraฤ.ย ย ย Evo sad naleteh na ovo: ย ย Kalates recimo, odnosno neko njegovih ili slicnih karakteristika je bio neophodan davnih dana. On bi recimo sprecio jucerasnju blamazu druge petorke, izmislio par lakih poena na obrucu, par otvorenih pozicija za sutere + stabilna odbrana, i visok kosarkaski IQ. Za ABA ligu, dzekpot. Nazalost, decidirano odbijanje naseg trenera da reaguje na vreme nas je sada uvelo u probleme. Ako nije reagovao tada kada je trebalo, da li mislis da ce sada naprasno progledati i dovesti dvojicu odjednom, a u malom mozgu mu je i Karlik koji iako povredjen, ipak se vraca u nekom momentu sezone. Moje misljenje - teska prica. Bandoglavost > razum, i mozes se jebati. Naravno da je pozeljno dovesti dvojicu, kako se opet ne bi doveli u ovakve situacije dok se sezona bude lomila, ali ucen istorijom, dovesce jednog, tu su mu Milton i Duane, Sterlinga spusta na dvojku za stalno i daje mu loptu u ruke - da kreira za sebe. Neminovno je i da ce Milton sto pre morati da preuzme dobar deo plejmejkerskih zaduzenja. Edited 10 hours ago by Papanikolesku
Elevator Operater Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Gde je i sta radi vredna i pozudana dobriฤina Dzeljan Smit? On bi bio pristojna zamena za Nilikinu...zna sistemย i tako to. A zaista se kao retko ko ponasao posveceno i odgovorno, plus nije operisan od suta. ย Naravno, sve je to sekundarno, mi sad moramo da ubodemo novog prvog pleja.
realno *w Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 5 minutes ago, Papanikolesku said: ย Kalates recimo, odnosno neko njegovih ili slicnih karakteristika je bio neophodan davnih dana. On bi recimo sprecio jucerasnju blamazu druge petorke, izmislio par lakih poena na obrucu, par otvorenih pozicija za sutere + stabilna odbrana, i visok kosarkaski IQ. Za ABA ligu, dzekpot. Nazalost, decidirano odbijanje naseg trenera da reaguje na vreme nas je sada uvelo u probleme. Ako nije reagovao tada kada je trebalo, da li mislis da ce sada naprasno progledati i dovesti dvojicu odjednom, a u malom mozgu mu je i Karlik koji iako povredjen, ipak se vraca u nekom momentu sezone. Moje misljenje - teska prica. Bandoglavost > razum, i mozes se jebati. Naravno da je pozeljno dovesti dvojicu, kako se opet ne bi doveli u ovakve situacije dok se sezona bude lomila, ali ucen istorijom, dovesce jednog, tu su mu Milton i Duane, Sterlinga spusta na dvojku za stalno i daje mu loptu u ruke - da kreira za sebe. Neminovno je i da ce Milton sto pre morati da preuzme dobar deo plejmejkerskih zaduzenja. ย Mislim da su se sad opekli i da neฤe rizikovati sa samo jednim igraฤem. Sa druge strane, nema smisla ni dovoditi 2 ozbiljna igraฤa, gde bi u nekom trenutku nastao ozbiljan manjak minuta. Kalates je ok iz tog ugla, veteran, ne traลพi puno. 4
Papanikolesku Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Just now, realno *w said: ย Mislim da su se sad opekli i da neฤe rizikovati sa samo jednim igraฤem. Sa druge strane, nema smisla ni dovoditi 2 ozbiljna igraฤa, gde bi u nekom trenutku nastao ozbiljan manjak minuta. Kalates je ok iz tog ugla, veteran, ne traลพi puno. ย Daj Boze da bude tako. Vidimo u narednih par dana.
Marvin Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 7 minutes ago, Jakob Aman said: Oprastanje ruzne proslosti? Srpski zet. Kill me now
Marvin Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Mozda ako mislis na Paul Georga. Ako mislis na Vildozu, ne hvala ๐ 1 2 3
Luchifer89 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 1 minute ago, Marvin said: Mozda ako mislis na Paul Georga. Ako mislis na Vildozu, ne hvala ๐ Da doฤe PG13 da presedi sezonu, to bi bio poso 1 3
zorex Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) Baลก uลพasne vesti za Karlika, ฤovek je najvaลพniji igraฤ ove ekipe i pokretaฤ svega. Ipak, joลก gora je kuknjava na temi, baลก ga preteraste. ย Milton ฤe morati pre nego ลกto sam oฤekivao da krene da ลกamara po EL. ล to se pleja tiฤe, ja bih iลกao kontra od ovoga ลกto se predlaลพe, pitati Kluลพ ลกta treba da se plati, daลก loptu Fatts-u, ล ejku i Dvejnu i piฤiลก na 120ppg. Kakav crni Kalates, deca bi prestala u Arenu da dolaze zbog njega. Centar je veฤe pitanje, stvarno mislim da je ekipa "sitna" i da joj nedostaje jedan centar uguzivaฤ, a ne ove lob zujalice od jedva 2m koje se spominju. ย Biฤe svakako zanimljivo pratiti ลกta dalje, nijedna ekipa u EL nije u nekoj specijalnoj formi ลกto tabela i pokazuje, vaลพno je ฤupati ลกta moลพeลก doma, a ako se bocne neลกto sa strane, tim bolje. A pobedivih utakmica uvek ima. ล ampionske ekipe vrhunsku koลกarku igraju na proleฤe, u naลกem sluฤaju bilo bi samo dobro ne iskopati baลก preveliku rupu do tad. Za poฤetak mora da se dobije Pariz na rudarenje i Arenu. Edited 9 hours ago by zorex 7 2
longbowman Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Biฤe fora kad ostoja zatraลพi od Makabija da se i mi izmestimo u Izraelย na par tekmi imajuฤi u vidu ลกta sve piลกu ljudi na internetu i koliko su besni.ย
JPM Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 20 minutes ago, Marvin said: Mozda ako mislis na Paul Georga. Ako mislis na Vildozu, ne hvala ๐ ย Opaaaaa... bogato!!! 1
Sinnerman Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Jao blago vama, vi moลพete o pojaฤanjima i prelaznom roku. Nama zabranili, pola ljudstva pobanovali, moลพemo da piลกemo samo o modi, ฤizmama, potkoลกuljama, eventualno da prijavimo ko nam se novi povredio i tako.ย 4
Recommended Posts