Son_of_a_gun Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Dokle je došlo, zajabavaju nas nekakvi Garibaldiji… 1 9
Shonewizard Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 22 minutes ago, Son_of_a_gun said: Dokle je došlo, zajabavaju nas nekakvi Garibaldiji… Realno, u zadnjih 5 minuta su nam ubacili 6 poena. Ona dva midrange-a i silaznu Tajrika. Obruč su samo na slici vidjeli. 😄
jedibojan Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Da ne bude samo mracenje, ja recimo vidim put ka visokom plafonu ove ekipe. Sterling, Parker, odbrana ce da se utegne i vristeca rupa na centru ce po svemu sudeci biti kvalitetno popunjena. Najveci zajeb u kombinatorici mi je plej. Karlik je gazda i jedini koji moze da izmisli poene i poveze ekipu kad zglajznemo (pojavio se i protiv Efesa i sinoc nakon sto su ga ozbiljno pridavili). Sa druge strane u odbrani je cunjic i tu bi nam legao pass first uptempo play koji je stabilan na lopti i bar pristojan defanzivac. Ne mora da bude skorer. Ubedjen sam da bi jos jedan plej upgradeovao i Shake-a i Wash-a, ali bi prakticno jednog od njih (vrv Wash-a) izbacio iz ozbiljnije rotacije. Ideja o Miltonu na 1 mi se uopste ne dopada
Tex_Willer Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Mislim da je sad jasno da Dvejn je dosta produktivniji sa plejom na terenu, odnosno kod njeha je ključ da prve minute koje na utakmici igra on bude bek, jednostavno kad je u tim trenucima plej bas znaš da glavinja i to ne izgleda dobro, a ako se ok uvode u mec posle I primarno može imati loptu u rukama. Kad krene u prodore i oni budu optimalni to je znak da je razigran i da se oslobodio. Zato bi njemu idealan parnjak na terenu bio fin defanzivnac bez mnogo poena u rukama koji vidi teren. 4
Nini3112 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Meni se vi svidjate jako kao ekipa(kao i mi) ali mislim da necete otkljucati pun potencijal Miltona naprimer
Tex_Willer Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 2 minutes ago, Nini3112 said: Meni se vi svidjate jako kao ekipa(kao i mi) ali mislim da necete otkljucati pun potencijal Miltona naprimer To bas niko ne može znati, a i veliko je pitanje sta je njemu pun potencijal. Neke brutalne brojke msm da to nisu, ali neka two way uloga, uz dvocifren broj poena da.
Nini3112 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 8 minutes ago, Tex_Willer said: To bas niko ne može znati, a i veliko je pitanje sta je njemu pun potencijal. Neke brutalne brojke msm da to nisu, ali neka two way uloga, uz dvocifren broj poena da. Slazem se ali mislim da se to nece desiti kod vas a mislim da je bas opak igrac.
Elevator Operater Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Svi mi vidimo da ekipa ima visok plafon, ali je jasno da neke boljke uopste ne moraju da se desavaju, cak i ovako rano u sezoni, to najvise boli. Samo malo vise angazovanosti u odbrani. Pre svega Parker da bude na nivou sa kraja tekme, makar svako trece branjenje (mada se on najvise gubi u timskoj odbrani), a osovina tima da se priseti da zna i kako je to lepo peglala po Milanima i francuskim kneževinama
DameTime Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 5 hours ago, Son_of_a_gun said: Dokle je došlo, zajabavaju nas nekakvi Garibaldiji… Očigledno nije čitao ovaj naš topik... 😂🫠
Luchifer89 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Koliko mogu da primetim, mi danas ne potpisasmo nikog, samo da bi potpisali...ccc
Barkley#34 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, DameTime said: Očigledno nije čitao ovaj naš topik... 😂🫠 Očigledno nije gledao veći deo utakmice. 7 hours ago, Elevator Operater said: Za one sto kazu kako se ne moze ocekivati da Parker igra odbranu - pa kako je onda odigra u klaču sinoć? I to protiv najubojitijeg igraca na terenu, 3x za redom. Jel klauzula u ugovoru da ne smemo na tome da insistiramo češće? Suština. Drugi put pokazuje da može da stegne odbranu pri kraju meča. Dakle, treba da trpimo da tri kvotera izgleda poput mene na toj strani parketa da bise na kraju smilovao.
Son_of_a_gun Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 27 minutes ago, Luchifer89 said: Koliko mogu da primetim, mi danas ne potpisasmo nikog, samo da bi potpisali...ccc U neko doba danas, nakon što sam popio kafu i progledao, skontao sam da u amerikama još spavaju. Tako da, dan je još mlad, ima vremena napretek. 🙃 1
DameTime Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 15 minutes ago, Barkley#34 said: Očigledno nije gledao veći deo utakmice. Mda, blejao pored aut linije. Meni je zapravo zanimljivo kako neko ko se profesionalno bavi košarkom ipak ima malo drugačiji pogled na igru neke ekipe, u ovom slučaju KKP.
ScepanScekicSto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 42 minutes ago, Luchifer89 said: Koliko mogu da primetim, mi danas ne potpisasmo nikog, samo da bi potpisali...ccc Mislim ds mora da prodje 24h da bi bili free agenti Edited 2 hours ago by ScepanScekicSto
Tex_Willer Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 32 minutes ago, ScepanScekicSto said: Mislim ds mora da prodje 24h da bi bili free agenti 48h
Recommended Posts