Jump to content

๐‘ซ๐’†๐’„๐’Š๐’Ž๐’‚ - end of an era (KKP 2025/26)

Recommended Posts

Posted
9 minutes ago, Ne sam Safete said:

ย 

Ustvari ovo sam viฤ‘ao viลกe puta pod ลฝeljkom uz odreฤ‘ene varijacije. Novo je ลกto je zapravo proลกlo.ย :kece:

52 minutes ago, ScepanScekicSto said:

Wejvovan Precious Achiuwa

4iIKQE.gif

• Like 3
Posted

Baลก to @Son_of_a_gun

ย 

Sad ili nikad, my Precious!!

ย 

Oko utakmice - drago mi je ลกto je moj poznanik na svom prvom Grobarskom putovanju po ล paniji mogao da doลพivi jednu pobedu, ali realno niลกta nije valjalo. Strana pomoฤ‡i nije postojala, osim dva puta Murinen, prolaze nas u prvom driblingu kako hoฤ‡e, Jabari do poslednje ฤetvrtine nije mogao stolicu da saฤuva... ลฝivot mi je proลกao ispred oฤiju kod onog pasa Tajrika pre Dvejnove trojke, a da ne pominjem amaterizam toga da centar prenosi loptu u takvom trenutku. Ima mnogo rupa koje ฤ‡e bolje ekipe surovo iskoristiti, ali piลกi 3:2 i zaboravi sve...

• Like 1
Posted

U suลกtini ลฝoc Parkera ลพeli upotrebljivog odnosno da ga dovede u optimum za ekipu. I ลพuri sa tim jer trebaฤ‡e i centra ubaciti, plus Mika ฤeka svoje sunce. Oฤigledno je daย  Karlik/Milton,Dilan, Bonga, Sterling i Rike je petorka koja moze trenutno najviลกe. Vanja igra dobro tako da on i Sterling su beton na toj poziciji. Kljuฤ sezone je preoblikovanje Parkera i dobar jak centar. Ali nisam niลกtaย  rekao ลกto veฤ‡ ne znamo. Treba uklapati a da rezultat ne trpi.ย 

• Like 3
Posted
10 minutes ago, odupri se ludilu said:

U suลกtini ลฝoc Parkera ลพeli upotrebljivog odnosno da ga dovede u optimum za ekipu. I ลพuri sa tim jer trebaฤ‡e i centra ubaciti, plus Mika ฤeka svoje sunce. Oฤigledno je daย  Karlik/Milton,Dilan, Bonga, Sterling i Rike je petorka koja moze trenutno najviลกe. Vanja igra dobro tako da on i Sterling su beton na toj poziciji. Kljuฤ sezone je preoblikovanje Parkera i dobar jak centar. Ali nisam niลกtaย  rekao ลกto veฤ‡ ne znamo. Treba uklapati a da rezultat ne trpi.ย 

i meni se ovo ciji apropo Parkera...

Posted
Just now, Son_of_a_gun said:

Hayes ๐Ÿ‘€

ย 

Molim te Sone uozbilji se, i pomoli se svim bogovima da tandem Saviฤ‡ ลฝelimir istovari torbu s lovom pravom igraฤu ๐Ÿซ 

• Ha-ha 1
Posted
4 minutes ago, Papanikolesku said:

Dosta je bilo priฤe dobri moj ล ฤ‡epane, sad neka puste lovu da priฤa umesto njih

meni nema logike tu, jer vi bio treci ispod 1.90ย 

ย 

aa znamo koliko se zeljko lozi na plejeve oko 2 m

Posted
2 hours ago, ScepanScekicSto said:

Wejvovan Precious Achiuwa

ย 

Apsolutno strava igraฤ i biฤ‡u sreฤ‡an ako doฤ‘e, ali eto usudiฤ‡u se da kaลพem da zaista mislim da nam treba neko veฤ‡i.

Posted

Uh Batler i Achuva kakav je to vlaลพni san, doduลกe jedno 3m zbirno treba ako ne i vise.

ย 

Achuva je bukvalno Bolomboj za el, on bi defanzivno svuda krpio.

Posted
2 minutes ago, realno *w said:

ย 

Apsolutno strava igraฤ i biฤ‡u sreฤ‡an ako doฤ‘e, ali eto usudiฤ‡u se da kaลพem da zaista mislim da nam treba neko veฤ‡i.

Sinoc se na primeru Diopa razgolitilo dosta toga. Tovarisca da ne pominjem, on je klasa za sebe

1 hour ago, Son_of_a_gun said:

Jabarija treba tri ฤetvrtine drลพati na onom Vasinom biciklu iza klupe, i onda ga ubaciti na teren kad postigne radnu temperaturu.

+ Liposukcija

Posted
17 minutes ago, ScepanScekicSto said:

meni nema logike tu, jer vi bio treci ispod 1.90ย 

ย 

aa znamo koliko se zeljko lozi na plejeve oko 2 m

ย 

Undersized je moลพda za combo u NBA. U Evropi je lagan, pratio sam ga i kad je na Bayloru '21 uzeo championship, bio jedan od boljih defanzivaca i svakako najbolji igraฤ. Igraฤ ritma, sve ono ลกto Karlik nije, a sve ono ลกto bi odgovaralo Duanu, Parkeru, Sterlingu - koji takoฤ‘e igraju u brลพem ritmu.ย 

• Like 1
  • Thanks 1
Posted
11 minutes ago, realno *w said:

ย 

ko brate?

ย 

besi?