Jump to content

Recommended Posts

Posted

Rekao bih da ni Vanja ne bira utakmice ali, razumem, nije među najbitnijim igračima da bi se posebno apostrofirao

Baskonija je bolnica ali i komšiluk je klinički centar pa pokazuju da umeju na kratak rok da se skupe i izginu za pobedu. Ne vidim da će se Baskonija skloniti kod kuće pred najpoželjnijim EL gostima.

• Like 4
Posted

Nicim izazvano, ispostovase hendi +10.

Kad su tebi parker na 23 i vash na 11, dva najgora skota koi ne sto su izgubili ovu tekmu, no bi izgubili univerzum, jbo kosarku koju ti igras.

Bitno da si opet napusio dete od 18. Za minut igre. On je kriv. A onom debilu  baca kosku kad izlazi.  🙂Idi bre upm. 

• Like 1
Posted

Meni nije jasno zašto Braun ove minute je dobio, Vanja I Dvejn su morali vise igrati, Karlik 32 min skoro...

Bila bi baš sramota da se sutra ne dobije, Forest im je ubedljivo najbitniji igrac i jedan odličan two way plej.

Njima će veći deo meča na Karliku biti igrac od 170cm, a na Tajriku Diakite od 95kg i spori Samanic.

Takodje mi imamo koga staviti na Luwawua koji igra vrhunski početak sezone.

I opet ista priča kod nas sto se tice početka sezone, tako da nekih 5 5 bi bilo premija za nas iskr, jednostavno presporo se pale motori,domaci teren je krucijalan na početku da se čuva.

• Like 1
Posted
7 hours ago, Barkley#34 said:

Rekao bih da ni Vanja ne bira utakmice ali, razumem, nije među najbitnijim igračima da bi se posebno apostrofirao

Baskonija je bolnica ali i komšiluk je klinički centar pa pokazuju da umeju na kratak rok da se skupe i izginu za pobedu. Ne vidim da će se Baskonija skloniti kod kuće pred najpoželjnijim EL gostima.

Naravno da neće, utakmica će biti teza od ove protiv Reala i ne mislim da smo favoriti uopšte. 

Posted (edited)

Zasto smo mi jedini tim cija sacuvana (ogromnim delom) okosnica zabroravi da je vec godinu dana igrala zajedno?

Gledaj kako lepo Pariz zabole K**** sto imaju nov tim i novog trenera. Opet ista igra, koju oni cine pozitivnom.

Jel nesto u zemljistu ispod Arene, sve mu jebem? Ulazi u krvotok i pore? Zeljku i upravi pre svega. Ko je gledao Cabin in the Woods, mozda slican scenario, samo ne horor? Dobro, horor za navijace. 

Edited by Elevator Operater
Posted

Unapred mi je muka od sutrašnjeg meča i unapred upisane pobede kod bar 90% navijača KKP i pljuvacine i kuknjave koja bi usledila porazom. 

Neodoljivo podseća na prošlu sezonu, mi na 2-2, dolazi nam Virtus isto ovako očajan sa 0-4 i unapred prezaljen. Ciglarimo 40 min, uz katastrofa suđenje gubimo i kreće slobodan pad. 

No, ipak se nadam da ćemo ovoga puta ući u meč od 1Q koncentrisani, pa bili oni kompletni ili ne dobiti to, jer smo solidno kvalitetniji.

Posted

Baskoniji je Trent Forest najbitniji i najbolji igrač ove sezone. Sa njim u ekipi bi ste bili blagi favoriti a bez njega ne vidim kako Baskonija može dobiti. Nedostatak Hauarda, s obzirom kako igra ove sezone, verovatno nije bitan, ali Baskoniji se pred kraj utakmice sa Parizom povredio i Dialo. Iskrenuo je zglob. Jeste se vratio i govorio kako je sve u redu, ali postoji velika šansa da ni on ne igra. Iskreno ne verujem da će rizikovati. Sve u svemu veliki ste favoriti i ovakve se utakmice moraju dobiti ako se misli napraviti neki rezultat kada se podvuče crta za plej of.

• Like 1
Posted

Besmislena je priča o tome da li smo favoriti, oni možda budu kompletni možda bez tri igrača, tukli su Real za vikend iz slične situacije kao mi, imamo 72/80 gostujućih minuta takve da se svaki domaćin obraduje... kladže daju domaćinu tek 3% manje šanse za pobedu. 

Posted

Sve smo uradili da im pomognemo da otvore utakmicu kako treba.

Tavares u odbrani razapeo sator u reketu, bez potrebe da napravi ijedan korak.  

Karlikovu odbranu vise ne treba ni komentarisati, sto je najgore kad je usao Dushan bio je jos gori. Ne mogu da vjerujem da makar faul ne mogu napraviti kad ostanu sa protivnickim visokim.

U mojim knjigama jedino kapiten ima prolaznu ocjenu.

Neocekivano i vrijedno spomena, Jabarijev trash talk

Svejedno, jedva cekam Baskoniju.

Posted
11 minutes ago, kendrick duckworth said:

Besmislena je priča o tome da li smo favoriti, oni možda budu kompletni možda bez tri igrača, tukli su Real za vikend iz slične situacije kao mi, imamo 72/80 gostujućih minuta takve da se svaki domaćin obraduje... kladže daju domaćinu tek 3% manje šanse za pobedu. 

Baskonija je trenutno (a moguće i do kraja sezone) verovatno najpoželjnije gostovanje uz Asvel. Ne znam što se beži od uloge apsolutnog favorita (ovo bih isto napisao i za nas i ovako sakati da idemo sad tamo).

Nemaju ništa pod košem što može da vam naudi kao što je juče bio slučaj. Imate full roster na raspolaganju, oni i da se skupe roviti su. Real je za vikend puko jer su se dobar deo utakmice posle plus 20 zajebavali pa kad je voda usla u usi a Forest i Luwawu ispogađali svasta nesto, nije bilo povratka. 

I to sto je na kladionici sada 1.95 na vas, to ce do sutra solidno da padne.