SteveFrancis#3 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 2 minutes ago, MarioKempes said: Frenk Kaminski ni u ovom sastavu nema mesta? To je zato sto sam debil. Odmah ispravljam tu grubu gresku...
Dzep Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Slušao sam Pokua na Fart+. Retko uravnotežen dečko za jednog sportistu, sviđa mi se način na koji razmišlja, prošle godine apsolutno ništa nisam očekivao od njega i manje više sam to i dobio jer posle dugog i beznačajnog bitisanja u NBA svaki mladi igrač mora ponovo da nauči da hoda, a tek onda da igra. Sad kad je naučio da hoda i konačno počeo da pobeđuje svoje telo, očekujem i neki razumni učinak na terenu, ništa više osim blagog plusa i toga da odmeni/nije minus na terenu. Otprilike ćemo već u ovakvim duelima kakav će biti večeras videti može li makar toliko da doprinese Edited 8 hours ago by Dzep 4
MilošVB Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 2 hours ago, SteveFrancis#3 said: Nesto razmisljam, u nekom iscasenom tajmlajnu i krivulji prostor-vremena, mogli smo da gledamo ekipu - Andrej Magdevski, Vlado Ilievski, Dragan Lukovski, Aleksej Pokusevski, Dylan Osetkowski, Vladimir Brodziansky, Marko Pecarski, Miroslav Pecarski, Artsiom Parakhouski, Frank Kaminsky, Predrag Samardziski. Trener naravno Saso Filipovski. Luka Spasovski 2
Stiletto Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) 20 minutes ago, Dzep said: Slušao sam Pokua na Fart+. Retko uravnotežen dečko za jednog sportistu, sviđa mi se način na koji razmišlja, prošle godine apsolutno ništa nisam očekivao od njega i manje više sam to i dobio jer posle dugog i beznačajnog bitisanja u NBA svaki mladi igrač mora ponovo da nauči da hoda, a tek onda da igra. Sad kad je naučio da hoda i konačno počeo da pobeđuje svoje telo, očekujem i neki razumni učinak na terenu, ništa više osim blagog plusa i toga da odmeni/nije minus na terenu. Otprilike ćemo već u ovakvim duelima kakav će biti večeras videti može li makar toliko da doprinese Ako od njega dobijemo ono što smo prošle godine imali od Balše, da razgužava razne Krke i Spartake, ja neću biti zadovoljan. Moraće neki iskorak da napravi i u Evroligi, da makar pokaže da je okrenut u pravom smeru i da ide pravo tim putem. Edited 8 hours ago by Stiletto
Dzep Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) 33 minutes ago, Stiletto said: Ako od njega dobijemo ono što smo prošle godine imali od Balše, da razgužava razne Krke i Spartake, ja neću biti zadovoljan. Moraće neki iskorak da napravi i u Evroligi, da makar pokaže da je okrenut u pravom smeru i da ide pravo tim putem. Legitimno, ali sa druge strane dečko je počeo iz debelog minusa, plus ima ugovor na 4 godine, tako da neki konkretan iskorak od njega očekujem u trećoj sezoni, kad definitivno stabilizuje core i kad pronađe svoje mesto u ekipi. U svakom slučaju, bolje da mu se desi to što mu ti misliš (iskorak u EL) nego ovo što mu ja mislim, iz tvojih usta i Božije uši... Edited 7 hours ago by Dzep
Elevator Operater Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Za pocetak da nikad vise ne izgleda u napadu kao protiv Milana. Jer ono je bilo gore od njegovih najgorih izdanja u prosloj sezoni, iako se donekle povadio solidnom odbranom.
aleksandar2806 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 hour ago, Elevator Operater said: Za pocetak da nikad vise ne izgleda u napadu kao protiv Milana. Jer ono je bilo gore od njegovih najgorih izdanja u prosloj sezoni, iako se donekle povadio solidnom odbranom. Pokusevski od igre u napadu protiv Milana je imao ona dva prenosenje lopte koje je izgubio i to je sve.
Elevator Operater Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Vise nema onih montaza i intervjua posle domacih utakmica u EL i posle toga ćaskanje i kasljanje u mikrofon pred inzenjerom Milenkom? Ili je sad i taj luksuz za Fart +? 1 3
Carl Johnson Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 5 hours ago, Elevator Operater said: Svakako oni imaju jaci tim, ali to ne mora nista da znaci. Efes? Po cemu?
Elevator Operater Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, Carl Johnson said: Efes? Po cemu? Po igracima. 1 1
Ne sam Safete Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 hours ago, Dzep said: Slušao sam Pokua na Fart+. Retko uravnotežen dečko za jednog sportistu, sviđa mi se način na koji razmišlja, prošle godine apsolutno ništa nisam očekivao od njega i manje više sam to i dobio jer posle dugog i beznačajnog bitisanja u NBA svaki mladi igrač mora ponovo da nauči da hoda, a tek onda da igra. Sad kad je naučio da hoda i konačno počeo da pobeđuje svoje telo, očekujem i neki razumni učinak na terenu, ništa više osim blagog plusa i toga da odmeni/nije minus na terenu. Otprilike ćemo već u ovakvim duelima kakav će biti večeras videti može li makar toliko da doprinese Nebo je granica, kupovaces dva dresa ove godine 🙂 Spoiler Samo bez povreda kuc kuc kuc
Patriota iz kauca Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Mi bez Bonge Evrokup tim. Pokuševski beskoristan. Parker debeo ali klasa, ne brinem. Za Željka brinem i za Voša brinem.
Coz29 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Vasingtonu neka da objasni da je koskarka timski sport. Fincu da kosarka nije sport u kome je vazno samo da se zakuca i lupi banana. Dzabari da skine 5kg, i da pokaže ono zbog čega je navodno dosao. Zeljko da nadje način da na svakoj utakmici zadnje 4 godine ne ispusti 15-20 razlike za 2 minuta. Uz to da objasni igracima sta je mali faul i kada se koristi. Rezervnog pleja i centra i necu da pominjem. Milton zna kosarke, kao i Osetkovski. Poku ce na Aba nivou da bude dobar ove godine, u El tesko. 1
jedibojan Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Utisci: Dilan i Milton profi. Wash kanalcina. Poku, drugi najefikasniji i najbolji index ali morace to bolje. Pre svega u odbrani 2
Elevator Operater Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ok, nema centra (svega par stotina hiljada ako ne i milion ali dobro), slabo trziste. A zasto nema pleja? Wash je trenutno nepodnosljiv. Nije valjda i tu trziste utanjilo odjednom?
DameTime Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 minutes ago, Elevator Operater said: Ok, nema centra (svega par stotina hiljada ako ne i milion ali dobro), slabo trziste. https://www.instagram.com/p/DPESAnlDDwM/ 😬 2
Alek The Great Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Pa predsednik nije ni rekao da su obezbedjene pare za pleja.
ScepanScekicSto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Da li ste 100% sigurni da Hakinen ne moze dobiti ni minut u EL za jedno mesec dva?
TripleJ Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, ScepanScekicSto said: Da li ste 100% sigurni da Hakinen ne moze dobiti ni minut u EL za jedno mesec dva? Meni se danas recimo uopste nije svideo njegov govor tela. Dosao je sa idejom da ugura loptu u kos po svaku cenu. Ne deluju ni preterano zainteresovano da uhvati loptu ispod svog kosa niti da angazovano potrci nazad posle promosaja. Ako ga malo uvedu u sistem da igra pametnije odbranu, sa fizikalijama koje ima, mozda i moze za par meseci da bude upotrebljiv u nekim specijalima. U suprotnom, ako ostane ovako kurcevito spreman samo na probacivanje lopte kroz obruc, moze sa Wash-om da ceka KLS.
ScepanScekicSto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, TripleJ said: Meni se danas recimo uopste nije svideo njegov govor tela. Dosao je sa idejom da ugura loptu u kos po svaku cenu. Ne deluju ni preterano zainteresovano da uhvati loptu ispod svog kosa niti da angazovano potrci nazad posle promosaja. Ako ga malo uvedu u sistem da igra pametnije odbranu, sa fizikalijama koje ima, mozda i moze za par meseci da bude upotrebljiv u nekim specijalima. U suprotnom, ako ostane ovako kurcevito spreman samo na probacivanje lopte kroz obruc, moze sa Wash-om da ceka KLS. Jbg decko ima 18 god ne znam sta ocekivati, mozak nekog ko treba da smiruje? zato sam napisoa mesec dva dana, dakle da se malo uvede y sistem, i malo spusti na zemlju...
Tex_Willer Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Poku jebeno mora primarno biti na 5 kad je zajedno sa Dilanom, to pogotovo u fazi odbrane.
jedibojan Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Imao je odlican debi u smislu spustanja na zemlju i pokazne vezbe sta znaci profi kosarka pa makar to bila i Krka. Ima u ligi jos gomila brdjana koji znaju kosarke i s te strane ABA je za sad odlican test za njega. Ako energiju bude usmeravao kako mu Zoc kaze i gledao sta Bonga radi, bice tu minuta i u EL. Valjda su ga roditelji zato poslali ovamo... 1
SteveFrancis#3 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Iskoristio bih ovu priliku da se nacelno slozim sa Sonovaganom - ni mene ne ushicuje niti jedno ime koje je preostalo. Odnosno, da budem precizniji, niko od tih igraca koji su u opticaju nije ni blizu game-changera zbog koga je vredelo igrati mesec dana sa jednim centrom i nakupiti x poraza, pa se onda jos dalje u hodu uigravati i ubacivati ga u sistem u fazi u kojoj vec mora da se grize i svaki mec postaje od paramount znacaja. Ispali smo seljoberi i pilicari sto nismo iskesirali, napunili torbu i istovarili ispred coveka koji nam je bio pik, pa makar bio rizik. Jebiga, nigde ni za sta u zivotu nema garancije, pa ni za to. 1
jedibojan Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 25 minutes ago, jedibojan said: Ima u ligi jos gomila brdjana koji znaju kosarke i s te strane ABA je za sad odlican test za njega. Apropo... Upravo zavrsih sa gledanjem komsija. Sreca njegova pa je prvo naleteo na mehko
Recommended Posts