Jump to content

๐‘ซ๐’†๐’„๐’Š๐’Ž๐’‚ - end of an era (KKP 2025/26)

Recommended Posts

Posted

Karlik moze da odigra odbranu kad hoce, ali cesto odlucuje da to ne uradi. Pretpostavljam da se ne bi trosio za napad. I to je legitimno.

Ali neretko mu se desavalo prosle sezone da ima prostora da napravi mali faul, ali on to ne ucini. To mora da se promeni. Ove sezone bi trebalo da ima korektnu alternativu u vidu Miltona (pa i tog kengura) pa ne mora da se brine ako napravi svih 5 faula.

• Like 1
Posted

Stvar koja me je najviลกe izluฤ‘ivala proลกle sezone, neฤ‡e ฤovek da napravi mali faul. Ove bih ga klupirao za svaki takav nedopustiv propust, ne moลพeลก ostati u mismeฤu i glumiti ฤiviluk bez reakcije.ย 

• Like 2
Posted

Druga petorka (trenutno)

PG Milton

SG Duan

SF Vanja

PF Osetkowski

C Poku/???

ย 

Ova petorka bi trebalo da moze da se nosi sa vecinom abaligasa u nasoj grupi. Usudicu se da kazem svih sem Dubajia. Ovde da se dodaju u roster jos 2 igraca iz prve petorke (kao safe trigger) i jos taj kengur, Lakic, Mika i Nakic. Protiv ovih slabijih moze i da se proba sa nekim od klinaca umesto nosioca.

• Like 1
Posted
1 hour ago, Shikamaru said:

Tvoj animozitet prema Karliku cele sezone mi je prilicno nejasan. Disclaimer - uvek si to okej prezentovao i nikad nisam osetio hejt, tako da misljenje postujem samo se ne slazem.ย 

Nema nikakvog animoziteta, cak sam srecan sto smo posle dugo vremena dobili klasicnog pleja.

Moj problem je u tome sto njegov stil igre zahteva da on bude capo ekipe, a po kvalitetu mi nije za vodju F4 konkurenta, a suvise je dobar za backup pleja tako da je zajeban posao kako ga adekvatno nadopuniti.

Sa druge strane, druga sezona u EL, u istom timu, sa istim (najboljim) trenerom. Pa da vidimo...

• Like 1
Posted

Ja sam ubedjen da posao u abi mogu da otaljavaju Dvejn, Lakic, Murinen, Poku, taj novi centar potencijalno, plej koji dolazi i Dilan. Uz solidne minute Mijailovica i Mitra pogotovo kuฤ‡i.

Posted
35 minutes ago, Papanikolesku said:

Slavno ime veฤno ลพivi, wtf!? Nije bila neka majica Partizan Beograd, i grb kluba, ลกal?ย :smiley26:

Bas sam malopre citao Colovicaย i vodim sad majicu..

ย 

Jbg, ne da Ostoja da pare za marketing odu daleko..

ย 

ย 

A profitirao bi Partizan puno da ovakvog strucnjaka angazuje

Posted
8 minutes ago, wrach said:

Bas sam malopre citao Colovicaย i vodim sad majicu..

ย 

Jbg, ne da Ostoja da pare za marketing odu daleko..

ย 

ย 

A profitirao bi Partizan puno da ovakvog strucnjaka angazuje

ย 

Ma ovo je komiฤno, zna li se za koga je mali potpisao uopลกte? Neki Steve sad gugla slavni klub veฤno ลพivi, nema ลกta vrhunac marketingaย 

• Like 1
Posted

Ne znam cemu odusevljenje sa tim likom. Uradio lik neku analizu i rekao, pazi sad, da treba da dajemo manje para i da dobijamo vise. I neke stvari.su bas subjektivne. Meni su ti alternativni grbovi ok.

Posted (edited)

Mogu naravno da se slozim sa kritikom nacina i frekvencije koriscenja ovih sekundarnih i tercijarnih insignija (samo njihovo postojanje nije problematicno, naprotiv, ukoliko se nadje prava mera). Tacno je da to cesto prelazi maltene u svojevrsni ribrending svake sezone i da se time razvodnjava identitet kluba i njegovi osnovni markeri. Medjutim, bas tu poredjenje sa modernom NBA ligom kao idealom fejluje - poslednjih recimo 10ak godina se i kod njih uocava isti problem - poplava novih dresova, jednosezonskih amblema, logoa i artworka, po pravilu u bojama i sa simbolikom koju vise niko ne moze da isprati, gde pod uslovom da ne pratis redovno i ne prepoznajes kosarkase iz najdaljih kadrova, nema sanse da pretpostavis i pogodis koji tim igra protiv koga. Tako smo mogli da gledamo Dallas i pomislimo da Real igra NBA turneju, Sunse u tirkizu... Da ne pominjemo vec visedecenijsku praksu da se logoi 'osvezavaju' na odredjeni broj godina, pa tako sad imamo fazon samo Bullse koji imaju isti #1 logo kao prvog dana kada su usli u ligu.

ย 

Da, treba se u svakom smislu ugledati na NBA, ali prvenstveno u razvijanju samog koncepta da je klub i sve oko njega deo jedinstvenog entertainment paketa. Neke stvari se ne mogu preuzeti bas 1-1, a neke treba i zaobici, gde postoji vec praksa koja je pokazala da je to way to go. Takodje, treba biti realan i svestan da cak i da nas marketing departman radi besprekorno i vuce samo genijalne poteze, u velikoj meri je ogranicen i konkurencijom i nivoom celokupnog takmicenja. Nemoguce je da KKP napravi tako jak brend ukoliko EL kao takva ne prati adekvatno. Moramo imati jake, bas jake tekme i serije, prava, genuine rivalstva, da bude i kosarkaskog i nekosarkaskog, cak pomalo i rijalitija (kao sto je to slucaj preko bare)...

ย 

O zelji (i potrebi zapravo) da se od kluba napravi globalni brend smo pisali mi ovde nekoliko puta u poslednje 3-4 godine. Dakle, ljudi to prepoznaju i to je ideja koja bi nedvosmisleno trebalo da bude vodilja i zapravo formira neku dugorocnu strategiju kluba. Da, profi tim ljudi i adekvatan budzet su neophodni da bi prica pocela davati rezultate, ali za pocetak bi mogli saslusati neke sugestije navijaca.

Edited by SteveFrancis#3
  • Like 2
Posted (edited)

Insta nalog kaลพe da je izabrao broj 3.

ย 

Znaฤi imamo 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 17, 19, 44, 88.

ย 

ล ta uzeti u novoj sezoni? Blizu sam broju 4

Edited by Dzep
Posted

Prvi sam bio skeptik oko Pokua i nabacivanja kilaze, ali on stvarno deluje veฤ‡e i sam kaลพe sad je na 105kg a imao je 99 na kraju sezone.

ย 

Nekih 108-110 verujem da mu je idealno.

Posted
Just now, Ne sam Safete said:

Nema drive ... Eventualno 11

ย 

Imam Smajlija iz one tamo sezone, znaฤi 9 i 12, mora neลกto van tog opsega... Najradije bih 88, zato ลกto je to jedan ludak ali me taj broj nervira zbog svoje simbolike (a interesantno je da ga je Kristofer Hil nosio u Areni, a on je znao ลกta radi...)

Posted
4 minutes ago, Dzep said:

ย 

Imam Smajlija iz one tamo sezone, znaฤi 9 i 12, mora neลกto van tog opsega... Najradije bih 88, zato ลกto je to jedan ludak ali me taj broj nervira zbog svoje simbolike (a interesantno je da ga je Kristofer Hil nosio u Areni, a on je znao ลกta radi...)

88 je sretan broj u Kini. Zato im se pun klinac restorana zove ba-ba.

ย 

On the other hand:

ย 

• Like 1
Posted

ฤ†era igra sve moguฤ‡e Instagram lutrije ลกto se tiฤe KK Partizan, upecala pre tri godine potpisan Smajlijev crni dres, a pre neki dan beli ล ejkov, takoฤ‘e s autogramom.

ย 

IMG-fb690353697ecdcb1a3ca4b92486a832-V.j

ย 

IMG-7551113ecb2b78b0679209803c77bf84-V.j

ย 

Znaฤi, ove sezone sam dvojka ๐Ÿ˜

• Like 4