La mano de Dios Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Nemacka ako bude zivela od suta za 3 Vagnera crno im se pise, sa druge strane Osman i Larkin se vec zapalili. Turska strasno otvorila.
Borca Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Sve spolja ulazi, odlicno otvaranje utakmice. Wagner sa druge strane ni blizu da ubaci spolja.
Thor Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Kakvu odbranu igraju turci Edited 5 hours ago by Thor
Ječmendo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 10 minutes ago, Thor said: Kakvu odbranu igraju turci Nije im dugo trajala. Prejaki su Nijemci ofanzivno, nije slučajno da daju preko 100 poena po meču. Edited 5 hours ago by Ječmendo
Thor Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Furiozno krenuse stvarno, ali nemci su preozbiljna ekipa, iskusni, uigrani....prštaće ovo do kraja
La mano de Dios Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Stao Turskoj sut za 3 , otvorili sa 3/3 a onda 0/4.
Wingwalker Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ušao Petrušev u Šenguna. Koliko kreveljenja za očigledan dupli faul...
forumko topic Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Sudije će dozvoliti jače kontakte i malo guraju Nemce. Opet, ne mogu nikako za onog Atamana. Koga god da vodi. Napred Dojčland. 1
La mano de Dios Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Tajs za sada ocajan, jeste da nije lako protiv Senguna ali ovo je bas lose u oba pravca. 1
La mano de Dios Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kakav brutalan kosarkas je Sengun, alal vera. 1
Ječmendo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Brat Šruda je očajan, on je glavni krivac loše Njemačke. 3
La mano de Dios Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago S obzirom da Sengun ima 3 faula, ocekujem neke takticke zamisli Nemaca u poluvremenu da krenu od starta drugog poluvremena da ga napadaju, ako bi uspeli da ga navuku da dobije 4.faul u 3/4 posle im se toga dosta otvara.
Kooineeperk Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Gledam tekmu... pokusavam da navijam za nekoga, kao da bude zanimljivije, ali mi bas ne ide. Ne mogu za Tursku sto zbog Atamana, sto zbog te glupe naturalizacije igraca koju praktikuju. A ne mogu nesto ni za Nemacku. Mozda mi je malo lakse za Nemacku. Edited 4 hours ago by Kooineeperk 8
Problem sa licnim greskama Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 minutes ago, Kooineeperk said: Gledam tekmu... pokusavam da navijam za nekoga, kao da bude zanimljivije, ali mi bas ne ide. Ne mogu za Tursku sto zbog Atamana, sto zbog te glupe naturalizacije igraca koju praktikuju. A ne mogu nesto ni za Nemacku. Mozda mi je malo lakse za Nemacku. Pakao je ovo.
holden c. Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Odlicna tekma, Svabo bolje igrao sa Denisom na klupi, ali cudna je to glava, ne bi me cudilo ni da sabije u nastavku, a ni da se raspadne jos gore. Nekako ni dalje ne mogu da poverujem da mi nismo ovde (sto ne umanjuje kvalitet ove dve ekipe, samo random misao) Edited 4 hours ago by holden c. 2
Recommended Posts