Molina23 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Lućano je toliko ludo moćan da ukoliko zamisli da treba da da 60 poena, daće ih. Jedini legit čovek-tim u Evropi. Mogu misliti kako je ovoj Aba nejači i sirotinji kada igraju sa njim. Kao prebogati teča kad reši da malo provoza tinejdž rođake preko u leta u svom Aventadoru. Ćute, slušaju, balave i mole da svaki minut sa njim urežu kao direkt susret sa Bogom. 1
La mano de Dios Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 4 minutes ago, Zvezdaš96 said: Ako je dao 30 na poluvremenu a rekord drzi Markanen i to na ovom evropskom je stigao do njega u grupi, bilo bi iznenadjenje da Luka ne obori taj rekord i ne postigne onda 14 u drugom poluvremenu, jer ce izvesno igrati makar 16-17 minuta u drugom poluvremenu.. Ne znam na koji rekord mislis. Edi Teras drzi rekord Evrobasketa sa 63 poena u mecu protiv Albanije.
Del Piero Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 5 minutes ago, Zvezdaš96 said: Ako je dao 30 na poluvremenu a rekord drzi Markanen i to na ovom evropskom je stigao do njega u grupi, bilo bi iznenadjenje da Luka ne obori taj rekord i ne postigne onda 14 u drugom poluvremenu, jer ce izvesno igrati makar 16-17 minuta u drugom poluvremenu.. Druze, koji Markanenov rekord, pa Luka je na proslom EP utrpao Francuzima 47 poena. Rekord je 63 poena, a ko je postigao ne bi znao da ponovim, ali sam procitao danas.
Dzo23 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Čini mi se da su ga usporili kako je Poceko bacio Nianga na njega.
La mano de Dios Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago (edited) Ova nerealizovana 4 vs 1 kontra Italijana moze biti kljucan momenat na kraju.Kakva rola Omica sada, 3 uzastopna napada hvata ofanzivne skokove i daje poene. Edited 19 hours ago by La mano de Dios 2
Karakondzula! Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Pokazna vežba kako superzvezda vodi svoj tim i čini ga boljim na milion i jedan način. Ostatak ekipe Slovenije bi se u najboljem slučaju borio za top 8 Aba lige. I ne moraš da čekaš odluku o (ne)igranju do 10ak dana pred prvenstvo. Svaka čast Luka i veliko poštovanje. 2 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Pojavio se Omic da malo pomogne i izrudari poene. Ipak nevjera da Prepelic ni polaganje ne moze da da, jedva je dotakla obruc Evo konacno da pogodi
Don Dusko Posted 19 hours ago Author Posted 19 hours ago Just now, Miki28 Lakers in 5 said: Pojavio se Omic da malo pomogne i izrudari poene. Ipak nevjera da Prepelic ni polaganje ne moze da da, jedva je dotakla obruc Al zato siba trojke :D
Zvezdaš96 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Šta sam rekao za Nikolica i Prepeliča haa?? Prorok me zovite hahah
La mano de Dios Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Steta za Slovence sto idu na Nemce u 1/4. Mislim da bi svima ostalima pa i Turcima sa ovakvim Doncicem mogli da zabibere čorbu. Nemacka je ipak neki drugi nivo.
Zvezdaš96 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 27 minutes ago, Del Piero said: Druze, koji Markanenov rekord, pa Luka je na proslom EP utrpao Francuzima 47 poena. Rekord je 63 poena, a ko je postigao ne bi znao da ponovim, ali sam procitao danas. Pa kako pisalo u medijima onda da je neko na ovom evropskom oborio rekord po broju poena i pisalo je za Markanena?? Znači mediji lažu?? Baš čudno da mediji u Srbiji ne govore istinu i javnost obmanjuju 😄
Markoss Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Jebote, Slovenci imaju role playere koji doprinose vise od naseg preskupog EL dua - Micica i Gudurica. Trpa Muric, ubacuje Ali Nikolic. Pakao. Bas zato i kazem, nadam se da cemo za sledece takmicenje praviti ekipu, a ne All star 2k rating team. 3
Miki28 Lakers in 5 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Thomspon prop'o totalno Ko li je rekao ovom Hrovatu da zna da vodi loptu? Igraj odbranu i coskari
Урош19 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 2 minutes ago, Piksi said: Nije jos ovo ni slucajno gotovo. Nije bilo realno da Dončić nastavi u onakvom ritmu uzimajući u obzir koliko minuta provodi na terenu, a pomoćno osoblje se raspada u 4/4. Može ovde biti svašta do kraja.
Chaos Is Me Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Slovenci ne šutiraju dvojke, izuzev Luke i Omića. Dobar Niang, pravi za Duškistu.
Don Dusko Posted 18 hours ago Author Posted 18 hours ago Sta reci za Prepelu on jedino protiv Partizana izdominira. 2
Recommended Posts