Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sjajna Litvanija na startu al teško će Velička ovako do kraja. Dobar i Sirvydis, on je x faktor za Litvaniju ako se zapali. Letonci bez ideje osim da guraju na Zingera.

Posted

Na čemu je ovaj komentator danas, posebno dok prenosi ovaj meč?

Govorim o komentatoru sa RTS-a i kako se zove ovaj??

Ja sam u životu sve video, ali ovaj je svaku meru sa glupostima preterao, znači toliko dekoncetracije ja u svom životu nisam video, nijednom, ali nijednom nije uboo državu, uvek za Letonce kaže da su Litvanci, i obrnuto..

Posted

Litvanija igra mnogo smislenije i organizovanije. Čak su i skresali minute Valančiunasu kao da je neki igrač uloge jer mu ne odgovara match up. Letonci baš nikakvi, sve na Porzingisa pa šta bude, dosta ružno za gledanje.

• Like 1
Posted

Petar Denda:

,,Aaa evo ih Finaca na tribinama spremaju se da odgledaju ovu utakmicu, zapravoo oni to već rade"

Ne vredii, definitivno je čoveku neko sipao nešto u piće... nemam drugo objašnjenje...

• Ha-ha 3
Posted

Najprijatnije iznenađenje kod Litvanaca je Tubelis. :thumbsup: Baš ozbiljan igrač u najavi. Snažan, efikasan, odličan skakač - nije slučajno igrač sa najviše minuta na ovom prvenstvu među Litvancima.

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Zvezdaš96 said:

Petar Denda:

,,Aaa evo ih Finaca na tribinama spremaju se da odgledaju ovu utakmicu, zapravoo oni to već rade"

Ne vredii, definitivno je čoveku neko sipao nešto u piće... nemam drugo objašnjenje...

Sipali mu drogu u vinjak.

• Ha-ha 1