Chaos Is Me Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Sjajna Litvanija na startu al teško će Velička ovako do kraja. Dobar i Sirvydis, on je x faktor za Litvaniju ako se zapali. Letonci bez ideje osim da guraju na Zingera.
Del Piero Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Normantas na pleju je tesko za gledanje, ali nemaju opcija.
Mairosu Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago denda on fire ali bukvalno. najbolji njegov turnir otkako prenosi. spremljen i nadasve energičan i motivisan. 1 1
Problem sa licnim greskama Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ozbiljna gurancija sudija. Udaraju Letonci kao ludi ali ne vredi. Pored mene sedi prepijana banda Finaca, biće veselo za živce sve ovo 😄 #uvekkontralitvanije #litvankehvalaštopostojite
Zvezdaš96 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Na čemu je ovaj komentator danas, posebno dok prenosi ovaj meč? Govorim o komentatoru sa RTS-a i kako se zove ovaj?? Ja sam u životu sve video, ali ovaj je svaku meru sa glupostima preterao, znači toliko dekoncetracije ja u svom životu nisam video, nijednom, ali nijednom nije uboo državu, uvek za Letonce kaže da su Litvanci, i obrnuto..
Ječmendo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ne mogu da okrenu sa ovakvom igrom spoljne linije. Bukvalno se osim Kristapsa i donekle Šmitsa niko nije pojavio na utakmici.
Chaos Is Me Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Litvanija igra mnogo smislenije i organizovanije. Čak su i skresali minute Valančiunasu kao da je neki igrač uloge jer mu ne odgovara match up. Letonci baš nikakvi, sve na Porzingisa pa šta bude, dosta ružno za gledanje. 1
La mano de Dios Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago U pravu ste hahahaha, kakav je ovo raspad.Nisam gledao 1/2, rekoh pogurace ih sudije i krenuce da pogadjaju kad ono ljudi nmg loptu da uhvate.
Zvezdaš96 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Litvanija ih je ubila objektivno u svim segmentima, pročitali su ih kao bukvar i čestitke treneru Kurtinaitisu kako je spremio meč.
MrTripleDouble Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Kad porastem zelio bih da budem Arnas Velicka! Placeni ubojica koji u slobodno vreme pika basket
MrTripleDouble Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago btw ako niste primetili jedan od sudija je glavati Bosanceros koji nas je usrao na Olimpijadi protiv Amera tu facu nikada necu da izbrisem iz pamcenja iako sam ga tada prvi put video
Zvezdaš96 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Petar Denda: ,,Aaa evo ih Finaca na tribinama spremaju se da odgledaju ovu utakmicu, zapravoo oni to već rade" Ne vredii, definitivno je čoveku neko sipao nešto u piće... nemam drugo objašnjenje... 3
Ječmendo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Najprijatnije iznenađenje kod Litvanaca je Tubelis. Baš ozbiljan igrač u najavi. Snažan, efikasan, odličan skakač - nije slučajno igrač sa najviše minuta na ovom prvenstvu među Litvancima. 1
La mano de Dios Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 minutes ago, Zvezdaš96 said: Petar Denda: ,,Aaa evo ih Finaca na tribinama spremaju se da odgledaju ovu utakmicu, zapravoo oni to već rade" Ne vredii, definitivno je čoveku neko sipao nešto u piće... nemam drugo objašnjenje... Sipali mu drogu u vinjak. 1
Zvezdaš96 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Najjače mi kada se Denda deree onako i kaže: Auuu kakav potez Valančiunasaaa, novi sjajan potez Letonaca 😄
Recommended Posts