alcesta Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago "U prvom kolu bio je bolji od lakog luzera" Stvarno ne zna čovek da li da se smeje ili da plače na Banjca. 3 1
La mano de Dios Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) 9 minutes ago, Darko said: Ovo je forum gde se komentariše i razmenjuju mišljenja. Naravno da je na Novaku da odluči, to niko ne spori niti mu se nešto nameće. Nema ništa kontroverznog u mom postu - ako hoće da se takmiči sa njima, mora da igra na više turnira. Ako ga to više ne motiviše, pa neće ih više ni dobijati na Grand Slamovima. To je manje više fakat. Bio sam mišljenja da će Novak imati svoj "poslednji ples" ali više ne verujem u to. Ja sam jedno vreme mislio da ce se poklopiti na nekom gsu da mozda neki od ove dvojice ispadne rano ili da ima neke fizicke probleme ali nakon ove godine sam siguran da od toga nema nista. Nije samo stvar u tome da su pobedjivali sve ostale na gren slemovima, nego to da su ih cistili sa terena.Posebno se to odnosi na Sinera, sem nesrecnog Dimitrova on nije bio blizu da izgubi nijedan mec na gren slemu ove godine ne racunajuci ono finale rga sa Karlosom. Edited 12 hours ago by La mano de Dios 1
La mano de Dios Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Feliks uzeo 1 gem u 1.setu, valjda bude vise u drugom, videcemo.
Helena Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 49 minutes ago, La mano de Dios said: Ja sam jedno vreme mislio da ce se poklopiti na nekom gsu da mozda neki od ove dvojice ispadne rano ili da ima neke fizicke probleme ali nakon ove godine sam siguran da od toga nema nista. Nije samo stvar u tome da su pobedjivali sve ostale na gren slemovima, nego to da su ih cistili sa terena.Posebno se to odnosi na Sinera, sem nesrecnog Dimitrova on nije bio blizu da izgubi nijedan mec na gren slemu ove godine ne racunajuci ono finale rga sa Karlosom. Siner bi ispao na Vimbldonu od bratka, ali ko ima ne/sreće... I da se držim one kockarske, ko ne igra, ne dobija. 1
Helena Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Sudija ne sme da da opomenu Sineru za prekoračenje, e živote
La mano de Dios Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Ajde Felikse momce pokazuj bre da nisi slucajno rodjen 8.avgusta!!!
alcesta Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Ja sam zadremala posle prvog seta u sad se probudim kad ono bolje da ne gledam do kraja. Ajd makar je set uzeo. Banjac je izračunao da ćemo posle 1:1 gledati još najmanje 3 seta 1
Carl Johnson Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Siner uzeo medical, htedoh da napisem da mi ne deluje dobro, igrao je kao protiv Karlosa u finalu Sinsinatija
La mano de Dios Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 1 minute ago, alcesta said: Ja sam zadremala posle prvog seta u sad se probudim kad ono bolje da ne gledam do kraja. Ajd makar je set uzeo. Banjac je izračunao da ćemo posle 1:1 gledati još najmanje 3 seta Jel ima na tom mucenom eurosportu ijedan normalan? 2 minutes ago, Carl Johnson said: Siner uzeo medical, htedoh da napisem da mi ne deluje dobro, igrao je kao protiv Karlosa u finalu Sinsinatija "Quidquid id est, timeo Danaos et dona ferentes".
McLeod Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Cim ga malo testiras, eto ga medikal. Zli jezici bi rekli da i po tome podseca na Djokovica. 1
Helena Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 11 minuta gem, sa brejk loptama za Feliksa i Siner izdrži ...i onda sledi brejk za Sinera, ofc
Barker Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 8 hours ago, Drug Crni said: Šta se gledalo? Odgovorlia alcesta, da potvrdim: Imperija uzvraca udarac. A moze i Alkaraz da udari jako u nedelju.
L' Imperatore Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 9 hours ago, Helena said: Novak je na KZN rekao da ne odustaje od slemova i da zna da će biti izuzetno teško, ali će biti tu. Ja mislim da tu ima rezona. Naravno da neće biti ništa mladji, ni brži u narednoj godini. Ali je dokazao da još uvek može da se plasira u samu završnicu turnira, a tu onda može svašta da se desi. Da, posle ovakvih poraza kao što je ovaj i u Wimbledonu, večina nas je demoralisanih i ne vidimo kako bi mogao da prodje ovu dvojicu. Ali ovo je sport, pa se možda ukaže situacija gde neče biti ni potrebno iči kroz njih. Loša forma, povrede, iznenađenja protiv drugih protivnika... Mogao bi tako da "izlešinari" još koji GS. Možda to ne bi bilo neznam ti kako epski, jer ne bi dobio svoje direktne rivale u peak formi. Ali mislim da ima barem jedno lešinarenje u dobrom, posle silnih diskvalifikacija i proterivanja iz država, kada je on bio glavni kandidat za te titule. 8 hours ago, Darko said: Ovo je forum gde se komentariše i razmenjuju mišljenja. Naravno da je na Novaku da odluči, to niko ne spori niti mu se nešto nameće. Nema ništa kontroverznog u mom postu - ako hoće da se takmiči sa njima, mora da igra na više turnira. Ako ga to više ne motiviše, pa neće ih više ni dobijati na Grand Slamovima. To je manje više fakat. Bio sam mišljenja da će Novak imati svoj "poslednji ples" ali više ne verujem u to. Nije da njega više ne motiviše takmičenje za Masterse. Nego je oporavak ovde ključna stvar. 4 banke su to brate. Vidiš da ne može da prodje meč, a da ga fizioterapevt ne masira na nekom drugom delu tela. Tako da je jasno da neče da nastupa prečesto, samo iz straha da se ne povredi teže. Cilj je da se Grand Slamovi dočekaju sa što manje povreda i što svežiji fizički. Naravno, argument manjka "match fitnessa" je apsolutno validan. Ali očekivati od njega da u ovim godinama nabija kondiciju u Cincinnatiju i Torontu da bi došao što jači u NY, je nerealno. 1
Nicklord Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago On će da ode u penziju kad ispadne na dva/tri vezana GSa od nekog ko nije Alkaraz/Siner. Dokle god ispada od njih on će biti tu i nadati se da ulovi nešto. Mislim da je to potpuno jasno 😄 Ali stvarno izrazito slaba generacija. Ne znam da li je bio jedan klasik na ovom USO. Nadam se bar finale 1
wrach Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Mislim da u njemu ima motiva da malo jace istrenira dogodine i bude u realnoj mogucnosti da dobije ovu dvojicu u 3 dana.
Elias Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Jedini pravi trening blok koji je imao, je ono kad su isli sa Marejem u Dubai proslog decembra. Zato i nije cudo da je najbolje izgledao u Melburnu. Steta za onu povredu u 1/4 finalu stvarno. Ovo ostalo od sturih informacija koji smo dobivali sa interneta su bili neki treninzi nedelju do desetak dana pre turnira, pa onda kako turnir odmice dizala bi se forma kroz turnirskih meceva. Za ovu ostalu boraniju ocigledno i to je dovoljno, ali za Alkaraza i Sinera definitivno mu treba nesto vise posebno taj mec fitnes i samopuzdanje, koji donosi redovno igranje turnira na ATP turu. Dali ako se maksinalno posveti moze da pobedjuje Sinera i Alkaraza sledece godine, pa recimo bice jako tesko. Ali da moze da se nosi sa njima to sigurno. Bar nece biti samo dekor u tim polufinalima i gubiti sa glatkih 3:0 na kraju krajeva. E sad dali on hoce, zeli i moze da se posveti tenisu 100 posto u 39 godini zivota, to je vec drugo pitanje. 1
McLeod Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nadam se da ce Feliksu ovaj turnir biti confidence boost za nastavak sezone i sledecu godinu. Treba da se vrati u top 10 i igra vise meceva sa ovima, on je sigurno igrac koji moze da ih ugrozi. 2
Milutinov Tata Posted 3 minutes ago Posted 3 minutes ago Moj utisak je da je Siner u nesto losijoj formi nego na evropskim GS, gledao sam ga u dva meca (bas je u njima gubio setove) i nije njgova igra tako fluidna kao pre par meseci. Alkaraz mi deluje nesto bolje nego u Parizu i Londonu, pa ocekujem da bude neizvesniji mec. Naravno Alkaraz uvek ima u rezervi neku magiju kao na RG, kojom moze da se izdigne iz svojih slabijih izdanja, pa bih njemu dao blagu prednost.
Recommended Posts