Jump to content

Recommended Posts

Posted

Slot potpisuje sebi otkaz sa ovim forsiranjem stetocine Salaha iz kola u kolo. Covek je apsolutno minus igrac u ovom timu trenutno, uz to strasno sebican. Kako ga je izostavio  prosli mec natrpase Ajntraht samo tako i ja rekoh sad ce doci u pamet kad ono... Ne znam dal je potcenio Brentford pa je pomislio da ga tu razigra ali ovo je van svake pameti.

Posted

Pa ne samo on. Mekalister, Salah, Frimpong, Isak...itd 

Odigrali su prosle sezone do pred kraj kao u transu, pa su "čučnuli". 

Ljetos uloženo kao nikad do sad da bi se potpuno raspali. 

Slot nije trener za duže staze, da gradi sistem. Moraju potražiti neko srećnije rješenje. 

Posted

Jos je veci problem taj sto su mekani u duelima, bukvalno ih svaka ekipa outhasluje. Danas su 90% egal lopti izgubili. Sa takvom duel igrom u PL jos je i dobro imati kompetitivnu utakmicu.

• Like 2
Posted
23 minutes ago, Ludi za Poli said:

Ovdje je glavni problem Liverpoola dosta lijepo objasnjen. 

Ovo ima smisla u odredjenoj meri, ali Liverpool je imao takve ekipe u poslednjim godinama, i nisu imali ovakve padove.

Tad su imali Trenta(koji je u odredjenim momentima bio bas van forme), ali nisu imali Szoboslaia (kako god se vec zove). I tad su imali trkace i non build up igrace, pa im je sljakalo. Da priznam, meni je bilo cudno da im to prolazi, ali prolazilo im je. Sada ne.

Jednostavno odbrana im je pala, bas je ranjiva, ranjivi su u polukontrama jako, a i nemaju vise toliko mocan presimg odmah nakon izgubljene lopte.

Ovo sto Mc kaze ima smisla. Mada ruku na srce Brentford bas zna da bude jeben u tome. Nas su par puta napravili na ekipu od kartona.

Posted
23 minutes ago, BattleBender said:

Ovo ima smisla u odredjenoj meri, ali Liverpool je imao takve ekipe u poslednjim godinama, i nisu imali ovakve padove.

Tad su imali Trenta(koji je u odredjenim momentima bio bas van forme), ali nisu imali Szoboslaia (kako god se vec zove). I tad su imali trkace i non build up igrace, pa im je sljakalo. Da priznam, meni je bilo cudno da im to prolazi, ali prolazilo im je. Sada ne.

Jednostavno odbrana im je pala, bas je ranjiva, ranjivi su u polukontrama jako, a i nemaju vise toliko mocan presimg odmah nakon izgubljene lopte.

Ovo sto Mc kaze ima smisla. Mada ruku na srce Brentford bas zna da bude jeben u tome. Nas su par puta napravili na ekipu od kartona.

Pa sama sredina vise nije toliko jaka u tranziciji jer ni Gravenberch ni Madjar nisu klasicni DMF profili kakav je bio Fabinho npr. Druga stvar, Robertson i Trent pogotovo su svjetlosnim godinama bolji u buildupu od Frimponga/Bradleyja i Kerkeza, to nije ni uporedivo. Trent je generalno bio los u odbrani i to niko ne spori ali su oni kao zamjenu doveli beka koji je zapravo jos znacajno losiji od njega (da ne ulazim sad u to kako Frimpong uopce nije bek i da je u Leveru fakticki bio krilo u Xabijevom sistemu). Ovo ce ocito biti tranziciona sezona na nekih novih 4-4-2 sa Isakom i Ekitikeom u napadu gdje ce upravo Frimpong biti jako bitan za pruzanje sirine. Njima za pozicija zadnjeg veznog gori bukvalno i to moraju sto prije rijesiti, a profil Tchouamenija npr bi im se savrseno uklopio tu. 

Posted

Ne mogu da opisem zadovoljstvo koje osecam dok gledam ove utakmice liverpula, jos jedan uspesan hatewatch, plus i izjave Slota postaju sve bolje i bolje:lol_2:

Takodje ima jedan mali problem osim ovih standardnih o kojima se prica i koji su prezvakani, a to je nedostatak zamene za Gravenberha i jako me cudi sto nisu pokusali neku dostojnu rotacionu opciju da dovedu. Nemaju nijedan profil u ekipi koji moze da donese to sto je Gravenberh donosio prosle sezone, bukvalno je pokidao godinu i maltene sam drzao sredinu (szobo je imao relativno mid sezonu, dok je Mcalister bio isto bas dobar - a sada je neprepoznatljiv). Prosle sezone sam imao utisak da su jednu povredu Gravenberha blizu raspada, sto se donekle i potvrdjuje ove godine gde on ne igra na tom neverovatnom nivou od prosle godine (doduse i dalje je to relativno dobar nivo) + svi ovi ostali problemi sa bekovima/konateom itd

Posted

Hit je Slot. Nemojte da igrate fizicki intenzivno protiv nas, da seckate igru i koristite duge lopte, niste fer. Hajde da se trkamo i bezglavo jurcamo.