Don Dusko Posted Sunday at 06:30 PM Author Posted Sunday at 06:30 PM Just now, sasha arsenal said: Prelep fudbalski vikend. Predivan. 1
ras kass Posted Sunday at 06:44 PM Posted Sunday at 06:44 PM 38 minutes ago, Don Dusko said: Sta kazes sad? Igrajte za Arsenal...💪😆
sasha arsenal Posted Sunday at 06:55 PM Posted Sunday at 06:55 PM 11 minutes ago, ras kass said: Igrajte za Arsenal...💪😆 Sledeće kolo Liverpul.
Miki28 Lakers in 5 Posted Sunday at 06:57 PM Posted Sunday at 06:57 PM U minut. Oba starta su zuti karton ( prvi ocigledan ) a drugi Odobert na centru, okrenut ka golu City u 4 na 3 situaciju, Rodri iza njega. Onaj klasican Pep prekrsaj. Onaj bezveznjak Nico je dobio zuti par minuta kasnije za slicnu situaciju. Godinama traje ova protekcija Pepovih projekata, Fernandinho i druzina. 3
Baros Posted Sunday at 07:48 PM Posted Sunday at 07:48 PM 44 minutes ago, sasha arsenal said: Prelep fudbalski vikend. Slažem se 🙂 12
sasha arsenal Posted Sunday at 09:04 PM Posted Sunday at 09:04 PM @Baros,zavidim ti.Sigurno je sjajan osećaj gledati omiljeni klub uživo.Gledao sam i ja Arsenal protiv Zvezde u Beogradu i to na severu 😀, ali imam želju da gledam utakmicu u Londonu.
NikolaTest Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ogromna razlika u jucerasnjem mecu a i u celoj sezoni Sanderlenda i Barnlija. Kao da nisu oba tima usla u PL ove sezone... Crne macke na domacem terenu uvek bas dobro odigraju.
McLeod Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, NikolaTest said: Ogromna razlika u jucerasnjem mecu a i u celoj sezoni Sanderlenda i Barnlija. Kao da nisu oba tima usla u PL ove sezone... Crne macke na domacem terenu uvek bas dobro odigraju. Barnli igra sa manje vise istim timom, dok je Sanderlend doveo bukvalno 20 igraca. Mislim da je prosle sezone samo Bulard od igraca koji i dalje igraju imao ulogu. Naravno, treba to uklopiti, secamo se recimo Kvins Park Rendzersa, ali opet, nisu to isti timovi.
Recommended Posts