Miki28 Lakers in 5 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Cunha brazilska magija. Neka, nek vide ovi roboti kako se igra fudbal i kakve se golcine daju iz igre
Baros Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: FC Stoke Corner City 1
Issey Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Bravo majstore! Ovo je golčina a ne one frljoke Arsenala... Edited 1 hour ago by Issey
Issey Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Presing Junajteda u 89. minutu na polovini Arsenala... Sad sam siguran da je sve drugačije... Amorim bi se nabio u 16 i primio 2 komada...
Bode Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Arsenalu svaka cast na ovim specijalima iz prekida, ali ova markiranja i ometanja golmana koja su ponekad i na granici faula, blejanje igraca na gol liniji i sl su tako pederski potezi. Legitimni mozda, ali jajarski po meni. Drago mi je kako ih je United instant neutralisao. 3
Don Dusko Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Cestitke Mikiju i Barosu. Lepo ih je videti da su izasli iz ilegale.
Ludi za Poli Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Meni ova blokiranja golmana da ide na loptu nikako ne mogu biti legitimni potezi. Golmani su na terenu svakako daleko najmanje zasticeni, ogranicava ih se na milion nacina i sad treba jos pustati da im postavljas kosaraske blokove u petercu. Pravilo koje treba mijenjati jer ovo nema veze s fudbalom. 5
realno *w Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Najboljih 7 dana Junajteda, zadnjih 10 godina 😄 @BattleBender jesi li ti beše bio veliki fan Kerika, dok je igrao?
BattleBender Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 16 minutes ago, McLeod said: Junajted mislis? Kao najgori seljacki klub igrate. Ne kenjaj molim te. Imate duplo bolji tim, igrate fudbal da je dovucete do ovih krila kojima se fudbal svodi na iznudjivanje korne, i onda muljavite tu nesto oko golmana. Moj cale uvek navija protiv United, doslo mu da zapali baklju, zgadjen covek ovim fudbalom. 4
Dzo23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Januar januar januaaaar...Sto kaže Ana Nikolić. 🙂 Vraćaju se duhovi prošlosti fanovima Arsenala. Nije lako biti navijač ekipe iz sjevernog Londona jer malo je luzerskijih ekipa. 🤷 Prije svega moraju pobjediti sami sebe, a to je najteže. No, u dobroj su poziciji i dalje iako igraju tanko. Da nije kornera, koje su usavršili sjajno i koji su im ubjedljivo najjače oružje, ne bi bili u stanju stvoriti krštenu šansu. Kakav debi Kerika. Dvije utakmice protiv najjačih ekipa i pobjede.👏👏 Izmjena Mbeumo - Kunja je bio savršen potez.
BattleBender Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, realno *w said: @BattleBender jesi li ti beše bio veliki fan Kerika, dok je igrao? Omiljen sportista svih vremena. Nivo ispred Bjelice, Vidica, Djokovica, Skolsa i svih ostalih. To sto je navijacima Spursa Timmy, to je meni MC. Nikad kurva za aplauz, a uvek karakter i muda na terenu, uvek smiren, iq 200, i naravno tu je faktor da je the most underrated igrac u svetu fudbala, od kad pratim isti. Ja sam srecan kako god da bude. 1
McLeod Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, BattleBender said: Ne kenjaj molim te. Imate duplo bolji tim, igrate fudbal da je dovucete do ovih krila kojima se fudbal svodi na iznudjivanje korne, i onda muljavite tu nesto oko golmana. Moj cale uvek navija protiv United, doslo mu da zapali baklju, zgadjen covek ovim fudbalom. Nigde nisam rekao da je Arsenal dobro igrao, ali vi ste 5 puta presli centar i dali tri gola, ostatak utakmice vam Mbeumo na 30 metara od gola. Prvi gol poklon drugi gol ruka treci gol faul. Lisandro dva crvena zasluzio, pesnicom u potiljak Zesusa, nabio prst u oko Djokeresu. Klasican seljacizam.
BattleBender Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago ---- Treba biti pošten, ovo je žešći user pobeda. Kako smo dali 3 gola na ovom meču to samo Gospod dragi zna. Valjda smo nagradjeni za borbu i fokus,.a sa druge strane Arsenal kaznjen za ziherasstvo 2
sasha arsenal Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Čestitke navijačma Junajteda. Jbg,Arsenal nije znao da iskoristi bolju igru od Junajteda i vratio ih u život onom greškom Zubimendija. Kao što reče @McLeod,nadam se da je Arteta uvideo neke stvari kada je napravio izmene. I da,kao što je @BattleBender primetio,Kalafjori mnogo nedostaje . Da se ovo brzo zaboravi i da se odmori ekipa u LŠ kako bi se spremili za gostovanje Lidsu. 1 3
BattleBender Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, McLeod said: Nigde nisam rekao da je Arsenal dobro igrao, ali vi ste 5 puta presli centar i dali tri gola, ostatak utakmice vam Mbeumo na 30 metara od gola. Prvi gol poklon drugi gol ruka treci gol faul. Lisandro dva crvena zasluzio, pesnicom u potiljak Zesusa, nabio prst u oko Djokeresu. Klasican seljacizam. Pricas kojesta. Arsenal je jači tim, ocekujes da vam se setkamo po sesnestercu na sred vaseg stadiona?? Jesus isfolirao, nemoj si smesan. I da hocemo svim snagama, to sto smo proveli mozda 7,8 minuta na vadem terenu je blizu maseg maksimuma trenutno. Pooooogotvo dok imamo povoljan rezultat. 1
BattleBender Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Što je najgore, Arsenal bi mnogo bio opasniji da je gurao loptu kroz sredinu. Casemiro ne moze 90 minuta da pokriva to, noge mu otkazuju, Mainoo-u je igra iza ledja dedanzivno najveci problem, Bruno odbranu igra tako da samo ceka da izvuce kontru. 1
Ludi za Poli Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Bilo bi bas funny da Arteta nakon 6 i po godina na klupi Arsenala ima isti broj relevantnih titula ko Glasner u 2 i po godine na klupi Palacea. 1 1
sasha arsenal Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ako je drugi najbolji napad u ligi FC Stoke,šta su onda ostale ekipe?
McLeod Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 16 minutes ago, BattleBender said: Pricas kojesta. Arsenal je jači tim, ocekujes da vam se setkamo po sesnestercu na sred vaseg stadiona?? Jesus isfolirao, nemoj si smesan. I da hocemo svim snagama, to sto smo proveli mozda 7,8 minuta na vadem terenu je blizu maseg maksimuma trenutno. Pooooogotvo dok imamo povoljan rezultat. Ne ocekujem ja nista, samo odgovaram na gluposti koje se pisu. Dali ste lepa dva gola, svaka cast. Rekao sam da treba da vazi jer je sitnica, i treci gol je bio u zacetku duel koji se cesto ne svira kao faul. Ali moze da se svira, kao sto je za drugi bila ruka. Mi smo igrali nesigurno i lose, ali niste ni vi nista odigrali. Usralo vas je za medalju. Mogli ste jako lako da izgubite, ovo je prst boziji bio bukvalno, svaka opasna lopta je usla u gol.
Recommended Posts