Lineker Posted Monday at 07:46 AM Posted Monday at 07:46 AM (edited) Tot će se pretvoriti u Vulvse. Jednu-dve sezone ćemo se možda izvući da ne ispadnemo, ali jednom će doći na naplatu. Ne može se sa ovakvom domaćom formom preživljavati. Mi bukvalno nismo u stanju kući ništa uraditi. Tamo gde pratim druge navijače, svi su uglavnom digli ruke...toliko je sve nedefinisano oko kluba, počevši od igre i stila, da ljude više nije briga. Evo izgleda i Paratići ode...pazi, čekali smo ga 30 meseci da mu prodje zabrana, potpisao ugovor u oktobru i sad ide u Fiorentinu da preuzme neku od funkcija. Edited Monday at 07:47 AM by Lineker 1
Lineker Posted Monday at 01:57 PM Posted Monday at 01:57 PM Evo 4 ekipe koje smo pobedili u PL u kalendarskoj 2025. godini kući: Manchester United Brentford Burnley Southampton 1
ras kass Posted Tuesday at 08:19 PM Posted Tuesday at 08:19 PM Ovi umesto da budu izbaceni oni i dalje trose kao drogirani. Sramota za PL.
Don Dusko Posted yesterday at 03:06 PM Author Posted yesterday at 03:06 PM Pa kad imamo Meka i ne cudi me sto smo u vrhu. 1
McLeod Posted yesterday at 04:37 PM Posted yesterday at 04:37 PM Vecu glupost skoro nisam video. Pogotovo sa ova cetiri kluba na listi, tu bismo morali da budemo na ispod 5%.
BattleBender Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago afc - the most deluded lfc - the most pathetic mufc - the most arrogant cfc - douchebags
McLeod Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Nema komentara za Siti, ako je za Arsenal bilo kako su ovi prvi i nece jos dugo, onda za ovu danasnju njihovu predstavu moze da se kaze provlacenje do koske i kako su oni u ovoj seriji pobeda. Mlak performans, Cerki ih izvukao na kraju.
sasha arsenal Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 11 minutes ago, McLeod said: Nema komentara za Siti, ako je za Arsenal bilo kako su ovi prvi i nece jos dugo, onda za ovu danasnju njihovu predstavu moze da se kaze provlacenje do koske i kako su oni u ovoj seriji pobeda. Mlak performans, Cerki ih izvukao na kraju. Odigrali prosečno, ali ponovo dovoljno za tri boda. Arsenalu Gabrijel na klupi.Nedostaje Timber,pa da vidimo ko će na poziciju desnog beka.
McLeod Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Siti je svakako jedini rival za titulu, to sam pricao i posle trapavog pocetka sezone, samo ti dupli arsini su interesantni. U poslednjih mesec dana Siti ne igra mnogo bolje od Arsenala, a ovo danas im je bio jako tanak mec. Da ga je Arsenal odigrao i uz pobedu bilo bi - nemaju sanse ovi za titulu.
Мџе Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Siti se mučio i prošle godine i očekivano da će ekipa koja toliko dugo bila na vrhu imati svoje padove, Arsenal sa druge strane nikako da u jednoj sezonu pokaže pun kvalitet. Kod Pepa se mora pohvaliti ta proakrivnost u jačanju stručnog štaba i menjanju pristupa. One korona sezone kada je Liverpul uzeo a Arteta otišao u Arsenal, on je na leto doveo Huanma Ljilju da mu pomogne u sklapanju kockica. Ove sezone je doveo Lijnderša. Kada bi ostali tako jačali štab i probavali druge stvari ne bi Siti toliko dominirao poslednjih 10 godina.
sasha arsenal Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kakva odbrana Raje Ne verujem šta se događa.Trebalo je da bude nekoliko golova razlike,a sad moram da strepim do kraja utakmice.
Desiderius Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kako će da padne kazna za ovo.Koji put Raja spašava.Arsenal nikakav već duže vreme
sasha arsenal Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 12 minutes ago, Desiderius said: Kako će da padne kazna za ovo.Koji put Raja spašava.Arsenal nikakav već duže vreme Kako nikakav kad ih je razbio do primljenog gola?Do tog momenta sam pomislio kako je ovo verovatno najlaganija pobeda u prvenstvu,kad ono... Rajs igrač sezone za sada.
Don Dusko Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago 6 minutes ago, sasha arsenal said: Kako nikakav kad ih je razbio do primljenog gola?Do tog momenta sam pomislio kako je ovo verovatno najlaganija pobeda u prvenstvu,kad ono... Rajs igrač sezone za sada. Trebali smo dati 3-4 gola ali opet zavrsnica. Saka me bas nervira mnogo sebican igrac.
McLeod Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Moraju sanse da se koriste i to je to. Ali nema veze, neka misle svi da smo nikakvi, nemam nista protiv. Jos jedna pobeda se pise.
Recommended Posts