BattleBender Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago @McLeod kamo si Liverpool bira koliko se igra nadonkanda lol 1
La mano de Dios Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Slot potpisuje sebi otkaz sa ovim forsiranjem stetocine Salaha iz kola u kolo. Covek je apsolutno minus igrac u ovom timu trenutno, uz to strasno sebican. Kako ga je izostavio prosli mec natrpase Ajntraht samo tako i ja rekoh sad ce doci u pamet kad ono... Ne znam dal je potcenio Brentford pa je pomislio da ga tu razigra ali ovo je van svake pameti.
McLeod Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 40 minutes ago, BattleBender said: @McLeod kamo si Liverpool bira koliko se igra nadonkanda lol Nebitno, Liverpul je puko, oni su vas problem u borbi za top 4.
BattleBender Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Just now, McLeod said: Nebitno, Liverpul je puko, oni su vas problem u borbi za top 4. Daleko smo mi od top4 Imacemo mi sunovrat, barem jos jedan
La mano de Dios Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Covek je upravo izveo Gakpa koji je jedini nesto igrao u prvom poluvremenu i koji je u dobroj formi a ostavio je Salaha u igri?! Ovo je za momentalni otkaz nakon utakmice.
Don Dusko Posted 21 hours ago Author Posted 21 hours ago Au Slot tajma 4 minuta preko 7 minuta(jes bilo ona povreda al brate moj)...
Don Dusko Posted 21 hours ago Author Posted 21 hours ago Kako prikladno sudija iskoristio novo pravilo i dodelio kornu Lpoolu. 1
Dzo23 Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Slot mora da leti definitivno. Raspala mu se ekipa u paramparčad.
Dzo23 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Pa ne samo on. Mekalister, Salah, Frimpong, Isak...itd Odigrali su prosle sezone do pred kraj kao u transu, pa su "čučnuli". Ljetos uloženo kao nikad do sad da bi se potpuno raspali. Slot nije trener za duže staze, da gradi sistem. Moraju potražiti neko srećnije rješenje.
Ludi za Poli Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Ovdje je glavni problem Liverpoola dosta lijepo objasnjen. 2
McLeod Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Jos je veci problem taj sto su mekani u duelima, bukvalno ih svaka ekipa outhasluje. Danas su 90% egal lopti izgubili. Sa takvom duel igrom u PL jos je i dobro imati kompetitivnu utakmicu. 2
BattleBender Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 23 minutes ago, Ludi za Poli said: Ovdje je glavni problem Liverpoola dosta lijepo objasnjen. Ovo ima smisla u odredjenoj meri, ali Liverpool je imao takve ekipe u poslednjim godinama, i nisu imali ovakve padove. Tad su imali Trenta(koji je u odredjenim momentima bio bas van forme), ali nisu imali Szoboslaia (kako god se vec zove). I tad su imali trkace i non build up igrace, pa im je sljakalo. Da priznam, meni je bilo cudno da im to prolazi, ali prolazilo im je. Sada ne. Jednostavno odbrana im je pala, bas je ranjiva, ranjivi su u polukontrama jako, a i nemaju vise toliko mocan presimg odmah nakon izgubljene lopte. Ovo sto Mc kaze ima smisla. Mada ruku na srce Brentford bas zna da bude jeben u tome. Nas su par puta napravili na ekipu od kartona.
Ludi za Poli Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 23 minutes ago, BattleBender said: Ovo ima smisla u odredjenoj meri, ali Liverpool je imao takve ekipe u poslednjim godinama, i nisu imali ovakve padove. Tad su imali Trenta(koji je u odredjenim momentima bio bas van forme), ali nisu imali Szoboslaia (kako god se vec zove). I tad su imali trkace i non build up igrace, pa im je sljakalo. Da priznam, meni je bilo cudno da im to prolazi, ali prolazilo im je. Sada ne. Jednostavno odbrana im je pala, bas je ranjiva, ranjivi su u polukontrama jako, a i nemaju vise toliko mocan presimg odmah nakon izgubljene lopte. Ovo sto Mc kaze ima smisla. Mada ruku na srce Brentford bas zna da bude jeben u tome. Nas su par puta napravili na ekipu od kartona. Pa sama sredina vise nije toliko jaka u tranziciji jer ni Gravenberch ni Madjar nisu klasicni DMF profili kakav je bio Fabinho npr. Druga stvar, Robertson i Trent pogotovo su svjetlosnim godinama bolji u buildupu od Frimponga/Bradleyja i Kerkeza, to nije ni uporedivo. Trent je generalno bio los u odbrani i to niko ne spori ali su oni kao zamjenu doveli beka koji je zapravo jos znacajno losiji od njega (da ne ulazim sad u to kako Frimpong uopce nije bek i da je u Leveru fakticki bio krilo u Xabijevom sistemu). Ovo ce ocito biti tranziciona sezona na nekih novih 4-4-2 sa Isakom i Ekitikeom u napadu gdje ce upravo Frimpong biti jako bitan za pruzanje sirine. Njima za pozicija zadnjeg veznog gori bukvalno i to moraju sto prije rijesiti, a profil Tchouamenija npr bi im se savrseno uklopio tu.
kojan Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Ne mogu da opisem zadovoljstvo koje osecam dok gledam ove utakmice liverpula, jos jedan uspesan hatewatch, plus i izjave Slota postaju sve bolje i bolje Takodje ima jedan mali problem osim ovih standardnih o kojima se prica i koji su prezvakani, a to je nedostatak zamene za Gravenberha i jako me cudi sto nisu pokusali neku dostojnu rotacionu opciju da dovedu. Nemaju nijedan profil u ekipi koji moze da donese to sto je Gravenberh donosio prosle sezone, bukvalno je pokidao godinu i maltene sam drzao sredinu (szobo je imao relativno mid sezonu, dok je Mcalister bio isto bas dobar - a sada je neprepoznatljiv). Prosle sezone sam imao utisak da su jednu povredu Gravenberha blizu raspada, sto se donekle i potvrdjuje ove godine gde on ne igra na tom neverovatnom nivou od prosle godine (doduse i dalje je to relativno dobar nivo) + svi ovi ostali problemi sa bekovima/konateom itd
McLeod Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Hit je Slot. Nemojte da igrate fizicki intenzivno protiv nas, da seckate igru i koristite duge lopte, niste fer. Hajde da se trkamo i bezglavo jurcamo.
Drug Crni Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 14 hours ago, Miki28 Lakers in 5 said: 150 miliona £ Nemoj tako...ipak su na njemu i Isaku uštedeli Liverpul..koliko..4 poraza u EPL zaredom? Ne znam kada su poslednji put imali takav niz? Sinoć veoma loši, bezidejni..nikako nisu uspeli da se nametnu, da nametnu svoj fudbal. Pojedinci u tragičnoj formi, a neki kao da pokazuju da možda ipak nisu kalibar za klub takvog gabarita (Kerkez)..mada dečko nije pravi full-back. Iziuetno je nesnađen u odbrani i deluje mi kao Zvezdin Tinkizijan, ali skupa verzija.
Malkolm Brogdon Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kerkez jeste uzasan, ali je decko wingback koji moze celu utakmicu da sparta gore dole a igra na strani sa Gakpom koji ga u potpunosti ignorise i ima jedan potez cut-back na desnu stranu, jedan dribling i sut. 1
Recommended Posts