Miki28 Lakers in 5 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 4 minutes ago, NikolaTest said: Sramna odluka i sramna liga. Puuuu 🤮 Sta se desilo?
ras kass Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Sviran penal Arsenalu pa ponisten posle Vara. Cist penal bio nad Gyokeresom. 2 1
Drug Crni Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Gledao sam utakmicu, video da je sviran penal, izašao iz sobe..vratio se i vidim 0:0..reko' da vidim ko ga je promašio..kad ono nije penal ?! Prvo, što je VAR uopšte gledao? Drugo KAKO JE MOGUĆE da ono nije bio prekršaj? 1
Don Dusko Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago Just now, Drug Crni said: Gledao sam utakmicu, video da je sviran penal, izašao iz sobe..vratio se i vidim 0:0..reko' da vidim ko ga je promašio..kad ono nije penal ?! Prvo, što je VAR uopšte gledao? Drugo KAKO JE MOGUĆE da ono nije bio prekršaj? Ne zovemo se Lpool. 2 1 1
NikolaTest Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, MrTripleDouble said: Pope molio boga samo da ne dobije crveni I ja sam bio u fazonu - nije ovo za crveni. 😂
Don Dusko Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago Tako to ide.Gosa im odbrani jedno 2-3 sanse i onda oni iz 1 sanse postignu gol.
McLeod Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ovo je oruzana pljacka. I ovo nije faul??? Dozivotna suspenzija za teletabise u var sobi.
Milaraki Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Prelako je pao Gabriel, nema govora o faulu, ali ponisten penal je sramna odluka. 1
MrTripleDouble Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ovo govno od lige ne zasluzuje da se prati i da mu se pridodaje na znacaju. Jezivo je kolko nesposobnjakovici na terenu i u var sobi uticu na krajnji rezultat.
ras kass Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 6 minutes ago, deez nuts. said: Sve regulare. Igraj dalje… Nista nista igraj igraj
BattleBender Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 10 minutes ago, MrTripleDouble said: Ovo govno od lige ne zasluzuje da se prati i da mu se pridodaje na znacaju. Jezivo je kolko nesposobnjakovici na terenu i u var sobi uticu na krajnji rezultat. Je l moze neko da mi objasni zasto nije sviran crveni juce za Brentford kod penala nad Mbuemom?
McLeod Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 59 minutes ago, Milaraki said: Prelako je pao Gabriel, nema govora o faulu, ali ponisten penal je sramna odluka. Covek ide unazad i gleda loptu, lik ga gura i skace. Ne mora ni da ga gurne, samo da ga zaustavi, to je faul ko kuca. 1
McLeod Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Pitanje da li su sudije u nasoj ligi gore od ovih tutubana.
BattleBender Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Godinama govorim, na celoj planeti nema boljeg posla nego da si engleski sudija. Nikakva odgovornost, velike pare, radno vreme 15ak sati nedeljno. Svako ko zna pravila fudbala moze da radi posao kao i ti. U slucaju engleskih sudija i bolje. Tehnologija je tu da ti sve pokaze.... Sve sto je potrebno da par put istreniras trcanje, cisto da bi mogao da trckaras po travici.
ras kass Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Defanzivci Njukasla odbranu igraju iskljucivo rukama. 1
Don Dusko Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
NikolaTest Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Tako je bre! Trpaj m*** u usta mesarima i sudijama u kompletu
Don Dusko Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Kakav nacin da se revansira onom Woltemadiju!Kakav nacin!
Recommended Posts