Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, La mano de Dios said:

Vecu je podrsku saigraca Jokic imao u plejofu 2021. I 2022. nego danas

Ja se pitam da li Jokićevci gledaju ovo, pošto je ovo večeras bilo gore od Denvera na koji svi kukaju toliko...

• Like 1
Posted
Just now, Don Dusko said:

Je li ovo Aleksa bacio ovako uzasan balon?

Na koji balon misliš, airball iz šuta, ili onaj pokušaj "pasa" za Jokića?

Kako god, oba je Aleksa.

Posted
1 minute ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Mnogo ovakvih pasova od svih igraca ka Jokica u ove 4 utakmice, uopste ne cekaju da ostvari poziciju ili da naprave dobar ugao dodavanje nego bace jer eto Jokic je pa ce se on snaci

Da ne pomisli neko da se na bilo koji način poredim sa Nikolom, ali ceo život se guzim dole i kad se ukopaš da držiš poziciju, pas koji ide makar metar unapred je previše dalek. Nemoguće je gurati unazad, a onda brzo krenuti unapred ili skočiti po loptu.

• Like 2
Posted
1 minute ago, La mano de Dios said:

Ajde Gudura jbt

Veruj mi, gore mi je ovaj propušten šut iz ćoška, sam kao duh, a pod košem Jokić sa bekom, nego onaj promašen zicer.

10 sekundi kasnije opali iz duplo teže pozicije.

Posted (edited)
6 minutes ago, realno *w said:

Da ne pomisli neko da se na bilo koji način poredim sa Nikolom, ali ceo život se guzim dole i kad se ukopaš da držiš poziciju, pas koji ide makar metar unapred je previše dalek. Nemoguće je gurati unazad, a onda brzo krenuti unapred ili skočiti po loptu.

Slazem se, taman krene dolje da rudari, ostvari poziciju i onda onakav pas koji je metar od njega, umesto da dodavac koriguje ugao i dolje pas.

Ajmooo Vasooo

Edited by Miki28 Lakers in 5
edit
  • Like 1
Posted (edited)

Koja je poenta da Jokić igra protiv Češke 7 i po minuta u prvoj četvrtini?

Da se Aleksa isto kida, evo sad ga prikazaše na klupi i on je sjebo nešto.

Edited by Ledd
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...