La mano de Dios Posted Saturday at 05:01 PM Posted Saturday at 05:01 PM Vecu je podrsku saigraca Jokic imao u plejofu 2021. I 2022. nego danas 1 1
DameTime Posted Saturday at 05:03 PM Posted Saturday at 05:03 PM 1 minute ago, La mano de Dios said: Vecu je podrsku saigraca Jokic imao u plejofu 2021. I 2022. nego danas Ja se pitam da li Jokićevci gledaju ovo, pošto je ovo večeras bilo gore od Denvera na koji svi kukaju toliko... 1
La mano de Dios Posted Saturday at 05:04 PM Posted Saturday at 05:04 PM Nije ovo dobro al mi bas drago sto ih ovako dobismo, gle kako kukaju sad na celu sa Bankijem 🤣
Wingwalker Posted Saturday at 05:04 PM Posted Saturday at 05:04 PM 8 minutes ago, DameTime said: Jebeš mi sve, ja sa tribina čujem "Obradović Željko" 🤣🥲 Pa ko će...?
La mano de Dios Posted Monday at 06:19 PM Posted Monday at 06:19 PM Uh Cesi su bas kriminal, vec 3,4 izgubljene lopte za 2 min igre
Don Dusko Posted Monday at 06:19 PM Posted Monday at 06:19 PM Lep pas Gudure ka Jovicu. Ovi Cesi su cemer i jad.
Miki28 Lakers in 5 Posted Monday at 06:20 PM Posted Monday at 06:20 PM Odigrati ozb do kraja i nabiti ove sto vise, da se posalje poruka ostalim reprezentacijama 1
Don Dusko Posted Monday at 06:21 PM Posted Monday at 06:21 PM Je li ovo Aleksa bacio ovako uzasan balon?
realno *w Posted Monday at 06:22 PM Posted Monday at 06:22 PM Just now, Don Dusko said: Je li ovo Aleksa bacio ovako uzasan balon? Na koji balon misliš, airball iz šuta, ili onaj pokušaj "pasa" za Jokića? Kako god, oba je Aleksa.
Miki28 Lakers in 5 Posted Monday at 06:23 PM Posted Monday at 06:23 PM 1 minute ago, realno *w said: Aleksa ajde odmori malo. Mnogo ovakvih pasova od svih igraca ka Jokica u ove 4 utakmice, uopste ne cekaju da ostvari poziciju ili da naprave dobar ugao dodavanje nego bace jer eto Jokic je pa ce se on snaci
Don Dusko Posted Monday at 06:23 PM Posted Monday at 06:23 PM (edited) Pa pas za Jokica. Jbt ja gledam covek se nije ni namestio a ovaj bacio pas jbt. @realno *w Edited Monday at 06:24 PM by Don Dusko
realno *w Posted Monday at 06:26 PM Posted Monday at 06:26 PM 1 minute ago, Miki28 Lakers in 5 said: Mnogo ovakvih pasova od svih igraca ka Jokica u ove 4 utakmice, uopste ne cekaju da ostvari poziciju ili da naprave dobar ugao dodavanje nego bace jer eto Jokic je pa ce se on snaci Da ne pomisli neko da se na bilo koji način poredim sa Nikolom, ali ceo život se guzim dole i kad se ukopaš da držiš poziciju, pas koji ide makar metar unapred je previše dalek. Nemoguće je gurati unazad, a onda brzo krenuti unapred ili skočiti po loptu. 2
realno *w Posted Monday at 06:28 PM Posted Monday at 06:28 PM 4-5 preglupo izgubljenih lopti. Mora tu više koncentracije, nije bitno danas, ali će biti.
Miki28 Lakers in 5 Posted Monday at 06:28 PM Posted Monday at 06:28 PM Digni je Gudura, trebas nam kao suter 1
Don Dusko Posted Monday at 06:29 PM Posted Monday at 06:29 PM (edited) Sad za ovu fintu bi isao onaj klip limenog.Sa pitanjem Guduraaaa zastoooooo? Edited Monday at 06:29 PM by Don Dusko
realno *w Posted Monday at 06:29 PM Posted Monday at 06:29 PM 1 minute ago, La mano de Dios said: Ajde Gudura jbt Veruj mi, gore mi je ovaj propušten šut iz ćoška, sam kao duh, a pod košem Jokić sa bekom, nego onaj promašen zicer. 10 sekundi kasnije opali iz duplo teže pozicije.
Miki28 Lakers in 5 Posted Monday at 06:31 PM Posted Monday at 06:31 PM (edited) 6 minutes ago, realno *w said: Da ne pomisli neko da se na bilo koji način poredim sa Nikolom, ali ceo život se guzim dole i kad se ukopaš da držiš poziciju, pas koji ide makar metar unapred je previše dalek. Nemoguće je gurati unazad, a onda brzo krenuti unapred ili skočiti po loptu. Slazem se, taman krene dolje da rudari, ostvari poziciju i onda onakav pas koji je metar od njega, umesto da dodavac koriguje ugao i dolje pas. Ajmooo Vasooo Edited Monday at 06:33 PM by Miki28 Lakers in 5 edit 1
realno *w Posted Monday at 06:31 PM Posted Monday at 06:31 PM Tristan u prvoj odbrani koju je na terenu, ispada kao iz voza.
Ledd Posted Monday at 06:33 PM Posted Monday at 06:33 PM (edited) Koja je poenta da Jokić igra protiv Češke 7 i po minuta u prvoj četvrtini? Da se Aleksa isto kida, evo sad ga prikazaše na klupi i on je sjebo nešto. Edited Monday at 06:33 PM by Ledd
Recommended Posts