Nikola Posted August 29 Posted August 29 9 minutes ago, Nini3112 said: Svaki dan mi nesto kenja,svaki dan j... u u smrdljiva... A kaže Vasilije juče čitam negde kao nema sujete i ega u ekipi 😂
Issey Posted August 29 Posted August 29 Kari kao po kazni ostavio ovu petorku, ali dobro su momci finiširali... Dobrić korektan, Milutinov baš loš...
Prijatelj Mitar Posted August 29 Posted August 29 Just now, DameTime said: KOKTEL LJUBAVIIIII DameTime... Ti, ja i onaa... 😉
Čvarkov Posted August 29 Posted August 29 Ja reko komšije će malo da iznivelišu lajv praćenje, ali mrka kapa, da ne kažem smrtokapa. 1 3
DameTime Posted August 29 Posted August 29 Just now, Prijatelj Mitar said: DameTime... Ti, ja i onaa... 😉 Smiri se 😂 8
Don Dusko Posted August 29 Posted August 29 1 minute ago, Čvarkov said: Ja reko komšije će malo da iznivelišu lajv praćenje, ali mrka kapa, da ne kažem smrtokapa. Zaostajemo za komsijama Cvarkov. Ne mozemo prici Dejm tajm. 1
La mano de Dios Posted August 30 Posted August 30 Pazi ovog Sarenca, da nam ti nisi rekao mi ne bismo znali koliko je Jokic zapravo snazan..
Miki28 Lakers in 5 Posted August 30 Posted August 30 Losa odbrana za sada, mnogo otvorenih suteva imaju
Issey Posted August 30 Posted August 30 Mnogo fali Bogdan, niko sem Jokića ne sme da pogleda ka košu...
DameTime Posted August 30 Posted August 30 Ponovo smo mlitavo ušli u meč, pogotovo u odbrani. U napadu samo Jokić igra.
La mano de Dios Posted August 30 Posted August 30 Vidi se da je Kari popricao malo sinoc sa Filipom u cetiri oka. 1
DameTime Posted August 30 Posted August 30 3 minutes ago, Issey said: Sere ih šut baš lepo... Pa košarkaši ceo život treniraju da pogode otvorene šuteve. Mi s druge strane nismo imali otvoren pogled na koš (za tri), zatvaraju dobro Letonci.
Recommended Posts