KlakerBoza Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nemoj Jokić na klupi da nam se povredi...i**** ti sve 1
Nikola Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 9 minutes ago, Nini3112 said: Svaki dan mi nesto kenja,svaki dan j... u u smrdljiva... A kaže Vasilije juče čitam negde kao nema sujete i ega u ekipi 😂
Issey Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kari kao po kazni ostavio ovu petorku, ali dobro su momci finiširali... Dobrić korektan, Milutinov baš loš...
Prijatelj Mitar Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, DameTime said: KOKTEL LJUBAVIIIII DameTime... Ti, ja i onaa... 😉
Čvarkov Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ja reko komšije će malo da iznivelišu lajv praćenje, ali mrka kapa, da ne kažem smrtokapa. 1 3
DameTime Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Prijatelj Mitar said: DameTime... Ti, ja i onaa... 😉 Smiri se 😂 7
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Čvarkov said: Ja reko komšije će malo da iznivelišu lajv praćenje, ali mrka kapa, da ne kažem smrtokapa. Zaostajemo za komsijama Cvarkov. Ne mozemo prici Dejm tajm. 1
Recommended Posts