Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted
5 minutes ago, Perkos2 said:

Ne neće moći ta priča da ti prođe bez odgovora. Terzić i njegov gazda oteli su FK Crvena Zvezda i napravili servis za pranje para id kojih naravno 95% završava u njihovim kasama. Sve dok je tako barem ovde na ovom forumu pročitaćeš kritiku i distanciranje od svega toga, sve i da osvojje LŠ što se narvno nikad neće desiti pošto to njih i ne zanima.

Први ја презирем лице са потјернице, ал понашате се као да су прије њега у клубу били све неки поштени и аполитични људи. Уосталом, дођете на стадион, не мора то нужно да буде север, постоје и друге трибине, па ту искажете све што мислите о Терзићу, Вучићу и ко вам све смета. 

Уосталом, ако сте толики борци против власти и како вам смета све напредно, што онда идете на кошарку? Тамо вам се не гади кошаркашки Терзић? Или су Дрчелић и Човић препоштени?

• Pumpaj! 1
Posted
8 minutes ago, ПрекоДрине said:

Први ја презирем лице са потјернице, ал понашате се као да су прије њега у клубу били све неки поштени и аполитични људи. Уосталом, дођете на стадион, не мора то нужно да буде север, постоје и друге трибине, па ту искажете све што мислите о Терзићу, Вучићу и ко вам све смета. 

Уосталом, ако сте толики борци против власти и како вам смета све напредно, што онда идете на кошарку? Тамо вам се не гади кошаркашки Терзић? Или су Дрчелић и Човић препоштени?

Ništa nam novo nisi rekao u ovom tvom komentaru. Standardno " šta nas briga što je terzić opljačkao klub" " svi su isti" i " što gledate košarku". Dajte nešto novo da ubacite u prepisku, a i sami vidite da je ogroman broj navijača Zvezde nezadovoljan, i upravom i trenerom i severom. Zašto-zato? Jasno je to svakom ko je završio makar srednju školu i ima najmanje 18 godina. Lako je botovati, teško je prihvatiti istinu da naše govno trenutno najviše smrdi.

• Like 1
  • Pumpaj! 1
Posted
13 minutes ago, ПрекоДрине said:

Važi brate. Tebi je ovo OK, meni je krindž, nevezano za Terzu, Čovića, Ćacije, Denisa itd. Idemo dalje.

Posted
7 minutes ago, Perkos2 said:

Ništa nam novo nisi rekao u ovom tvom komentaru. Standardno " šta nas briga što je terzić opljačkao klub" " svi su isti" i " što gledate košarku". Dajte nešto novo da ubacite u prepisku, a i sami vidite da je ogroman broj navijača Zvezde nezadovoljan, i upravom i trenerom i severom. Zašto-zato? Jasno je to svakom ko je završio makar srednju školu i ima najmanje 18 godina. Lako je botovati, teško je prihvatiti istinu da naše govno trenutno najviše smrdi.

Нигдје нисам рекао да ме брига, а могу ти у ДМ послати бројне ствари које доказују колико га презирем, већ указујем на то да мрачите са причом о ћацијима. Ево ја бих био пресрећан да ми ти или било ко пошаљете доказ или ваше сазнање о једном битнијем човјеку са трибине који је ћаци. И да, немојте само да једина прича буде ултра коп или стандардне приче.

5 minutes ago, Small Owl said:

Važi brate. Tebi je ovo OK, meni je krindž, nevezano za Terzu, Čovića, Ćacije, Denisa itd. Idemo dalje.

Мени није ок, кринџ је само лицемјерје појединих који су селективни у неким стварима.

Posted
19 minutes ago, ПрекоДрине said:

Нигдје нисам рекао да ме брига, а могу ти у ДМ послати бројне ствари које доказују колико га презирем, већ указујем на то да мрачите са причом о ћацијима. Ево ја бих био пресрећан да ми ти или било ко пошаљете доказ или ваше сазнање о једном битнијем човјеку са трибине који је ћаци. И да, немојте само да једина прича буде ултра коп или стандардне приче.

Мени није ок, кринџ је само лицемјерје појединих који су селективни у неким стварима.

Lepo si to ti zamislio, da mi tebi iznosimo dokaze za ono što rade "ćaci navijači" svodiš raspravu na nivo informera što znači da ti je cilj da zamutiš vodu da se ne bi jasno videlo šta se radi u klubu. Znaš li šta je "vladimirac"

• Like 2
Posted (edited)

Dobar docek, i nakazoidna grupa Cetnici sever nekad uradi nesto lepo

edit: najposteniji direktor na svetu licno dosao na aerodrom

cSl6oe4.jpeg

Edited by pantelia
Posted
14 minutes ago, Perkos2 said:

Lepo si to ti zamislio, da mi tebi iznosimo dokaze za ono što rade "ćaci navijači" svodiš raspravu na nivo informera što znači da ti je cilj da zamutiš vodu da se ne bi jasno videlo šta se radi u klubu. Znaš li šta je "vladimirac"

Ја не говорим да је сјајно стање у клубу, већ аргументовано говорим о стварима које пишеш, а ниси у праву. 

Нећу више да гушим тему политичким срањима и слично, а пошто видим ти питаш мене знам ли нешто, а очигледно немаш појма о томе, појаснићу ти у ДМ да не бисмо смарали друге.

Posted
1 hour ago, ПрекоДрине said:

Kako mislis da se iskaze stav sa drugih tribina kad ljudi dobijaju pretnje i samare kada nesto probaju? 

• Like 1
Posted

Ali ovde se prozivaju normalni navijaci da spuste loptu prema delijama istim tim delijama koji te prevaspitavaju ako kazes bilo sta drugacije od njihovog diskursa?!

• Like 3
Posted

Kao sto rekoh, crta nam se Bačanin za 2,5 mil EUR a u medijima se spominje i neki klinac DM iz IMTa čija je cijena ni manje ni više nego 5 mil EUR. 

Posted
1 hour ago, ПрекоДрине said:

Ја не говорим да је сјајно стање у клубу, већ аргументовано говорим о стварима које пишеш, а ниси у праву. 

Нећу више да гушим тему политичким срањима и слично, а пошто видим ти питаш мене знам ли нешто, а очигледно немаш појма о томе, појаснићу ти у ДМ да не бисмо смарали друге.

Nema šta ja i ti privatno da se dopisujemo. Ovo je forum gde se iznosi svoje mišljenje. Nema se šta skrivati pošto valjda svi volimo Zvezdu bez rezerve i tajnih pisanja.

• Like 1
Posted (edited)

Ocekivani sastav za sutra:

Mateus – Seol, Veljković, Rodrigao, Tiknizjan – Krunić, Elšnik – Milson, Katai, Ivanić – Endijaje

Ja da se pitam, Ivanić umjesti Kataija a Radonjić umjesto Ivanića ali OK, to je vjerovatno plan za drugih 45 min.

Mislim da Radonjića neće ni lasom moći uhvatiti.

Imam neki osjećaj da će Rodrigao kiksnuti. Ono, Baba Vanga osjećaj..nadam se da griješim.

Sve u svemu, očekujem pobjedu. Miloje, šta god mislili i pričali o njemu, ima neku foru sa ovim kvalifikacijama pa ga jebi.

Sretno!

Edited by Small Owl
.
Posted (edited)

Ne očekujete sutra ubedljivu pobedu, znamo svi kako Miloje ulazi u kvalifikacije i kako smo izgledali u prvim kolima kod njega 

Edited by Sasha
Posted

Ovi nisu amateri, golman Cupic je rekao da bi po kvalitetu i budzetu bili u donjem delu Superlige. Ocekujem tesnu pobedu ili rutinsku ako dobro udjemo u utakmicu. U Beogradu ocekujem ubedljivu pobedu, bar tri razlike. 

Posted
1 hour ago, božija noga said:

Nego, jel neko za to da ispišemo istoriju? 😁

Konačno na potpisivanje ugovora donosimo olovke sa našim logotipom pa se ugovori više ne potpisuju SNS olovkama :15:

• Ha-ha 1