Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted
9 minutes ago, Čočo said:

Evo ja ću još jednom da napišem komentar. Trener nam je ćaci i može da mi bude rod rođeni i da ima uspehe sa klubom koliko hoće, gadost koju mi stvara svaki put kad ga vidim i još gore čujem, nema mernu jedinicu. I ekipa mu igra užasan fudbal.

Rezultate pravi ali i dalje krvare oči. Da imamo trenera na klupi sa ovim rosterom bi ne samo imali rezultate već bi bila i milina gledati taj fudbal. Pobeda mi je draga jer volim klub i ti momci ne biraju i nisu krivi što imaju ćaci trenera i vrhovnog ćaci generalnog direktora. 

Jel ima neki dokaz da je u snsu?

Posted

Duarte je baš primer kako se na forumu daje mišljenje o igraču pre nego što će da dođe i uopšte zaigra za nas. Uglavnom se mišljenje unapred izgradi na osnovu nekog ranijeg pedigrea, kluba iz koga dolazi ili medijskog hajpa u datom trenutku.

Duarte je najblaže rečeno hladno dočekan ovde, maltene kao prevara. Gledao sam tad njegove snimke i napisao da je dobar igrač, vredan i s dobrom tehnikom, što nije bilo teško da se uoči, ali nisam bio u većini. Šteta što nije malo mlađi, ali ok.

Tako je bilo i za Đigu. Da ne govorim za Endiajea. Ruku na srce, nisam ni ja nešto posebno očekivao posle one utakmice protiv Čukaričkog, ali drago mi da sam razuveren. 

S druge strane, Olajinka najavljivan kao zverina.

Jbg, tako je, neki ljudi naprosto vole da imaju posebno i iznadsituaciono kritičko mišljenje.

• Like 11
Posted
3 minutes ago, Azazelkg said:

Dakle da je trener (ne)ćaci, juče bi bilo minimum 5:1. Sigurno ne bi Leh imao dominaciju sveukupno 10-15 minuta. Pošto se to samo i isključivo desilo jer nam je trener ćaci 👍....

Ne. Nego da je trener koji gaji i forsira moderan fudbal a ne batadjorizam koji nam se uvek obije o glavu. Pukom srećom smo se izvukli u prvom poluvremenu i ko zna šta bi bilo da su iskoristili sve one šanse i na kraju poveli. 

• Ha-ha 4
  • Tuzno 1
Posted
5 minutes ago, Čočo said:

Evo ja ću još jednom da napišem komentar. Trener nam je ćaci i može da mi bude rod rođeni i da ima uspehe sa klubom koliko hoće, gadost koju mi stvara svaki put kad ga vidim i još gore čujem, nema mernu jedinicu. I ekipa mu igra užasan fudbal.

Rezultate pravi ali i dalje krvare oči. Da imamo trenera na klupi sa ovim rosterom bi ne samo imali rezultate već bi bila i milina gledati taj fudbal. Pobeda mi je draga jer volim klub i ti momci ne biraju i nisu krivi što imaju ćaci trenera i vrhovnog ćaci generalnog direktora. 

Sramota sta se pise za coveka koji je jedan od najzasluznijih za ovo gde smo danas. Covek ce imati jos malo Boze zdravlja 15/15 u kvalifikacijama u Zvezdi. Samo zbog one prve dve godine i pobeda protiv Sparte, Krasnodara, Kelna, Salzburga, Liverpula, utakmica protiv Batea, Arsenala, Napolija i ostalih treba da mu bude ime zapisano zlatnim slovima u nasoj istoriji. Postali smo pravi evropski klub, rutiniramo prvaka Poljske u gostima, al ne vredi, smeta stil igre i njegove konferencije za stampu. Tacno kao navijaci ni ne zasluzujemo vise od toga da ispadamo u sezoni kupanja od raznih Kairata, Slovana i slicnih..

• Like 16
  • Love 2
Posted
1 minute ago, Čočo said:

Ne. Nego da je trener koji gaji i forsira moderan fudbal a ne batadjorizam koji nam se uvek obije o glavu. Pukom srećom smo se izvukli u prvom poluvremenu i ko zna šta bi bilo da su iskoristili sve one šanse i na kraju poveli. 

Ovo čitam od Krasnodara bukvalno. Sve na sreću, kako drugačije? 😄

• Like 7
Posted

Kako užasan fudbal kada ga nahvali trener Leha koji je pored Poljaka titulu uzeo i sa Brendbijem, jedinu nakon 2005.

Okej, u nekoj perspekitivi Zvezda ima dovoljno novca da dovede trenera koji ima više znanja i verovatno bolji stručni štab od Milojevića. Kako bi se taj trener uklopio u naš klub, ligu i sve ostale društvene okolnosti je veliki znak pitanja.

Moje mišljenje (koje sam mnogo puta iznosio) je da dok su te sve okolnosti prisutne, Vladan je najbolji fit za ovu Zvezdu jer je solidan trener i iznad proseka za sve timove i lige koje se takmiče u ovim kvalifikacijama. I ovo mislim sada i kada bude teških poraza u ligaškom delu koji će sigurno doći.

• Like 2
Posted
18 minutes ago, Čočo said:

A sta ti znaci recenica: " Trener nam je ćaci.."? 

Kakva je to osobina ćaci, sta obiljezava, koje je njeno znacenje?

• Like 2
Posted (edited)
4 minutes ago, Sokmeniki said:

Nadobudan, ne zna da spoji dve rečenice, podguzna muva vrhovnog ćacike, laže i izmišlja kad mu se igrači izjasne protiv trenutne vlasti pa se sklanjaju iz tima pod izgovorom gore navedenih laži... 

Edited by Čočo
  • Ha-ha 5
  • Tuzno 1
  • WOW 1
Posted

Sto se Vladana tice, ja samo mislim da je sazrelo vreme da kao klub napravimo iskorak, sto nam dozvoljavaju i vec popravljena reputacija i ugled, i bolji koeficijenti u evro takmicenjima, a naravno i finansije. Ne vidim da mozemo da napravimo iskorak sa trenerom koji je dostigao svoj plafon i koji ne napreduje. Vladanu ce Zvezda uvek biti vrhunac i nikad nije niti ce trenirati "veci" klub u medjunarodnim okvirima. Okej je on, za kvalifikacije je majstor, sa njim cemo uvek uspevati da udjemo u neko evro takmicenje, ali da li nas to zadovoljava? Mozda sve ovo napisano nije ni bitno, zadovoljava upravu kluba i to je na kraju krajeva jedino sto je merodavno. Ali steta jer imamo priliku, otvara nam se da dignemo pricu na visi nivo, to treba iskoristiti. 

• Like 2
  • Tuzno 1
Posted

Da Tomane nije promašio penal, i da Zander nije odlučio da postane rukometaš, Milojević bi u sportskom smislu izvukao realan maksimum iz svih pet sezona. Mogao je više da forsira mlade igrače, mogao je da igra atraktivniji fudbal (iako, iskreno, ne vidim šta fali fudbalu u drugom mandatu), mogao je i da bude elokventniji. Ali taj minus, u poređenju sa svime što je doneo od 2017, zaista je zanemarljiv. 

• Like 6
Posted
20 minutes ago, Čočo said:

Naravno, imaš puno pravo na svoje mišljenje. Ja ne branim ni trenera, ni igrače, samo ukazujem na licemerje.

Ako već pljuješ i deliš epitete, onda je licemerno sladiti se na konto uspeha popljuvanih.

• Like 1
Posted
13 minutes ago, Sokmeniki said:

sve najgore

• Like 1
  • Thanks 1
  • Pumpaj! 1
Posted (edited)
3 minutes ago, Jeremija123 said:

Naravno, imaš puno pravo na svoje mišljenje. Ja ne branim ni trenera, ni igrače, samo ukazujem na licemerje.

Ako već pljuješ i deliš epitete, onda je licemerno sladiti se na konto uspeha popljuvanih.

Igrače ni u jednom trenutku nisam pljuvao. Ni sad, ni nikad. Njima pridajem samo značaj i pobedu. 

Edited by Čočo
Posted (edited)

Lično sam uvijek za iskorak. Ako možemo do nekog Nagelsmana ili tako nekog modernog trenera koji igra sexy fucu obe ruke dižem.

Nikako početnike ili neke koji su bljesnuli na kratko kao Bahar. Čisto da se mjenja reda radi. 

Vladan Milojević je uradio nevjerovatne stvari za klub. Prije svega vratio klubu slavu. Ispunio je višedecenijski san navijača.

Svakako da ima boljih trenera od njega ali prosto ne paše svaki trener svakom klubu isto. Bez obzira na znanje koje posjeduje.

Mnogo je tu faktora koji utiču. 

Vladan zna kako klub diše, i definitivno je idealan za nas, bar trenutno. 

Ista priča važi za Radonju i KKCZ.

Edited by Dzo23
  • Like 3
Posted
38 minutes ago, Čočo said:

Verovatno je zato njihov trener izjavio da su igrali protiv ekipe koja je za klasu iznad ekipa sa kojima igraju u Poljskoj... Da, da ko zna šta bi bilo....

• Like 2
Posted

Батађоризам прође у 15 рунди од 15 у квалификацијама.. Шта би било да фурамо Нагелсманов стил, све би по 10 0 газили.. 

• Like 4
Posted

Evo šta "nećaci" novinari sa SK imaju da kažu: Ako bi se napravila anketa da li je novinar u pravu oko ocene za krivicu Brazilca verovatno bi u velikom procentu bilo negativnih glasova, ali bez obzira na sve činjenica je da je reakcija trenera bila neprimerena.

Posted
33 minutes ago, Čočo said:

Nadobudan, ne zna da spoji dve rečenice, podguzna muva vrhovnog ćacike, laže i izmišlja kad mu se igrači izjasne protiv trenutne vlasti pa se sklanjaju iz tima pod izgovorom gore navedenih laži... 

Samo što taj Nemanjin stori nema nikakve veze sa protestom 😄

Posted

Nešto sam čitao o tome kako Zvezda mora da se privikava na život bez Šerifa. Ovo me plaši. Čvrstog sam uverenja da mi ne treba da prodajemo njega. On, Arnautović i Duarte mogu da igraju zajedno na terenu, čak su bliskiji Duarte i Arnautović da ne mogu zajedno. Šerif može u svakoj kombinaciji. Bila bi velika greška prodavati ga, po meni.

Tako da, ako neko zna, kako se razmišlja u klubu, jel on stvarno na prodaju?

• Like 2
Posted

Mi smo sinoc igrali sa 2 špica na gostovanju u vrlo bitnoj utakmici. 

Postigli 3 gola , pobijedili 2 razlike šampiona Poljske u gostima

Maltene obezbijedili grupu Lige Šampiona ili Lige Evrope. Jedini godinama donosimo bodove za Srpski fudbal, obrćemo 50-60 miliona evra godišnje i plaćamo porez na to.

Igramo redovno u Evropi...

Ali ne valja ništa što je naše, batađorizam,  ćaci, ne zna Miloje da sastavlja rečenice, star Arnautović ....

Tačno nam trebaju ponovo Vladan Lukić, Toplica Spasojević , Ratko Dostanić i ti nećaci kulturni i nadasve stručni i Tomislav Karadzić na čelo saveza sa njima

• Like 8
Posted
2 minutes ago, muzipoz said:

Pričao je neko da se njemu ide

Ali ako budemo igrali Ligu Šampiona, zašto bi išao? 

Hvala za info.

Posted
Just now, JPM said:

Ali ako budemo igrali Ligu Šampiona, zašto bi išao? 

Hvala za info.

Msm da je rečeno kao da se "zasitio" naše lige ali msm da će ostati