Saxon01 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Duarte napolje, definitivno . Nije to to . Daj Arnauta ili Olajinku Edited 8 hours ago by Saxon01 1
Golijat Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Svi od prvog tima do juniora da gledaju i ugledaju na Serifa i na to kako se bori i gine na terenu. Alal vera! 8 1
Zadnji vezni Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Daj bre stisnite ove poljake bolji smo od njih baš mnogo.Vidi se bre to na terenu.Čemu bunkeri i defanzive ne znam. 1 1
fradler Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Babika se vec isplatio, iznudio korner iz kojeg je pao gol. 1 1 2
Bejn Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ove treba napasti i dokusuriti. Veze ljudi nemaju što se odbrane tiče.
Bejn Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Just now, Dragan Mićić said: Menjaj nesto Miloje Još dva štopera + zadnji vezni pa da zatvaramo. 1
Piksi Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 minute ago, Dragan Mićić said: Menjaj nesto Miloje Zameniće kačket. 2
drperce Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Seol je danas kriminalan, sva dodavanja je dao njima u noge za kontru, i kod gola je njegov pas pesecen pre nego sto su prosli sa njegove strane... 5
Saxon01 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Serif je jedna legenda , koliko me je taj momak odusevio, vredi svaki euro ulozen u njega ! Razgrce ,trci,bori se , dodaje lopte. Ma igracina kakvu cemo tesko da dovedemo. A kad se setim koliko su ga svi prozivali u prvoj sezoni. Ivanic i Seul , jedna nuletina. Razocaran sam . Ali Seul koliko je trom, nekonkretan,neagresivan, mlohav.. Strasno. Edited 8 hours ago by Saxon01
Azazelkg Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ipak se mi pitamo. Malo su me razočarali Poljaci, obzirom kakve sam analize Leha, a nipodaštavanje naše ekipe pročitao ovde očekivao sam da će da nas pređu kao plitak potok.... Jer, ipak su "dali sedam Breidabliku" 😯😯😯 4
Don Dusko Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 9 minutes ago, fradler said: Babika se vec isplatio, iznudio korner iz kojeg je pao gol. A ovom sansom se obrukao.
Piksi Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Samo kad bi nam bekovi bili malo skoncentrisaniji, mnogo bi lakše bilo za živce.
Čočo Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Just now, Don Dusko said: A ovom sansom se obrukao. Nije se obrukao. Došao je sa takvim pedigreom. Brz i užasan u realizaciji i dodavanju. Na gol pogledao nije. Edited 8 hours ago by Čočo
Saxon01 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Trebao je da sutne, golman je vec padao.... Steta kako ove sanse ne pretvaramo u gol , ali dobro ajde, ne treba zaliti , vec nastaviti u istom ritmu i probati uvaliti jos jedan .
suptil Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Babika je brz fino se krece. Edited 8 hours ago by suptil 4
Recommended Posts