No name Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Haha...ej 2026 g....starac fočo Katai startuje i to po krilnoj poziciji. Levo dribler iz IMT-a, koji će pre sam sebi slomiti nogu zalamajuci po terenu nego što će dobro doneti. Još Mica ( duša u nosu) Ivanic da se nekako uglavi u tim I bog da nas vidi. Bas kao na derbiju kad su orgijali Mića Ivanic I Coa Katai, doslovno se zajebavali pred golom protivnika, a onda bata djora uvodi petog stopera da brani 2-1, I gledamo u pasulj kad ce Natho da provuče loptu izmedju linija i da gol. Imamo brza krila Babika, Radonjic, I uigravas Radonjica, ali uvek volsebno ispliva futsal igrac sa termina Coa Katai.... Ovaj klub i uprava ne zaslužuju nista dobro.
Milko Miller Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jel Babika ima neku povredu ili sto nije otisao u Svedsku? U svakom slucaju ko god da nam igra krilo sutra bice ocajan izbor, nema tu dobre opcije. Da se nadamo da ima nesto od Ovusua i da dodje kvalitetno levo krilo, pa da bar za fazu eliminacije ne moramo da gledamo Lucica, Kataia i Milsona.
No name Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Koliko je ovaj ćacika na klupi pogubljen govori i to što je na početku priprema forsirao jedan sastav, gde je sve to delovalo korektno, a onda ničim izazvan u generalnoj probi promesa sastav ubaci madjiju , I na sve to mi izgubimo glat, uz katastrofalnu igru, ali njemu je to OK i on počinje sa Lucicem i Kataijem sad zvaničnu utakmicu. On je znate nesto video !? U savremenom fudbalu , gde je brzina, snaga , kondicija br 1, mi igramo sa dva spora igraca na sredini Elsnik -Krunic,i onda na njih dvojicu dodaje još sporije igrace u navali poput Kataija,Ivanica,Arnautovica, koji I onako sporo kretanje lopte, dodatnu uspore. Onda se cudimo kako je sve sporo, tromo. Pa kako da ne bude ,kad svesno biraju igrače koji su zaostali u 70-im godinama kad su mladji trčali a stariji delili lopte. To je današnja zvezda. Znalo se da nece taktički dalje odmaci od Milojevića. Ista je to klapa.
Nini3112 Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago 1 hour ago, Shunsuke Nakamura said: Izgleda da Stanković kreće sjutra za Lučićem i Kataiem. Meni je nevjerovatno da oni imaju mjesto u prvih 11. Katai koji ne može 15 minuta da odigra sa klupe. Nije bio dobar kao opcija sa klupe, a počinje utakmicu. Sve sto trebate znati o njemu kao treneru je u ovom opisu.
Markoss Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago Toliko o Radonji i Milsonu. Svake pripreme kao top rade, cepaju jako, ali onda kara banana.
Recommended Posts