Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted

Kojih par odlazaka. Treba da leti 8-9 igrača kako su igrali jesenas. Ponovo kaleme nove igrače i prave guzvu. 

Ponavljam izuzetno mi je drago što je terzic direktno prozvao neke igrace poput Radonjica I Arnautovica.  Oba igrača direktno odgovorna uz Milojevica za katastrofu u domacoj ligi. Oba igrača se nisu profesionalno ponašala i izbegavala obaveze . Glume veličinu a biraju kada će da igraju i protiv koga. 

Arnautovic je u jednom trenutku odigrao u JSL 6/18 utakmica...Prodali Šerifa koji je srce ostavljao i igrao svaki meč da bi se ostavio prostor za ovog foliranta koji je sebe dao za pravo da bira kada će I koliko da igra. 

Drugi problem su Ivanic I Katai. 

Ova dva igraca su smrt za igru i tempo kada su zajedno na terenu. Svaki boziji napad su usporili i zaustavili , pored i onako spore igre oni je dodatno usporili . Ivanic DA ali u ofanzivnom delu na sredini a ne na KRILU. Katai ni u jednoj varijanti. Može u kupu protiv Trajala 10 min za toliko i ima snage. Dosta vise starih zasluga i budzenja statistike za nesto sto nikoga ne zanima i nikome ne ide u prilog. 

Da je došao neki drugi trener pa da i očekuješ nešto,  ovako mrka kapa...apsolutno se ništa promeniti neće u odnosu na Milojevica . Nisam nikakav optimista. 

• Like 3
Posted (edited)

Ali Lazar Jovanovic kog su pre sest meseci oterali pod krilaticom da je problematican. A godinu dana pre ovog danas ga poslali u OFK Beograd, jer se vozio sa Bakom Prasetom. I onda odigra dobro prolece, i ne dobije sansu, nego bude prodat. I sad nakon sto sest meseci ne igra - mi hocemo da ga vratimo. 

I sta, sad je kao kompetitivniji da igra u Zvezdi nego sto je to bio letos kad je doveden Babika za te pare koje smo dobili od Lazara? 

I posle se cude sto nema 300 ljudi na stadionu i prodaju pricu da se "zvezdasi brzo zasite uspeha". Ne, zasite se zvezdasi kad ih neko majmunima pravi. Uspeh i neuspeh nikad nije bio merna jedinica za zvezdase, jer smo punili stadion i protiv Smedereva i protiv Krasnodara, i protiv Liverpula. 

Mislim ovo za Lazara je samo delic problema, jasno je zbog cega su svi digli ruke od ovog kluba, ali je super pokazatelj da na svakoj mogucoj sitnici koliko im je iskljucivo kombinatorika bitna. 

Edited by Markoss
  • Like 10
Posted
3 hours ago, Milko Miller said:

Milson stiže danas, a Babika sutra direktno u Tursku. Enem bi takodje trebao sutra direktno u Tursku. Rodrigao dolazi 6. januara.

Za sada nema povratka Pruceva. Plan je da dolaze jos dva, tri nova igrača (pored Enema), a i da bude par odlazaka, ali to će se tek raditi posle utakmica sa Malmeom i Seltom jer možemo da registrujemo tri nova igrača tek za sledeću fazu takmicenja. 

Sa igračima koji su bili danas na prozivci + ovi navedeni što dolaze ako računamo tog Enema, imamo 13 igrača da konkuriše za 3 pozicije napred, sa Prucevim to bi bilo 14.

Drago mi je da su tu Đorđević, Ranković i Šarić pored Zarića, samo da dobiju priliku pa da se vidi kakve su neznalice Babika i Milson, a još veće ovi koji su ih doveli.

3 hours ago, No name said:

Kojih par odlazaka. Treba da leti 8-9 igrača kako su igrali jesenas. Ponovo kaleme nove igrače i prave guzvu. 

Ponavljam izuzetno mi je drago što je terzic direktno prozvao neke igrace poput Radonjica I Arnautovica.  Oba igrača direktno odgovorna uz Milojevica za katastrofu u domacoj ligi. Oba igrača se nisu profesionalno ponašala i izbegavala obaveze . Glume veličinu a biraju kada će da igraju i protiv koga. 

Arnautovic je u jednom trenutku odigrao u JSL 6/18 utakmica...Prodali Šerifa koji je srce ostavljao i igrao svaki meč da bi se ostavio prostor za ovog foliranta koji je sebe dao za pravo da bira kada će I koliko da igra. 

Ova dva igraca su smrt za igru i tempo kada su zajedno na terenu. Svaki boziji napad su usporili i zaustavili , pored i onako spore igre oni je dodatno usporili . Ivanic DA ali u ofanzivnom delu na sredini a ne na KRILU. Katai ni u jednoj varijanti. Može u kupu protiv Trajala 10 min za toliko i ima snage. Dosta vise starih zasluga i budzenja statistike za nesto sto nikoga ne zanima i nikome ne ide u prilog. 

Da je došao neki drugi trener pa da i očekuješ nešto,  ovako mrka kapa...apsolutno se ništa promeniti neće u odnosu na Milojevica . Nisam nikakav optimista. 

Slažem se za prvu dvojicu, ali ostaje da je Arnautović utakmice koje je izabrao odigrao kako treba. I protiv Lila i FCSB bio je ključan igrač i ne bismo dobili te utakmice. Radonjić je bio apsolutno katastrofalan, on je došao da bleji po gradu, da se druž, itd.

Mislim da je 8-9 odlazaka previše iako bi trebalo. Ne znam ko bi ti bio na spisku: Glazer, Leković, Milson, Babika, Duarte, Lučić? To je već 6, a sumnjam da bi iko uzeo Babiku koji maltene nije igrao ove polusezone, a to malo što je igrao je bilo izuzetno tanko.

Pominjale su se neke ponude iz Čempionšipa za Seola, videćemo šta će biti sa tim. Vidim nema moćnog Bojata na prozivci, bože sačuvaj.
Isto važi i za Tiknizjana, ali mislim da će on ostati.

Ako ode Seol treba desni bek, a ja bih voleo štopera jednog pošto mislim da je Rodrigao zreo za povratak u Brazil na leto, a ni Veljković se nije proslavio.

Navodno, Dragović ne bi imao ništa protiv da se vrati ako moj izvor ima tačnu informaciju. On bi mogao da malo sredi ovog Učenu za kojeg i dalje mislim da bi mogao da bude dobar.

Posted
3 hours ago, No name said:

To se ne moze raditi u zimskom prelaznom roku. Prvo je tesko dovesti zamene sada, ubili bi sve ambicije za Evropu jer mozemo samo tri nova igraca da registrujemo, a treba i da nadjemo klubove koji su zainteresovani za nase igrace. I to ce biti lakse na leto. Tako da 3 ili 4 rokade (ne racunam igrace poput Lucica, Glazera, Pruceva itd gde nije ni potrebna zamena) i to je to. A i treba videti da li ce neki igrac da proradi sa novim trenerom jer ako ce svi da igraju kao do sada (i u negativnom i u pozitivnom smislu), onda smo mogli i Milojevica da ostavimo. 

• Like 1
Posted
3 hours ago, Markoss said:

Ali Lazar Jovanovic kog su pre sest meseci oterali pod krilaticom da je problematican. A godinu dana pre ovog danas ga poslali u OFK Beograd, jer se vozio sa Bakom Prasetom. I onda odigra dobro prolece, i ne dobije sansu, nego bude prodat. I sad nakon sto sest meseci ne igra - mi hocemo da ga vratimo. 

I sta, sad je kao kompetitivniji da igra u Zvezdi nego sto je to bio letos kad je doveden Babika za te pare koje smo dobili od Lazara?  

Prodali su ga jer je stigla dobra ponuda, ne zato što su mislili da nije za Zvezdu.

A sad ga jure nazad jer su nam bonusi najgori u ligi, što je bio jedan od glavnih problema u prvenstvu - maltene svaki meč smo igrali 9 na 11. Usput bi da spreče da završi u Partizanu koji je takođe pokazao interesovanje, a svesni su da je mali prilično talentovan.

Posted (edited)
8 minutes ago, fradler said:

Prodali su ga jer je stigla dobra ponuda, ne zato što su mislili da nije za Zvezdu.

A sad ga jure nazad jer su nam bonusi najgori u ligi, što je bio jedan od glavnih problema u prvenstvu - maltene svaki meč smo igrali 9 na 11. Usput bi da spreče da završi u Partizanu koji je takođe pokazao interesovanje, a svesni su da je mali prilično talentovan.

Prodali su ga jer su smatrali da je vise problematican nego sto je talentovan. To su rekli i njemu i njegovom tati, uz dodatak da ga svlacionica nije prihvatila, i da nema karakter za ozbiljan fudbal. Pa je tu bilo i teskih reci izmedju Laneta i Terze, pa je ovaj revoltiran time, odveo mladjeg sina u Partizan. 

Edited by Markoss
Posted

Gledam ovaj snimak i "mali" Hercegovac Gudelj ima preozbiljnu građu, prava štoperčina vidićevskog profila. Siguran sam da već na pripremama uleće u 11, izujedaće sve prefinjene slabokontaktne mice a la Veljković i Rodrigao. 

• Like 3
Posted
35 minutes ago, Molina23 said:

Gledam ovaj snimak i "mali" Hercegovac Gudelj ima preozbiljnu građu, prava štoperčina vidićevskog profila. Siguran sam da već na pripremama uleće u 11, izujedaće sve prefinjene slabokontaktne mice a la Veljković i Rodrigao. 

Uvek volim kad se neko izbori za svoj status, a da nije bio planiran kao projekat kluba. Dok je sada već standard da deca od 17 godina imaju minutažu u prvom timu, Gudelj ili prošle sezone Mimovic su sa 16/17 još igrali za kadete Grafičara. Sad da li će već ovog proleća dobiti minute, ne znam. Dosta bi mu značio odlazak Lekovica, da se otvori mesto kao bonus igrač medju stoperima. 

• Like 1
Posted
3 hours ago, fradler said:

Bonusi su sasvim korektni. 
Leković i Kostov + Zarić, Avdić

Tu su još i Gudelj, Damjanović, Radanović… 
Najmanje je bilo loše igre zbog “bonusa”

Posted

Dobar je Kostov bio ove polusezone. Mislim da mu nije baš odgovaralo što često igra van pozicije, ali odigrao je dobro. 

Avdić se kotira kao ozbiljan talenat na svojoj poziciji. 

Zarić je malo pokazao po mom mišljenju. Imao je dosta prostora jer nijesmo imali krila. 

Za Radanovića kažu da je ozbiljan potencijal. O Gudelju ne znam ništa. 

• Like 1
Posted

Svako obraćanje Zvezdana Terzić i njegove neke izjave me iskreno malo šokiraju. Tuga šta se dešava u našem klubu. Zamisli na okupljanju ekipe pred pripreme za nastavak sezone lik kaže ili će te biti kakvi želimo ili vas neće biti.. de brate malo smanji južne amerike šta ti je

Posted
24 minutes ago, crni96 said:

Svako obraćanje Zvezdana Terzić i njegove neke izjave me iskreno malo šokiraju. Tuga šta se dešava u našem klubu. Zamisli na okupljanju ekipe pred pripreme za nastavak sezone lik kaže ili će te biti kakvi želimo ili vas neće biti.. de brate malo smanji južne amerike šta ti je

Ako si slušao cijeli govor, onda ti je jasno u kojem kontekstu je to rečeno...

I nije to govorio i uputio bilo kome, nego ni manje ni više Arnautoviću, Radonjiću i još nekolicini bitnih i iskusnih igrača... nedisciplina, slabi treninzi, loša ishrana, višak kilograma su stvari koje su nedopustive za Zvezdu..

Sve mogu trpiti, al' kad igrači "mafijaju" to mi onda i jeste "neće vas biti" u klubu naravno...i tako i treba..

Posted
34 minutes ago, dunaj95 said:

Ako si slušao cijeli govor, onda ti je jasno u kojem kontekstu je to rečeno...

I nije to govorio i uputio bilo kome, nego ni manje ni više Arnautoviću, Radonjiću i još nekolicini bitnih i iskusnih igrača... nedisciplina, slabi treninzi, loša ishrana, višak kilograma su stvari koje su nedopustive za Zvezdu..

Sve mogu trpiti, al' kad igrači "mafijaju" to mi onda i jeste "neće vas biti" u klubu naravno...i tako i treba..

Ma sve to stoji. Ja prvi nisam ljubitelj Arnautovića i Radonjića sa njihovim ponašanjem. Međutim, jbg kao neko ko predstavlja klub bilo bi lijepo pred kamerama da se znaš gospodski obratit. Nismo mi ekipa na malom noćnom turniru.

Posted
12 hours ago, Petkovic Miroslav97 said:

Uz dužno poštovanje, ali jasno je da slabo pratiš mladje kategorije. 

Ma mogu ja da pratim ili ne pratim, lično sam slušao dojučerašnjeg člana stručnog štaba i bliskog Vladanovog saradnika kako sa gađenjem komentariše naše bonuse i govori kako nas je "smrdljivo bonus pravilo osakatilo" jer imamo "najgore klince u ligi".

Zarić nije pokazao ništa osim brzine, on ni u Grafičaru nije pravio razliku. Avdićev svaki nastup je bio jeziv, kako god se njegov talenat kotirao na papiru. Mislim da smo kiksnuli doslovno svaki put kad je Avdić bio u 11, a zanimljivo da je OFK upisao 5 poraza uz 16 primljenih golova na 5 utakmica koje im je Avdić startovao. Retko štetan tip. Leković je simpatičan, pozitivan i borben dečko, ali nažalost reinkarnacija Krnete.

Definitivno plačemo za bar još jednim upotrebljivim bonusom uz Kostova, mislim da je to i označeno kao prioritet u klubu, zato i rukama i nogama grebu oko malog Jovanovića.

Posted

Nisam ni ja zadovoljan bonusima, ali je ozbiljna sramota da Zvezda koja moze da dovede svakog klinca u Srbiji kog pozeli - muku muci s tim. I to pazi - Zvezda koja je prakticno nasilno i unela to pravilo u srpski fudbal. 

Doduse, ne sumnjam da bi Badju zavrsili pasos preko noci kao i Djigi pre par godina kad nam je falilo bonusa. Ali jbg, nije se ni ovaj naigrao.

Elem, nek rade malo sa Avdicem na toj defanzivi za koju godinama svi znaju da je problem. Lekovic nije za Zvezdu, makar onu koju svi zelimo, ali bi u svakom superligasu mogao da igra u prvih 11. Meni se cini da je najbezboljnije bilo da su nam on i Kostov bili sigurni bonusi ove jeseni, pogotovo jer su nam i ostali stoperi kriminal, ali avaj. 

Posted

Gudelja uopste nisu videli u celoj omladinskoj skoli, govori i podatak da je do dolaska Miljasa za trenera omladinaca on bio u graficaru

Samo je tu jednu sezonu odigrao kao omladinac czv. Bas mi je drago zbog njega sve je svojim radom postigao. Svakako je kod Nedjica isto napredovao

8 minutes ago, Markoss said:

Nisam ni ja zadovoljan bonusima, ali je ozbiljna sramota da Zvezda koja moze da dovede svakog klinca u Srbiji kog pozeli - muku muci s tim. I to pazi - Zvezda koja je prakticno nasilno i unela to pravilo u srpski fudbal. 

Pa i nema nekih igraca, jel mislis na nekog konkretnog? 

Moze i DM ako neces javno

Posted

Izasla juce statistika da smo mi drugi najstariji tim Lige Evrope. Sramota je da iako nenormalne pare ulozimo u omladinsku skolu da ne mozemo da imamo dva igraca ispod 21 da su legitimno zasluzili da budu u prvih 11 za Evropu. A time bi automatski resili i "problem" bonus igraca. A lagano mozemo da dovedemo sve sto vredi u Srbiji i Republici Srpskoj, a isto imamo pristup crnogorskom i makedonskom trzistu. Sad sigurno je tu negde i krivica Milojevica jer niti koristi mlade igrace kako treba niti voli da oni igraju uopste, ali realno ako pogledamo kako igraju nasi igraci iz omladinske skole u inostranstvu, to je vrlo skromno. Ne znam jel imamo nekog igraca da je prosao nasu skolu posle 2017, a da ima dobru ulogu u nekom timu lige petice. Verujem da ce se to uskoro promeniti sa Milosavljevicem i Maksimovicem (a verovatno od sledece sezone i Kostov), ali mora to mnogo bolje. Cini mi se da je cak i Terzic rekao da nam omladinska skola nije dovoljna dobra u onom razgovoru za Mozzart. 

• Thanks 1
Posted
1 hour ago, Markoss said:

Doduse, ne sumnjam da bi Badju zavrsili pasos preko noci kao i Djigi pre par godina kad nam je falilo bonusa. Ali jbg, nije se ni ovaj naigrao.

Elem, nek rade malo sa Avdicem na toj defanzivi za koju godinama svi znaju da je problem. Lekovic nije za Zvezdu, makar onu koju svi zelimo, ali bi u svakom superligasu mogao da igra u prvih 11. Meni se cini da je najbezboljnije bilo da su nam on i Kostov bili sigurni bonusi ove jeseni, pogotovo jer su nam i ostali stoperi kriminal, ali avaj. 

Pa normalno da ne moze nikog da dovede, kad su zadnjih godina unistili toliko klinaca i toliko roditelja ucenjivali da potpisu da im Terza bude menager.. 

Ko je lud da pusti dete tu. 

• Like 3
Posted
4 hours ago, Petkovic Miroslav97 said:

Ode Čika Miša i to baš na svoj roðendan. Večna mu slava. 
Iz te generacije 07/08 pridružio se Žoao Lukašu i  kapitenu Dejanu Milovanoviću. 

Iskren da budem, nisam voleo Kosanovica, ali mi rece pre otac da je ta generacija 97/98 igrala strasan fudbal. Da su ljudi dolazili na treninge da gledaju Pericu, Dekija i ostale. Sramota je da uze Obilic na silu, nije se nikad Kosan s tim pomirio. A i imao je ozbiljan uticaj na stvaranje Vosine sampionske generacije u SFRJ

• Like 2
Posted
1 minute ago, Kosjan Willavić said:

Iskren da budem, nisam voleo Kosanovica, ali mi rece pre otac da je ta generacija 97/98 igrala strasan fudbal. Da su ljudi dolazili na treninge da gledaju Pericu, Dekija i ostale. Sramota je da uze Obilic na silu, nije se nikad Kosan s tim pomirio. A i imao je ozbiljan uticaj na stvaranje Vosine sampionske generacije u SFRJ

Čuo sam i ja za to. 
Nažalost, pamtiću ga po Arisu i formaciji 9-1-0 

Inače, bio je baš blizu da udje u LŠ.. 

• Like 1
Posted
7 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said:

Čuo sam i ja za to. 
Nažalost, pamtiću ga po Arisu i formaciji 9-1-0 

Inače, bio je baš blizu da udje u LŠ.. 

Ima bas na netu onaj derbi kad smo demolirali Partizan 4:0, a komotno je moglo biti jos ubedljivije. Verujem da si gledao

• Like 1