Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted

Par exellence jeftini privrednik, klasa za obavljanje prljavog posla. Ovakvi Vucicevu sliku drze iz ljubavi, tu je i Terzica zajebao. 

Na ivici suza kad napravi rezultat, dzukela kad ne ide. U poslednje vreme je upao u neku letargicno/pateticnu fazu, pustilo se niz vodu. S druge strane, bitna pobeda kao sinoc donosi novi eliksir pozitivnog stava, pa uz dobro raspolozenje medj’ ciganijom i u klupskom ofisu, mozda i ostane do kraja sezone. 

Pitanje je samo brat Deki, gde je on tu u celoj prici, da l’ je i kakav je dogovor pao. 

Inace, na portalima svojevrsna renesansa sinocnjeg izdanja. Kao da nismo iskljucivo videli individualna podsecanja da su neki prosli kroz lige petice, po koja sirotinjska lucidnost pravovremenog pasa i trenutak nedovoljno ostvarenog talenta. 

Bukvalno bi nas jedna pogresna sudijska odluka da se faul preinaci u remplovanje dovela do dijametralno drukcije price u odnosu na hvalospeve diljem interneta. 

Kurac nam je igra, kurac nam je trener i kurac nam je buducnost s ovom bandom na celu kluba. I to je jedina istina. 

• Like 1
Posted

Ovakvi rezultati u Evropi, nacin na koji se ostvaruju imaju svoj naziv. Ovde je o tome pisano. Milojevicev klasik. Ekipa je prosla kroz toplog zeca. Mislim da ce ekipa dva najbolja meca odigrati u zadnja dva kola. Licno nisam ocekivao ovakav rasplet. Sto se tice bodova, da li samo ekipe koje prodju direktno u 1/8 finala dobijaju bodove za prolaz ili i one od 9-24 mesta? Kalkulisem sa klupskim koeficijentom....

Posted
1 hour ago, Dzo23 said:

Jedan fun fact: Miloje je do sad upisao 5 pobjeda u grupnim fazama LE, i to svaki put istim rezultatom - 1:0. Zna da zatvori utakmicu poput najslavnijih žabarskih trenera. ❤️

Mene više ne brine da li ćemo proći dalje, nego me jedino zanima da li će 16 bodova biti dovoljno za osmu poziciju i direktan plasman u 1/8 finala. 🤔

Moramo ići na pobjede u poslednja dva kola, i mislim da imamo lijepu šansu. 

Kad već to pitaš, našao sam ovaj stats. Prema njemu, Rendžers je prošle godine sa 14 poena igrao direktno osminu finala. Ni ovo nije sasvim sigurno ali smo bar u fudbalu ranije uključili čuvene digitrone 😁

• Like 1
Posted
9 hours ago, Sokmeniki said:

E o ovom upravo pricam.

10 bodova u LE, nadomak prolaska u narednu rundu - A Pafos?

Pobjeda protiv Lila (ozbiljne ekipe iz lige petice) - ma pustio to Lil nisu ni zapinjali.

Pobjeda protiv prvaka Rumunije i Austrije u gostima - ma krs su oni nikakav uspjeh to nije, bila bi sramota sve osim 3 boda

Ali zato nakon poraza od Brage i Porta u gostima - sramota, kako si to mogao, neznalico, Braga te rutinira 

U ligi kad dobija redom - ma ovaj liga je smece, nezanimljiva, pobjednik se unaprijed zna, namjesteno, sklanjakica...

U ligi kad se izgubi utakmica - sramota, katastrofa, napolje iz kluba, bruka od koga gubis....

Ja sam davno rekao - najgori navijaci na svijetu. Kunemo se nesto u ovaj klub koliko ga volimo, a kada bi bila situacija da se na neki nacin trebamo zrtvovati za klub ili pruziti podrsku u najtezim trenucima 90+% navijaca bi ostalo kuci uz frazu da nije to njihov problem...

Sve okej osim poslednjeg dela, ovi navijači su pokazali koliko vole klub kad je bio u blatu.. Pune tribine, a rezultati godinama očajni, raznorazne akcije za pomoć kluba, 41 hiljada protiv Spartaka i Smedereva u 3,4 dana razmaka.. 

Svako gostovanje je bila nevidjena atrakcija gde god da se pojavimo .. Jagodina, Kruševac, Kragujevac.. Na terenu pravo mučenje, a u gradu sve crveno - belo.. U Jagodini se desilo da sve 4 tribine i svih 15 hiljada gledalaca navijaju za Zvezdu (čini mi se Bajkob kiks) .. 

Posted
3 hours ago, Blade said:

Zar nemamo još dva meča do Nove godine? Pa mesec dana pauze do sledeće utakmice u Ligi Evrope Ili imam pogrešne informacije?

slika.png.852396871078dde5cb721273e33f8cfa.png

Imamo, ali bi nam bilo bolje da imamo neku utakmicu nedelju dana pre nastavka Lige evrope a ne pauzu od mesec dana izmedju zadnje i sledece zvanicne utakmice. 

Posted
4 hours ago, Taki said:

Bas me interesuje sta imaju reci ovi sto godinama furaju ovu pricu, narocito komsije, da li ovo vazi i nakon ovoliko kikseva Zvezde u ligi

O našoj ligi dosta govori da nemamo tim u Ligi konferencije. Juče sam prvi put obratio pažnju na tu tabelu i nisam verovao šta čitam: Drita, Shkendia, Shelbourne, Shamrock, Breidalnik, Hamruk, Lincoln...

Radnički KG je odmah ispao od farskog KI, Pazar od Jagielonije koja je ušla nekako, a komšije od Hibsa koji je pukao od Legije. Baš, baš loš rezultat, ispade dobro da smo u LE da se skupe neki bodovi za koeficijent, da smo ušli u LŠ verovatno bi šampion sledeće sezone morao od 1. kola.

Drugo poluvreme juče jako dobro, pogotovo što je Arnautović morao napolje. 

Milojeviću ističe ugovor na kraju sezone, znači u januaru mora da se rešava to pitanje. Ako su jedini kandidati Stankela, Milijaš i Kolarov onda mu se mora produžiti ugovor i odraditi prelazni rok da se ekipa sprema za kvalifikacije.

Potrebni su štoper, oba krila, špic sličniji stilom Arnautoviću pošto mislim da će otići Duarte, desni bek ako ode Seol, možda i levi bek jer se već pominje odlazak Tiknizjana.
Osim Duartea i Seola, mislim da su zreli za odlazak Glazer, Leković, Elšnik, Radonjić, Milson, Prucev, ja bih i Babiku ali sumnjam da bi ga neko hteo sad. Ne znam kakav je plan sa Šljivićem i Sremčevićem, iz omladinaca i Grafičara osim Zarića dodati Rankovića i Đorđeviča pa da vidimo ko tu na krilu može da se nametne skroz.

Posted

Ne pratim "mlade nade" al mislim da je vrijeme da i mi izbacimo nekog top igrača. Al na terenu, ne mislim ovo medijsko pumpanje s novim Mesijem. Nego ne sjecam se kad smo imali igraca koji nam je donio prevagu na terenu i bio glavni baja i da je otisao i napravio karijeru?? Čak i Partizan je imao više mlađih igrača koji su imali bolje karijere od naših a Dinamo da ne pominjem. 

Posted
1 hour ago, suptil said:

Ovakvi rezultati u Evropi, nacin na koji se ostvaruju imaju svoj naziv. Ovde je o tome pisano. Milojevicev klasik. Ekipa je prosla kroz toplog zeca. Mislim da ce ekipa dva najbolja meca odigrati u zadnja dva kola. Licno nisam ocekivao ovakav rasplet. Sto se tice bodova, da li samo ekipe koje prodju direktno u 1/8 finala dobijaju bodove za prolaz ili i one od 9-24 mesta? Kalkulisem sa klupskim koeficijentom....

Svih 24 učesnika dobijaju bodove..

Npr...24 tim dobija 0,250.....23 na tabeli 0,500....itd...maksimalan broj bodova je 6 ..

• Like 1
Posted
6 minutes ago, crni96 said:

Ne pratim "mlade nade" al mislim da je vrijeme da i mi izbacimo nekog top igrača. Al na terenu, ne mislim ovo medijsko pumpanje s novim Mesijem. Nego ne sjecam se kad smo imali igraca koji nam je donio prevagu na terenu i bio glavni baja i da je otisao i napravio karijeru?? Čak i Partizan je imao više mlađih igrača koji su imali bolje karijere od naših a Dinamo da ne pominjem. 

Eraković je bio poslednji, igrao je baš dobro pored Draga u evropskim mečevima.

Kostov da nastavi da dobija minute kroz rotaciju, od leta bi trebalo da bude naš glavni igrač. 
Lepo se radi i sa Damjanovićem, ima 198 cm a bolje igra nogom nego glavom. 
Za sad postepeno dobija minute jer je tek pre neku nedelju napunio 17 godina. 
Treba dosta da ojača, s’ obzirom da je još dete, da popravi igru glavim i da tu bude dominantniji. Na dvojnoj je registraciji je u Grafičaru, njegov bilans je 

6 utakmica u JSL za Zvezdu 

7 u drugoj ligi u Grafičaru 

2 u kupu Srbije 

3 u omladinskoj ligi šampiona. 
Treba da se radi sa njim barem još godinu dana sa njim i to baš ovako. Grafičar, omladinska LŠ , povremeno neka utakmica u Zvezdi gde bi bio 3/4 opcija. I od sledece zime bi trebalo da se gurne u vatru uz mnogo ozbiljniju minutažu. 
Verovatno će priliku da se izbori imati i Stefan Gudelj, štoper Grafičara. Iz nekog Intervjua je rekao da su mu u upravi saopštili da ga imaju kao projekat “Milosavljević”.  
16 utakmica je odigrao za Grafose, 192 cm, ali je stariji 19 godina.

Zarića koga smo gledali par puta se takodje ozbiljno računa, ali je još dete i fizički je slab. Za njega očekujem sličan put kao i za Damjanovića, ne treba se žuriti po svaku cenu. On je takodje dete , tek je napunio 17 godina..

Golman Radanović je brutalan talenat, ima tek 16(!) godina i brani standardno za Grafičar i mislim da već od leta treba da dobije šansu u prvom timu, nema šta više da se čeka sa njim. Za početak da povremeno brani Superligaške utakmice a posle neka se bori sa Mateusom za “1”. 
17 utakmica PLS 

2 utakmice kup Srbije 

4 Lš za mlade 

ozbiljan talenat

od ostalih dobri su i Vukojević, Ðordjević, Roganović i meni zbog svoje borbenosti  omiljeni Matej Gaštarov, makedonac. 
Vrlo verovatno sam i preskočio nekoga, ali eto.. nadam se da sam ti približio koliko toliko ove mlade iz U19 i Grafičara

Posted
1 hour ago, Petkovic Miroslav97 said:

Sve okej osim poslednjeg dela, ovi navijači su pokazali koliko vole klub kad je bio u blatu.. Pune tribine, a rezultati godinama očajni, raznorazne akcije za pomoć kluba, 41 hiljada protiv Spartaka i Smedereva u 3,4 dana razmaka.. 

Svako gostovanje je bila nevidjena atrakcija gde god da se pojavimo .. Jagodina, Kruševac, Kragujevac.. Na terenu pravo mučenje, a u gradu sve crveno - belo.. U Jagodini se desilo da sve 4 tribine i svih 15 hiljada gledalaca navijaju za Zvezdu (čini mi se Bajkob kiks) .. 

Nisu to isti navijaci kao sada nazalost... Postali smo previse razmazeni.

Pa jebote plej of utakmica za Ligu Sampiona nama nije pun stadion. Jel to bilo moguce i zamislivo ranijih godina??

I kao glavni razlog zasto je slaba posjeta bila je pazi sad - to sto nismo ugazili Lech kod kuce u revansu, nismo igrali atraktivan fudbal, jogu bonito ne znam sta vec samo 1:1 odigrali i jos prosli.

Traze se samo izgovori da se ne dodje na stadion, ne podrzi ekipa, trener ne znam ko.. Jedan dan je zbog Terze i lopovske uprave, drugi dan zbog loseg rezultata, treci dan zbog neatraktivne igre... Nije bitno sta bitno je da se nadje izgovor zasto se ne dolazi, e u tom smo sampioni.

Posted

Јебига, размазио вас Терза што мислио да може да игра осмину финала ЛШ са Бабиком, Магиком и Арнаутовићем :lol_2:

Posted (edited)
2 hours ago, Ikac said:

Milojeviću ističe ugovor na kraju sezone, znači u januaru mora da se rešava to pitanje. Ako su jedini kandidati Stankela, Milijaš i Kolarov onda mu se mora produžiti ugovor i odraditi prelazni rok da se ekipa sprema za kvalifikacije.

Evo, rešio sam ti ovo 😂 SK je napisao da je ostalo da se dogovore o dužini ugovora i plati samo, tako da bi trebalo da je to to sa Stankovićem. 

Inače sam i ja za ovo. Da se produži pedantnom stručnjaku ugovor i da se DOBRO razmisli od njegovom nasledniku. Da još jednom svi sednu za sto i da nađu nekog, a da to nisu Stanković ili Milijaš. Valjda toliko mozga imaju )(znam da nemaju).

Edited by Summerfunk