Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted

Da nisam gledao ovaj tim protiv Porta, Lila, i u još nekoliko utakmica gde se videlo da ume i može, pomislio bih da ne umeju bolje i da su samo jedna nesposobna ekipa lelemuda i polu-amatera.

OK, nema Arnautovića ali to je samo mali deo mozaika i deo šireg problema. Od ekipe projektovane za LŠ smo jedva zaslužili i LE sudeći po igrama u kvalifikacijama, a onda od ekipe koja dobije Lil za mesec dana do ekipe koju Vojvodina oduči na Mari od fudbala, i to drugi put zaredom.

Ono što hoću da kažem, je da je evidentno da ovoj ekipi fali mnogo više od Arnautovića da makar ovo jadno i bedno prvenstvo osvoji bez problema, i da u ovakvoj konkurenciji jednostavno mora da bude prva na tabeli. Da li je Miloje izgubio ekipu ne znam, ali izgleda da njegov autoritet medju pojedincima više ne postoji i da se oni više ne obaziru na njega, inače ne bi igrali za sebe i svoje neke ciljeve i imali ovakve sramne nastupe i ovakav odnos prema ekipi.

Uz dužno poštovanje, da je neko napisao da će nikad jadnije komšije, sa vrtićem od ekipe i priučenim trenerom bukvalno anonimusem biti jesenji prvaci bio bi proglašen ludim. Imam razumevanja za sve povrede igrača, ali u sezoni od 40 miliona prihoda od prodaje igrača nemam razumevanja ako je treneru bio dovoljno ovo što ima, a više puta je to javno tvrdio. Ako se ne pita za sastav ekipe, opet nemam razumevanja jer je to njegova odgovorost izmedju ostalog. Ako je ćutao i ćuti zbog nekih drugih razloga, tek onda nemam razumevanja. Kako god okreneš, odgovornost je na njemu.

Pišem u svakom komentaru bukvalno, da je Miloje kriv za našu krizu rezultata, za to kako izgledamo, kako nemamo igru, nemamo rutinu, sa hroničnim kondicionim problemima… Dese se tu bljesci kao izuzeci a ne pravila, da mu daju neki kredit i udahnu novi život, poput Lila, ali u široj slici mi ličimo na go q na terenu već mesecima i pogled na na tabelu super lige je dokaz tome sam po sebi.

Ono što je suština problema medjutim, je da odlazak Miloja neće ništa promeniti realno. Bar ne suštinski, na duži rok. Mi trenutno nismo klub koji se takmiči iz sportskih razloga, a naša uprava nema ciljeve koji imaju sportski rezultat kao krajnji cilj. Mi smo klub koji se trenutno takmiči kako bi promovisao decu od 17, 18, ili 19 godina, a naša uprava ima za cilj samo da se na bilo kakav način ušlepa u neko evropsko takmičenje, a onda rasproda sve iz kluba što hoda na dve noge sa jedinim ciljem da obrne što više miliona, odrasi što više prodaja sa masnim procentima i ilegalnim načinima i kriminalnim putevima što više napuni

svoje, i džepove svojih saučesnika koji parazitiraju na ovom jadnom klubu.

Da, želim Rijeru, Keka, pa čak i Stankelu za trenera, iskreno poželeo bih i Blagojevića ili kako se zvaše ovaj što su ga komšije otpustile, bez ironije smatram da je trenutno bolji trener od Miloja koji je stvarno postao mučan za gledanje i slušanje. Ali u suštini, i ne brinem se previše šta će da bude i gde ćemo na tabeli završiti, jer realno onda ispada da “navijam” da lopovi budi što uspešniji u svom poslu na račun upravo kluba koji volim i pratim skoro 5 decenija.

I to je iskren da budem, onaj najteži, i veći od svih poraza FK CZ na terenu. Ne pada sneg da prekrije breg, već da svaka zver pokaže svoj trag.

• Like 3
Posted
35 minutes ago, Polivalentni Stevica said:

Naletim prošle nedelje na čika Mišu Kosanovića,spreman kao zapeta puška da postavi taktiku kao protiv Arisa.

Formacija 9-1-0 

Sa Koromanom kao najisturenijem igračem 😂

Kao da igramo sa Realom u gostima i branimo 2:0 iz Beograda.. 

Ne ponovilo se, bole te godine jer smo imali igračkog kvaliteta, ali ne i stručnog.. 

Posted

"Bolovi koji muče Brazilca su baš veliki i tek sad postaje jasno zbog čega je Vladan Milojević rekao „ostali smo bez nekoliko igrača“. Verovatno je mislio na Bruna Duartea.

Ako se ispostavi da je tako, onda Crvena zvezda od napadača ima na raspolaganju samo Šavija Babiku."

Ovo je sve posledica ODLIČNOG prelaznog roka. Bez Arnautovića, Radonjića, Učene pa sad i Duarte na Šturm.

https://mozzartsport.com/fudbal/vesti/sve-veci-problemi-za-zvezdu-kraj-jeseni-za-radonjica-povredio-se-duarte-pred-grac/530251