Milko Miller Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Svima je jasno da je puklo u timu, ali nema promene jer ih mrzi da sada traže novog trenera jer su to planirali tek za leto, a najranije za zimsku pauzu. Posto je situacija za titulu sada već alarmantna, verujem da će Miloje da odradi Grac, TSC i Mladost i onda do leta Milijas ili Nedjic.
Thor Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Na šta se žali Miloje, nisam razumeo? Na povredu Arnautovica?
Markoss Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 2 minutes ago, Milko Miller said: Svima je jasno da je puklo u timu, ali nema promene jer ih mrzi da sada traže novog trenera jer su to planirali tek za leto, a najranije za zimsku pauzu. Posto je situacija za titulu sada već alarmantna, verujem da će Miloje da odradi Grac, TSC i Mladost i onda do leta Milijas ili Nedjic. Sreca pa im je preko puta neznalica Mijatovic. Covek je verovatno najgori funkcioner u drzavi. Partizan da je ostavio Blagojevica i pruzio mu podrsku, sad bi bio na plus pet i imao odlicne sanse za titulu. Ovako ce i njima ovaj Mijatov mali da kiksa. 1
Summerfunk Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 6 minutes ago, suptil said: Bahar je zbog losih rezultata u prvenstvu smenjen. Miloje macka ima 9 zivota, ali ima i pesmicu kao Ostoja u nastajanju kako stvari stoje. "Bahar nas je unazadio, kakva prevara od trenera, ej. Kiksovao u LŠ protiv Mančester Sitija, protiv Voždovca u SLS... PREVARA TRENERSKA" 3
tsva Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 minute ago, Thor said: Na šta se žali Miloje, nisam razumeo? Na povredu Arnautovica? Prodali mu Serifa a on bez njega ne ume da zivi
fradler Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Retko toksičan klub na svim nivoima. Da je sreće da se govnjivim motkama najuri ama baš svaka spodoba, od Terzića, preko struke do igrača. Samo lud čovek može otići na stadion da ovo gleda i podržava, uskoro neće imati hiljadu ljudi na tribinama. Jasno je da Milojević ne raspolaže naročitom inteligencijom, ali da čovek dozvoljava sebi ovakva blamiranja iz nedelje u nedelju, neverovatno. Mogao je da se povuče na vreme, ovako će od svojevrsne legende kluba doći do toga da ga ljudi mrze kao pseto. Samo mi je Mateusa žao, jedini pošten tip među stotinama zaposlenih u tom odvratnom kolektivu. Edited 6 hours ago by fradler 3
Thor Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 minute ago, Summerfunk said: "Bahar nas je unazadio, kakva prevara od trenera, ej. Kiksovao u LŠ protiv Mančester Sitija, protiv Voždovca u SLS... PREVARA TRENERSKA" Ono sto smo igrali prva 3 meseca kod Bahara je svemirski brod u odnosu na ovo. Sta se posle desilo, jbm li ga. 2
Summerfunk Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 5 minutes ago, Milko Miller said: Svima je jasno da je puklo u timu, ali nema promene jer ih mrzi da sada traže novog trenera jer su to planirali tek za leto, a najranije za zimsku pauzu. Posto je situacija za titulu sada već alarmantna, verujem da će Miloje da odradi Grac, TSC i Mladost i onda do leta Milijas ili Nedjic. Oslonili su se na to da će Rijeira 100% doći u Zvezdu do zime i da je ovaj bivši. Miloje se tako i ponaša. Sve do pre par dana, kad je Celje zacementiralo Rijeiru još 3. godine. Što znači da su ovi ostali bez jednog jedinog trenera kojeg su želeli. Ili Milojević do kraja sezone ili neko da gasi požar, tipa Milijaš.
Thor Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, Summerfunk said: Oslonili su se na to da će Rijeira 100% doći u Zvezdu do zime i da je ovaj bivši. Miloje se tako i ponaša. Sve do pre par dana, kad je Celje zacementiralo Rijeiru još 3. godine. Što znači da su ovi ostali bez jednog jedinog trenera kojeg su želeli. Ili Milojević do kraja sezone ili neko da gasi požar, tipa Milijaš. Auuu...to mi isto deluje kao ortačka kombinacija
JPM Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Pa i doći će Rijera, produžili ga da bi Zvezda morala da plati masnu odštetu, i platiće jer valjda je taj Murinjo 2.0, ne postoji drugi trener, mora on.
No name Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Šta kaže batadjora... Nije nam lako...vidite morali smo da igramo danas....izdržacemo ...smrc,šmrc....ostali smo bez igraca, morao sam decu da ubacim....'nate Nije lako... P.s jbo te onaj ko te doveo i drži na klupu. Obraz djon.. 3
texas Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 27 minutes ago, K.Dot said: Pa znate kako Znamo kako, jebe nas svako 1
szsd21 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Ja ne znam kako vama nije jasno u kakvoj drzavi vi zivite? Kuću svoju dajem da igramo pola jeseni za kladionicu i punimo dzepove ko zna kome! Kakva bre taktika i igraci, kurac palac..do zime cemo ovako, pa na prolece opet ko vaskrsli, utegao Miloje mag, pa 15 pobeda zaredom..leba i igara za narod..i 5.000 ljudi na evropskoj utakmici im je puno! Nikad im vise para i hitnije nije trebalo, pa od 10 meceva, mi kiksnemo 7,8..ma daj bre smesno Edited 6 hours ago by szsd21 2
dzakala Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 14 minutes ago, berti said: Ajde Paniću,optuzi sinpatizere da su krivi za sve ovo jer ne dolaze na utakmice. Ne treba preterivati sad bas toliko, nije ni generalstab kriv za ovo. P.s ne zivite u zabludama da ce sever tek tako bez nekog miga "odozgo" da se okrene protiv Terze
Summerfunk Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, Thor said: Auuu...to mi isto deluje kao ortačka kombinacija Imaju ovde ljudi dosta bolje informacije od mene. I ja načujem sa strane nešto, pa sam isto tako čuo da su u opticaju bili Kolarov dugoročno ili Milijaš da gasi požar od zime do leta kad bi Rijeira eventualno došao. Sad kad je Rijeira ostao u Celje-u, pretpostavljam da će se odraditi ono klasično - vraćanje Stankovića na klupi. Kao i Miloje, miljenik navijača je, pa bi samim tim i navijači bili zadovoljno. Za nas su svi strani treneri prevare, tako da verujem da će sledeći trener biti Stanković/Kolarov ili eventualno Milijaš ako smo baš ludi.
Thor Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, No name said: Šta kaže batadjora... Nije nam lako...vidite morali smo da igramo danas....izdržacemo ...smrc,šmrc....ostali smo bez igraca, morao sam decu da ubacim....'nate Nije lako... P.s jbo te onaj ko te doveo i drži na klupu. Obraz djon.. Pa kad je majstor odlagao utakmice u avgustu, kad je pocetak sezone i svi zdravi i spremni, ali oni odlažu da se "spreme" za Pafos.. super se spremio
Petkovic Miroslav97 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 5 minutes ago, Markoss said: Sreca pa im je preko puta neznalica Mijatovic. Covek je verovatno najgori funkcioner u drzavi. Partizan da je ostavio Blagojevica i pruzio mu podrsku, sad bi bio na plus pet i imao odlicne sanse za titulu. Ovako ce i njima ovaj Mijatov mali da kiksa. Srećom pa ovaj nije kiksao. brukanje protiv drugoligasa Macve i Cukaričkog, ispadanje od prosecnih škota, pri tom igra im je bila u teskom kanalu..
Thor Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 minute ago, Summerfunk said: Imaju ovde ljudi dosta bolje informacije od mene. I ja načujem sa strane nešto, pa sam isto tako čuo da su u opticaju bili Kolarov dugoročno ili Milijaš da gasi požar od zime do leta kad bi Rijeira eventualno došao. Sad kad je Rijeira ostao u Celje-u, pretpostavljam da će se odraditi ono klasično - vraćanje Stankovića na klupi. Kao i Miloje, miljenik navijača je, pa bi samim tim i navijači bili zadovoljno. Za nas su svi strani treneri prevare, tako da verujem da će sledeći trener biti Stanković/Kolarov ili eventualno Milijaš ako smo baš ludi. Pa ima valjda trenera u Evropi i van te trojke. Ovo je kao ona situacija sa Sferopulosom, iz aviona se vidi da nema teorije da ih podigne, nego samo mogu da tonu jos niže
Milko Miller Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Mi smo posle Bahara imali -4 i jedva smo izvukli jedan bod kući protiv Jang Bojsa. To kako smo izgledali na pripremama je nebitno, isto tako nikoga ne zanima da li je neko dobar na treningu ako to ne može da pokaže na utakmici. Njegovi trenutni rezultati u Izraelu su isto dokaz da nije slučajno samo kod nas imao uspeh nego da ne može da se sastavi u trenerskom smislu već preko dve godine. Tako da ako može bez nostalgije prema Baharu. Nije da ima samo dva trenera na svetu pa da moramo da biramo da li pre Milojevića ili Bahara. 1
texas Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 27 minutes ago, No name said: Kad se sever složi najebace navijači koji prkose loži. To je jedna od većih gnjida koja svesno učestvuje u ovome koja ispira mozak. Nije sto voli, al’ brat ce da orgija dokle god je protuva na vlasti, samo da se ne zacuje skripanje fioka i krivicnih. Mora se, jbg.
Summerfunk Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, Thor said: Pa ima valjda trenera u Evropi i van te trojke. Ovo je kao ona situacija sa Sferopulosom, iz aviona se vidi da nema teorije da ih podigne, nego samo mogu da tonu jos niže Pa kao što vidiš u FK-u vlada pravilo da je trener stranac = prevara (Bahar). Očigledno je Rijeira bio taj jedini izuzetak, Murinjo 2.0 kojeg bi Terza doveo. On je lud lik i ja mislim da Terzić i Rijeira ne bi funkcionisali nikako. Pogotovo kad bi mu ovaj prodao sve živo. Bukvalno bi se spakovao i otišao samo. A da ima trenera... Ima. Ali kažem stranac = prevara. Isto kao posle Bahara, umesto da je došao neki drugi trener, mi vratili Milojevića jer je ljubimac delija. Tako će i sad. "Gospodski" će miljenik delija da odradi sezonu, a onda ključeve predaje Stankoviću da nas dokusuri. Stvarno ću biti iznenađen ako oni dovedu nekog stranca za trenera. Zato i mislim Stranković/Kolarov/Milijaš. Za Neđića mislim da je jasno da neće biti trener. Iako bih mu ja možda i dao sad šansu do leta. Miloš Milojević je sam rekao da se ne bi vraćao ovde više. A i posle onoga, kako su ga "oterali" zbog Bahara, ni ja se ne bi vraćao. Sve u svemu, ako bih morao da stavim pare na jednog trenera, to bi bio Stanković. Sad ostaje pitanje hoće li do leta da nas teroriše ili do zime.
Thor Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 3 minutes ago, Summerfunk said: Pa kao što vidiš u FK-u vlada pravilo da je trener stranac = prevara (Bahar). Očigledno je Rijeira bio taj jedini izuzetak, Murinjo 2.0 kojeg bi Terza doveo. On je lud lik i ja mislim da Terzić i Rijeira ne bi funkcionisali nikako. Pogotovo kad bi mu ovaj prodao sve živo. Bukvalno bi se spakovao i otišao samo. A da ima trenera... Ima. Ali kažem stranac = prevara. Isto kao posle Bahara, umesto da je došao neki drugi trener, mi vratili Milojevića jer je ljubimac delija. Tako će i sad. "Gospodski" će miljenik delija da odradi sezonu, a onda ključeve predaje Stankoviću da nas dokusuri. Stvarno ću biti iznenađen ako oni dovedu nekog stranca za trenera. Zato i mislim Stranković/Kolarov/Milijaš. Za Neđića mislim da je jasno da neće biti trener. Iako bih mu ja možda i dao sad šansu do leta. Miloš Milojević je sam rekao da se ne bi vraćao ovde više. A i posle onoga, kako su ga "oterali" zbog Bahara, ni ja se ne bi vraćao. Sve u svemu, ako bih morao da stavim pare na jednog trenera, to bi bio Stanković. Sad ostaje pitanje hoće li do leta da nas teroriše ili do zime. To je ono "zli stranci"...a naša trenerska struka je naširoko poznata i priznata u Evropi...trenutno u najjacim ligama od srpskih trenera radi....pa niko. Hvala na odgovoru 1
TB Told Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 24 minutes ago, Milko Miller said: Mi smo posle Bahara imali -4 i jedva smo izvukli jedan bod kući protiv Jang Bojsa. To kako smo izgledali na pripremama je nebitno, isto tako nikoga ne zanima da li je neko dobar na treningu ako to ne može da pokaže na utakmici. Njegovi trenutni rezultati u Izraelu su isto dokaz da nije slučajno samo kod nas imao uspeh nego da ne može da se sastavi u trenerskom smislu već preko dve godine. Tako da ako može bez nostalgije prema Baharu. Nije da ima samo dva trenera na svetu pa da moramo da biramo da li pre Milojevića ili Bahara. Da je Partizan na malo većem nivou imali bi i sada daleko veći minus. Za nepuna dva meseca na 8 utakmica imamo osvojenih 11 bodova. To je ispod svakog nivoa. Da ne pominjem da je tu i jedan od najgorih mečeva u Evropi u poslednjih 5 godina. Naravno da ne treba žaliti za Baharom, ali kod njegovih kikseva smo imali bar zbog čega da žalimo. Večeras npr. su svi jedva čekali kraj utakmice, koliko smo bili bezidejni i nemoćni. EDIT: Ipak smo osvojili 11 bodova na poslednjih osam utakmica, umesto prvobitno navedenih 8. Edited 6 hours ago by TB Told 1
No name Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 3 minutes ago, dzakala said: Ne treba preterivati sad bas toliko, nije ni generalstab kriv za ovo. P.s ne zivite u zabludama da ce sever tek tako bez nekog miga "odozgo" da se okrene protiv Terze Jeste kriv. Glavna kočnica da se ljudi ne pobune i ne zvizde timu. Njuška koja o svemu vodi računa i guši bilo kakvu reakciju kako na mrežama tako i na tribinama . On lično čuva ledja terzicu a samim tim i milojeviću. Huška maloumnike koji ne razmišljaju svojom glavom. Bilo kakvu reakciju ili bunt seče u korenu. Pare se izvlače iz kluba, podmicuje se na sve strane. Prodaju se deca , a dovode stranci sumnjivog kvaliteta. Produžuju se mrtvaci poput ivanica i kataija. Klub je u ko zna kakvom minusu. Gubi se od Ivanjice, Surdulice, od vojvodine dva puta u mesec dana i šta sve....I na sve to se cuti i daje podrška. Direktno tribina učestvuje u svemu ovome. Neka njih 509 sami sebi pevaju i budu sami sebi dovoljni, I onako su sveli Klub da ga gleda bliža rodbina igraca. 3
Recommended Posts