Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted (edited)

Možemo mi pisati šta hoćemo, ali Terzić će na zimu i leto da rasproda sve što valja, a stručnjak će da klima glavom i da gura do leta. Znam da neće, ali se ne bih iznenadio da mu produže ugovor na godinu dana još ako nekako, nekim slučajem izbori plasman u 24. Ptepostavljam da su šanse minimalne ili nepostojeće, ali teško da ćeš naći nekog stranog trenera koji zahteva svoj sistem koji će klimati glavom kad mu Terzić promenic 15+ igrača za dva meseca. Kad imaš tri različita tima od priprema pa do Evropskih utakmica.

Ova sezona bi trebala da bude šamar upravi. Prosipanje bodova u SLS, nemogućnost da se dobije jebeni Seltik u LE koji se raspada, igrači kao da su ih na termin zvao posle 3 meseca neigranja fudbala. A na ćelu ekipe sedi čovek koji ne napravio trenere od Tanjge, Sivića a od pre neki dan i Ćurčića. I to sve dok iz uprave celo leto govore da mirno spavamo, da je sve pod kontrolom, najviše ciljeve u Evropi imamo, tim projektovan za Ligu Šampiona i iskorak u istoj... 

E, da... Na konto svega toga, oni produže Timija uz jaču platu. Svakako je lik imao ugovor od 2027/28 ako se ne varam i oni odluče da mu pojačaju ugovor za ONAKVE partije 😭

Edited by Summerfunk
Posted
3 hours ago, Summerfunk said:

Tiknizijan je u početku bio dobar, stvarno su ga svi dizali u nebesa. Da može da trči, da je pismen, ali da je defanzivno loš. I ajde što je on loš, to i da istrpiš do nekog nivoa, ali brate, nama su apsolutno svi defanzivno loši. Čak i štoperi jebote. Pa Veljković se boji duela. 😄

Handel mi je okej, doduše, nekad ga gurastručnjak van njegove pozicije pa ovaj ne zna de bije isto. Isto kao i Kostova. Mislim da mu ga samo još za štopera nije stavio.

I žao mi je Bađa. Jurili ga ovi naši neko vreme, on odbio, da bi na kraju pristao... da greje klupu. Ne znam šta su zaključili posle jedne utakmice od 10 minuta da li on valja ili ne valja, ali greota.

Ali od svih "pojačanja" ove sezone, Mateus je najbolje iskreno. A kače neke slike da mirno spavamo, najbolji prelazni rok, nikad više para potrošli... da bi prosipali bodove u SLS 😭

Bađo nije igrao 10 minuta..

Tsc -90 min

Pafos - 69 min

NP - 90 min

Porto - 2 min 

Napredak - 90 min

Braga - 10 min 

Niš - 90 min 

Vojvodina - 1 min 

Surdulica - 45 min 

Subotica - 6 min 

Za sad deluje da smo promašili sa njim, ali mlad je pa ćemo sačekati još malo. Svakako, mišljenja sam da nam je bio potpuno drugačiji profil zadnjeg veznog igrača.