Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted

Meni je zreb bas po meri, bice ovo zamiljivo gledati na marakani. 
Jedva cekam

1 minute ago, СтелаРоса said:

Lil, Porto, Seltik, Braga, Bazel, Sturm, Selta, Malme

ako se ne varam

Steua, a ne Bazel. 

Posted
3 minutes ago, СтелаРоса said:

Lil, Porto, Seltik, Braga, Bazel, Sturm, Selta, Malme

ako se ne varam

FCSB nije bazel brate, već bivša Steaua

• Thanks 1
Posted
Just now, The_Big_S said:

FCSB nije bazel brate, već bivša Steaua

Da da, hvala na ispravci

Prosle sezone je Rendzers sa 14 bodova i gol razlikom 16:10 bio osmi. Gledajuci nas raspored mislim da nije nerealno da ostvarimo 5 pobeda, naravno ako budemo na nivou.

• Like 1
Posted

Hvala na pojašnjenju. Jel to od ove godine isto kao LŠ, ja bih se zakunuo da su bile grupe prošle godine.

Posted

Iz prvog sesira smo prosli ocajno, iz treceg odlicno, iz drugog i cetvrtog onako. 

Sve u svemu, nije lose. Porto ce nas masakrirati, ovo ostalo moze da se igra.

• Like 1
Posted
4 minutes ago, Valensija said:

Ne leze nam nikako francuske ekipe...

I ne mora da nam leže. Možemo i od njih i od Porta da izgubimo opušteno. Imamo 6 utakmica u kojima smo sa svima tu negde ili bolji.

• Like 2
Posted
1 minute ago, The_Big_S said:

P ne znam baš.. Roma, Betis, Aston Vila ?

Slabiji je Betis dosta... Roma i Aston Vila su sklone potcenjivanju takmicenja i kombinovanim sastavima. Porto i Lil ce igrati max nabrijano.

Bas neprijatan zreb iz tog sesira, ali ovo dalje je ispalo okej.

• Like 1
Posted
4 minutes ago, Milko Miller said:

11 poena bi trebalo biti dovoljno za 24, to treba biti cilj. 

Po meni sve ispod 12-13 bodova je neuspeh, a neprolazak u 24 potpuni fiasko

• Thanks 1
Posted
24 minutes ago, JPM said:

@No name Ako na trenutak stavimo po strani to što mi lično mislimo o upravi, i pravimo se da je to sve posledica poštenih grešaka a ne sprege kupujem/prodajem mahinacija, ja ne bih rekao da ne znaju da dovode igrače. Meni je glavni problem prerano i prečesto prodavanje igrača, a ti igrači koje ovi dovedu pre svega su neuigrani nego loši. Ali i ne možeš ih uigrati? Kako? Mislim, mi nakon završetka lige evrope možda budemo imali još par eliminacionih utakmica koje su jake. Sve ostalo će biti boza utakmice.

I onda, taman kad se uigraju, Terza proda pola tima. Niko ne potpisuje nove ugovore, svi bivaju prodati pre isteka ugovora da se uzme nešto.

Meni tu čuči lavni problem. Zapravo dva. Jedan je trener koji je nedovoljno dobar da bi bilo šta ozbiljnije napravio. Drugo je to što je ekipa hronično nova i neuigrana BAŠ ONDA kada treba da je uigrana, s početka sezone.

Ok, mora da se proda po neki igrač, ali mi je baš jak dojam da se prodaje na prvu ozbiljnu ponudu.

Ključ je kontinuitet,  koji mi nemamo.

Opet kažem, jedan tim na pripremama,  drugi u kvalifikacijama,  treći u prvenstvu.  Sad pogledaj samo tim koji je igrao protiv Pafosa i koji će igrati u LE...otišao je Elsnik, Milosavljevic, Serif, verovatno Seol itd ...i dva da ti odu opet si urusio sistem a nama će otići više. Za kratak period.  Dovodimo igrače iz Aviona i hoćemo odmah da upali.  Pa ne moze. Kao kad mi predjemo iz firme u firmu pa nam treba period da se prilagodimo, tako i njima. 

Pogledaj samo Bode...prošle godine su igrali polufinale LE, uzeli 35 bodova za koeficijent...Ali sacuvali sastav i evo ih sad u LŠ. Kontinuitet. 

A šta smo mi uradili u odnosu na prošlu godinu kada smo ih izbacili? Rasprodali skoro ceo tim, i evo sad ispali od Pafosa . Šta bi mi uradili sa timom da smo igrali polufinale Lige Evrope? Pa verovatno bi u zanosu prodali i Tozu Mijailovića...

To je razlika izmedju ozbiljnog kluba koji ima za cilj rezultat što i jeste svrha, I trgovačkog preduzeće zvanog zvezda.  

• Like 6
  • Thanks 1
Posted

Tako je, slažem se. Mi smo preprodavci, nakupci...a ne fudbalski klub. Ne možeš samo da gledaš da kupiš za manje a prodaš za više, moraš i neki rezultat da tražiš.

Posted
1 minute ago, JPM said:

Tako je, slažem se. Mi smo preprodavci, nakupci...a ne fudbalski klub. Ne možeš samo da gledaš da kupiš za manje a prodaš za više, moraš i neki rezultat da tražiš.

Rezultat je titula i ucesce u nekom evropskom takmicenju. Navijaci koji imaju neku moc na stadionu su zadovoljni time, a sve ovo ostalo sto se desava ih ne zanima.

• Like 1
Posted (edited)
13 minutes ago, СтелаРоса said:

Rezultat je titula i ucesce u nekom evropskom takmicenju. Navijaci koji imaju neku moc na stadionu su zadovoljni time, a sve ovo ostalo sto se desava ih ne zanima.

Učešće nije rezultat . Rezultat je osmina finala, cetvrtfinale itd...Titula u ligi sa ovim timom, logistikom, podrškom i svim što prati ovaj klub je nešto što se podrazumeva,  pogotovo kad doslovno nemaš protivnika. Mi u ligi nemamo protivnika,  čast FKP, ali oni sa svim svojim problemima nisu dostojan protivnik. Zato to ovde nije nikakav rezultat, već trenutna realnost, dok ostali klubovi ne pridju zvezdi po kvalitetu da bi mogli da pariraju.

Ovo ovde je trka na 100 m..a mi u prednosti 50 m u odnosu na konkurenciju u startu. Tako da ovo ovde nije nikakav uspeh.  

Da je ovo 2012 g a mi sa Kaduom bez prebijene pare bez Evrope X godina , uzmemo titulu,  onda bi bio uspeh jer imaš i jakog protivnika u tom trenutku. 

Edited by No name
Posted
3 minutes ago, No name said:

Učešće nije rezultat . Rezultat je osmina finala, cetvrtfinale itd...Titula u ligi sa ovim timom, logistikom, podrškom i svim što prati ovaj klub je nešto što se podrazumeva,  pogotovo kad doslovno nemaš protivnika. Mi u ligi nemamo protivnika,  čast FKP, ali oni sa svim svojim problemima nisu dostojan protivnik. Zato to ovde nije nikakav rezultat, već trenutna realnost, dok ostali klubovi ne pridju zvezdi po kvalitetu da bi mogli da pariraju.

Ovo ovde je trka na 100 m..a mi u prednosti 50 m u odnosu na konkurenciju u startu. Tako da ovo ovde nije nikakav uspeh.  

Naravno, ne moras meni nista da objasnjavas, samo kazem kako razmisljaju u klubu i medju navijacima koji su uticajni. Setite se gde smo bili 2017. i tu se zavrsava svaka diskusija.

• Like 1