crni96 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Danas igramo najveći derbi i to pred njima Ajmo Zvezdoo !
Perkos2 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) očekujem da se tralalat naprasno razboli pred utakmicu koju dobijamo 0:2 Edited 5 hours ago by Perkos2
Summerfunk Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Odlična utakmica i ambijent u Pazaru. Ni celi minut nije prošao, utakmica već stopirana
Petkovic Miroslav97 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Naši skandiraju Lalatoviću, on ih pozdravlja. 😁🫡 Pazarci u neverici 😂
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Au jebote Mateus bez svesti. Valjda ce biti dobro. 4 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Naši skandiraju Lalatoviću, on ih pozdravlja. 😁🫡 Pazarci u neverici 😂 Iskreno koga briga? 1
Petkovic Miroslav97 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Don Dusko said: Au jebote Mateus bez svesti. Valjda ce biti dobro. Iskreno koga briga? Mozda nekog zanima, ako tebe boli uvo. Mani se mojih postova ako ti svako malo nesto zasmeta. 1
Milko Miller Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Sto Glazer nije na klupi? Nije ni bio protiv Radničkog.
Summerfunk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nisam gledao utakmicu baš puno ali čujem da je Mateus prebačen u bolnicu? Šta se tu desilo koji kurac, je l moguće ovo i jebeni NP
Petkovic Miroslav97 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Summerfunk said: Nisam gledao utakmicu baš puno ali čujem da je Mateus prebačen u bolnicu? Šta se tu desilo koji kurac, je l moguće ovo i jebeni NP Incidenti na samom startu, tenzija i na terenu ali sportski, Tiknizijan pogodjen u glavu ali im je uzvratio nakon evro - gola proslavljajući gol pred njihovim “zapadom” uz gomilu psovki. Sve u svemu zanimljiva utakmica, pravi “derbi” meč.
No name Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Haha kakav primitivizam i čobanluk u Pazaru. Nije da nismo navikli, da skaču kao opareni i arlauču na svaku odluku sudije.
Markoss Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Bezveze bas ovo za Mateusa, ali nije bilo namere. Bas splet nesrecnih okolnosti. Sto se utakmice tice - ne delim misljenje sa vecinom. Meni je ovo zapravo sasvim osvezavajuca i zanimljiva utakmica. Edited 2 hours ago by Markoss 1 1
Maksim Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Markoss said: Bezveze bas ovo za Mateusa, ali nije bilo namere. Bas splet nesrecnih okolnosti. Sto se utakmice tice - ne delim misljenje sa vecinom. Meni je ovo zapravo sasvim osvezavajuca i zanimljiva utakmica. Ma daj nemoj zajebavati jbt kakva osvezavajuca utakmica, jebena dzungla poput Pakistana i Avganistana. 1
Petkovic Miroslav97 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Markoss said: Bezveze bas ovo za Mateusa, ali nije bilo namere. Bas splet nesrecnih okolnosti. Sto se utakmice tice - ne delim misljenje sa vecinom. Meni je ovo zapravo sasvim osvezavajuca i zanimljiva utakmica. Slažem se. Pravo teško gostovanje gde sve pršti i na tribinama i na terenu, a vala i pored klupe. 😁 Lako je igrati u Pančevu, Lučanima, Kruševcu.. Derbi, Vojvodina, Kragujevac, Pazar su prava ona teška gostovanja gde postoji ‘rivalitet’.
Markoss Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Maksim said: Ma daj nemoj zajebavati jbt kakva osvezavajuca utakmica, jebena dzungla poput Pakistana i Avganistana. Mene ubija ova superligaska letargija gde niko ne sme da napadne Zvezdu, ni na terenu, ni van terena. I gde se npr Partizanova deca mnoze sa 10, a objektivno gledano - suvi su prosek. Znaci svi da se saberu, nisu pola Kostova, a pricaju se bajke o njima. Ne podrzavam nacionalisticka sranja, ali kada domacin navija protiv Zvezde, automatski svi na terenu budu borbeniji sto je dovoljno da utakmica bude gledljivija. Ne kazem da mi je razmisljanje racionalno, ali sam se uzeleo malo zara u nasoj ligi, jer obicno ni ne gledam utakmice bas zbog toga sto ih pobedimo u svlacionici vec. 3
Pero_Cameron Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nacionalisticka sranja po strani, ali bih voleo sto vise ovakvih utakmica u sezoni. 2
Petkovic Miroslav97 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ove novine iz auta niko da pohvali, a prave razliku cak i u evropskim utakmicama.
Petkovic Miroslav97 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Draskuca jede trema samo tako. Gledao sam ga više puta i bio je dobar, sada izgleda kao zonaški golman. 1
crni96 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 26 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Slažem se. Pravo teško gostovanje gde sve pršti i na tribinama i na terenu, a vala i pored klupe. 😁 Lako je igrati u Pančevu, Lučanima, Kruševcu.. Derbi, Vojvodina, Kragujevac, Pazar su prava ona teška gostovanja gde postoji ‘rivalitet’. KG varira od rezultata Radničkog, dok mi je Novi Sad plitak potok. 1
Petkovic Miroslav97 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 7 minutes ago, crni96 said: KG varira od rezultata Radničkog, dok mi je Novi Sad plitak potok. Kragujevac je takođe pravo gostovanje, ne možeš sa majicom Zvezde da se prošetaš čak i kad nije utakmica, kad je tekma brzo te “snime” i u problemu si. Šteta što na terenu nisu malo “tvrđi”.
TB Told Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 42 minutes ago, Pero_Cameron said: Nacionalisticka sranja po strani, ali bih voleo sto vise ovakvih utakmica u sezoni. Ne vidim zašto, Novi Pazar bukvalno ništa nije pokazao.
Recommended Posts