Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted

Au jebote Mateus bez svesti.

Valjda ce biti dobro.

4 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said:

Naši skandiraju Lalatoviću, on ih pozdravlja. 😁🫡 Pazarci u neverici 😂

Iskreno koga briga?

• Like 1
Posted
Just now, Summerfunk said:

Nisam gledao utakmicu baš puno ali čujem da je Mateus prebačen u bolnicu? Šta se tu desilo koji kurac, je l moguće ovo i jebeni NP

Incidenti na samom startu, tenzija i na terenu ali sportski, Tiknizijan pogodjen u glavu ali im je uzvratio nakon evro - gola proslavljajući gol pred njihovim “zapadom” uz gomilu psovki. 
Sve u svemu zanimljiva utakmica, pravi “derbi” meč. 

Posted (edited)

Bezveze bas ovo za Mateusa, ali nije bilo namere. Bas splet nesrecnih okolnosti.

Sto se utakmice tice - ne delim misljenje sa vecinom. Meni je ovo zapravo sasvim osvezavajuca i zanimljiva utakmica.

Edited by Markoss
  • Like 1
  • Love 1
Posted
Just now, Markoss said:

Bezveze bas ovo za Mateusa, ali nije bilo namere. Bas splet nesrecnih okolnosti.

Sto se utakmice tice - ne delim misljenje sa vecinom. Meni je ovo zapravo sasvim osvezavajuca i zanimljiva utakmica.

Ma daj nemoj zajebavati jbt kakva osvezavajuca utakmica, jebena dzungla poput Pakistana i Avganistana.

• Ha-ha 1
Posted
1 minute ago, Markoss said:

Slažem se. Pravo teško gostovanje gde sve pršti i na tribinama i na terenu, a vala i pored klupe. 😁

Lako je igrati u Pančevu, Lučanima, Kruševcu.. 

Derbi, Vojvodina, Kragujevac, Pazar su prava ona teška gostovanja gde postoji ‘rivalitet’. 

Posted
Just now, Maksim said:

Ma daj nemoj zajebavati jbt kakva osvezavajuca utakmica, jebena dzungla poput Pakistana i Avganistana.

Mene ubija ova superligaska letargija gde niko ne sme da napadne Zvezdu, ni na terenu, ni van terena. I gde se npr Partizanova deca mnoze sa 10, a objektivno gledano - suvi su prosek. Znaci svi da se saberu, nisu pola Kostova, a pricaju se bajke o njima.

Ne podrzavam nacionalisticka sranja, ali kada domacin navija protiv Zvezde, automatski svi na terenu budu borbeniji sto je dovoljno da utakmica bude gledljivija. Ne kazem da mi je razmisljanje racionalno, ali sam se uzeleo malo zara u nasoj ligi, jer obicno ni ne gledam utakmice bas zbog toga sto ih pobedimo u svlacionici vec.

• Like 3
Posted
26 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said:

Slažem se. Pravo teško gostovanje gde sve pršti i na tribinama i na terenu, a vala i pored klupe. 😁

Lako je igrati u Pančevu, Lučanima, Kruševcu.. 

Derbi, Vojvodina, Kragujevac, Pazar su prava ona teška gostovanja gde postoji ‘rivalitet’. 

KG varira od rezultata Radničkog, dok mi je Novi Sad plitak potok.

• Like 1
Posted
7 minutes ago, crni96 said:

KG varira od rezultata Radničkog, dok mi je Novi Sad plitak potok.

Kragujevac je takođe pravo gostovanje, ne možeš sa majicom Zvezde da se prošetaš čak i kad nije utakmica, kad je tekma brzo te “snime” i u problemu si. 
Šteta što na terenu nisu malo “tvrđi”. 

Posted
42 minutes ago, Pero_Cameron said:

Nacionalisticka sranja po strani, ali bih voleo sto vise ovakvih utakmica u sezoni.

Ne vidim zašto, Novi Pazar bukvalno ništa nije pokazao.