Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, Summerfunk said:

Šteta što će nam najbolji igrači otići ovo leto. Ako je ovo bila ekipa za LŠ, ne želim ni da zamislim šta nas na leto čeka. 

Čeka nas dan mrmota, to je valjda već svima jasno. Prodaja Kostova i svakog za koga još može da se uzme kinta, pa dovodjenje tzv. pojačanja, od kojih ako ubodu jednog da se udaramo nogom u dupe. Ispadanje u kvalifikacijama za LŠ se podrazumeva. Ovo većina ponavlja kao mantru, ali je prosto tako, ne može se sa ovim lopužama u upravi napraviti iskorak u Evropi. 

• Like 2
  • Thanks 2
Posted
3 minutes ago, No name said:

Nismo mi bili podredjeni u ovom dvomeču   fizicki. Trčali smo dobro, pogotovo prvi meč gde se nije osetilo da dolazimo iz JSL. Večeras je bio taktički problem gde su pojedini igrači igrali van svojih pozicija gde su se trošili trčanjem u prazno.

Konkretno mislim na Duartea koji je bio na krilu a on to nije igrao, gde je trčao levo - desno , u prazno, I na kraju ispustio dušu pred kraj.

Kostov takodje....izvlačio se na levo krilo wtf!? Pa išao i desno , pa isao u sredinu . Sve je igrao osim ono što mu najviše odgovara a to je iza napadača. 

Bilo je propusta itekako. Šta god ja mislio o Kataiju recimo , mislim da je večeras kasno ušao tek na kraju prvog produžetka kada smo primili gol. 

Da ga je uveo negde oko 65-70 min što je i njegova mera on bi bio dosta produktivniji. Kasnio je sa izmenama. Prvo poluvreme smo bili slabiji,  ali smo popravili utisak u drugom poluvremenu. 

Generalno šteta,  malo je falilo.  Mislim da smo propustili šansu u prvoj utakmici,  s obzirom na igru i šanse mala je zaliha bila.

Slažem se.

Meni je ipak uz svega navedenog delovalo kao da smo previše rizikovali, 0:1 je faktički bio nerešen rezultat. Malo pametnije da smo odigrali u produžetku mogli smo do penala. 

Posted
32 minutes ago, Dzo23 said:

Milan, Rendzers, Omonija, Šerif, Makabi Haifa, Lil...

Nijednu ozbiljniju ekipu ćaci prevara nije prošao u dvomeču. 

Tako je to kad preko stranačke knjižice dobiješ posao. Slika i prilika ove države. 

Dobro zapažanje ... i tačno...

Samo fer je napisati i da su odigrani odlični dvomeči protiv Milana i Rendžersa...gdje smo u Glazgovu promašili penal, poništena nam dva gola zbog minimalnih ofsajda, prečka, stativa..u Beogradu smo isto igrali do... dva remija sa jednim Milanom i ispadanje zbog pravila gola u gostima...

Omonija, kovid sezona bez revanša, x, penali...

Haifa, autogol Pavkova u 90oj ni iz čega... Borjan brani penal pa prima pacerski gol i vraća Makabi sa giljotine... 

Po meni je Šerif jedini ozbiljan kiks... 

Ali da je sumtomatično da Deki nema ozbiljan prolaz u dvomeču, jeste..ali mislim da nije bilo samo do njega... objektivno nije ljubimac sreće, koja je bitan faktor kada su ekipe tu negdje ..

• Like 7
Posted

Realno gledano, Lil je dosta bolja ekipa od nas.

Odnos ove dve ekipe je otprilike kao i kvalitet Giruod-a i Arnautovica, kroz igracku karijeru pa do danasnjeg dana.

Sve u svemu po meni uspesna kampanja u Evropi.Ispasti od Lila nije nikakva tragedija.

Posted

E da, moram da kazem da nisam bas neki fan ovih sirokih rotacija. Jeste dalo rezultat kada gledamo gostovanje Lilu i derbi, ali generalno to niko zivi ne radi. Maltene pola sastava da menjas iz meca u mec, nema mi to logike, pogotovo tumbanje defanzivaca i formacije. 

Posted
5 minutes ago, Spooky said:

Čeka nas dan mrmota, to je valjda već svima jasno. Prodaja Kostova i svakog za koga još može da se uzme kinta, pa dovodjenje tzv. pojačanja, od kojih ako ubodu jednog da se udaramo nogom u dupe. Ispadanje u kvalifikacijama za LŠ se podrazumeva. Ovo većina ponavlja kao mantru, ali je prosto tako, ne može se sa ovim lopužama u upravi napraviti iskorak u Evropi. 

Mislim i suludo je uopšte više ponavljati sve ovo. Odoše na leto Kostov, Mateus, Tiknizijan, Seol, Duarte i drugi koji vrede i za koje bilo ko pokaže zainteresovanje. Ne znam kako se nadaju LŠ-u kad ti sklopiš ekipu par dana pre kvalifikacija pa je onda opet rastaviš i opet dovodiš kad uđeš u LŠ. 

Opet ćemo služati Don-a kako laže da je tim projektovan za LŠ, sve ispod toga je sramota, pa će prodati svakog koga može da nadomesti taj gubitak od 20 miliona neigranja LŠ... I sve u krug.

Mene ovaj poraz večeras nije iznenadio ni najmanje. Mi ne možemo da "nokautiramo" tim iz liga petica. Da izađemo kao bolji iz jednog duela - da. Da ih deklasiramo, ne. Večeras je komotno moglo biti i 0-4. Šteta jer sve je već napisano. Sad da se uzme dupla kruna i sve ispočetka.

• Like 1
Posted

Hvala Vladanu Milojeviću na još jednom odličnom rezultatu u Evropi. 

Nije lako kad ti klub vode indijanci koji nemaju za cilj da ojačaju klub nego da prodaju mlade nakon 10-ak odigranih utakmica, samo da izvuku koji milion više. 

Hajde da bar ulažu smisleno nego gruvaju na neke žnj igrače s dna francuske ili portugalske lige, s Kipra, iz Izraela, Slovačke... bez ikakvog plana. 

Dovođenje igrača iz Lučana za 3 miliona koga je klub najavio kao da je Vinisijus Jr, djuturuma Arnautovića za prvog napadača, i trenera kome je stranačka knjižica jedina referenca...

E pa braco moja štob se reklo "karma is a bitch." 🤷

Neće biti bolje dok ovo zlo ne prođe!

• Like 2
Posted
8 minutes ago, No name said:

Mislim da smo propustili šansu u prvoj utakmici,  s obzirom na igru i šanse mala je zaliha bila.

To je ključ i to se ponavlja svake sezone. U našoj ligi jebiga imaš 10 ozbiljnih šansi pa se nakupi golova ali zato kad dođu evropske utakmice fali rutine u realizaciji.

• Like 2
Posted

Ziv sam se izjeo i jos uvek se zderem. Ali nekih par celija oseca zadovoljstvo zbog Terze. Mi smo se pojeli jer volimo Zvezdu, on se nervira jer je ostao bez neke kinte za svoj dzep. Neka izgmiže sada, jebo ga Ovusu, da ga jebo.

• Like 1
Posted

Ne znam samo gde vi videte te razne prevare i kombinacije. Igracki kadar je sasvim solidan i to su na kraju krajeva pokazali i rezultate u Evropi protiv ekipa koji imaju veci budzet od nas. I ne, ovaj tim nije napravljen da ima rezultate u Ligi sampiona, ovaj tim je napravljen da se kvalifikuje za Ligu sampiona. A to je velika razlika. 

• Like 4
  • Thanks 2
Posted
2 minutes ago, Milko Miller said:

Ne znam samo gde vi videte te razne prevare i kombinacije. Igracki kadar je sasvim solidan i to su na kraju krajeva pokazali i rezultate u Evropi protiv ekipa koji imaju veci budzet od nas. I ne, ovaj tim nije napravljen da ima rezultate u Ligi sampiona, ovaj tim je napravljen da se kvalifikuje za Ligu sampiona. A to je velika razlika. 

Onda Terzić treba da ćuti ubuduće kad na leto najavljuje ulazak u LŠ i iskorak u vidu igranja u 24. Zapravo imamo u rosteru veoma dobre igrače, ali cele sezone znaš da ti škripi pozadi. Cele sezone. I prošle sezone. Igraš bez krila. U sredini imaš igrača koji se okreće kao FAP, prespor, trom... Ovo u suštini i jeste tim da se kvalifikuješ u LŠ ali i da te napune svi živi. I da se možda ogrebeš o jednu pobedu, dve, ako ti zapadne Kairat neki...

Ovo je skroz korektan rezultat za ekipu kakvu imamo. Nadigrati Lil možeš jednog, ali dvaput... Teško. Bar teškos a ovim igračkim kadrom.

• Thanks 1
Posted

Mateus - bivši golman Brage, Ajaksa

Rodrigao- bivši igrač Zenita

Eraković, Veljković, reprezentativci,  ovaj drugi zavidna karijera u Bundesligi

Učena - pokušaj uboda iz Skandinavije

Tiknizian, Seol - sasvim izvjesno će za fine pare na Zapad u ozbiljne lige

Krunić- bivši igrač Milana 

Hendel- ozbiljan renome u Portugalu

Elšnik- reprezentativac Slovenije, sasvim sigurno ide u jaču, bogatiju sredinu

Kostov - biser omladinske škole

Duarte - složićemo se, prosečna ali pouzdana opcija za naše prilike

Enem, Arnautović - dva različita koncepta... jedan prospekt, drugi veteran sa velikom karijerom

Katai- moderna legenda...

Sasvim respektabilan i ozbiljan igrački kadar sa kojim smo igrali večeras... da je negdje moglo bolje , jeste ... 

Nemamo krila za ozbiljan nivo fudbala...i to je najveća mana ove ekipe..

Svi nekako lagano zaboravljamo da nam ove utakmice nije igrao najbolji ofanzivni igrač u ekipi...Ivanić 

• Like 2
Posted

Ako nista drugo, makar ce partijski stakor u duzu hibernaciju, da se makar na kratko spasimo od bljutavih hvalospeva o regionalnom divu.
E da, i iskenjam mu se u onu mafijasiu pelerinu i e da, ode Dinamo u produzetke. 

Posted

A tek koreografija, kakva krindzina. Za veru se hvataju oni koji se očešali od nje nisu. Na kraju prođeš onako kako zaslužuješ. Ne može Bog da pomogne tu gde prste mešaju kriminalac i njegovi pajtosi, neimari, reketaši i dileri. 

• Like 5
Posted

Bez obzira na sve.... Apsolutno je nedopustivo da odigras kuci mec za prolaz bez datog gola.  Ivanic je srce sistema. Jako nedstaje u Evropi. Sa njim i bez njega ekipa nije ista.  Hendel i Ovusu su bas losi bili danas.Kao da je ekip izasla da odradi prolaz dalje. Jel se oglasavao Terza zna li se?

Posted

Zbog ove nebitne utakmice protiv Lila totalno je palo u drugi plan da je Milson dao gol! Ja da sam na mestu Al Dzazire ne bih cekao vise sto so koriscenje opcije za otkup tice. 

• Ha-ha 1
Posted
18 minutes ago, suptil said:

Bez obzira na sve.... Apsolutno je nedopustivo da odigras kuci mec za prolaz bez datog gola.  Ivanic je srce sistema. Jako nedstaje u Evropi. Sa njim i bez njega ekipa nije ista.  Hendel i Ovusu su bas losi bili danas.Kao da je ekip izasla da odradi prolaz dalje. Jel se oglasavao Terza zna li se?

Generalno su skoro svi odigrali loše danas, ne znam ni koga bih istakao osim Mateusa jer je moglo biti i 0-4. Tiki je odigrao svoj meč. Kao na drogama, 120. minuta trčanja i može još. Spreman za ekipu u nekoj jačoj ligi. 

Posted
14 hours ago, Ebuka said:

Izgleda da cemo slican sastav kao u prvom mecu, jedina izmena Kostov-Lucic..

Da vidimo, prvi mec smo ih mozda iznenadili sastavom, ocekujem da sad budu spremni na ovo.

Kao sto sam i napisao, ocekivano dosli spremni i popisali se po nasoj taktici.