Valensija Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Rani gol nas je dobrano poremetio, a njima ulio dodatno samopouzdanja. Da stegnemo ovo u drugom…
Summerfunk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Bode said: Pa i Lil je igrao za vikend, a verujem da je bilo koja utakmica Lige 1 zahtevnija od meca sa Patizanom. Ko jos odlaze meceve u sred sezone? Valjda treba da stremis ka tome da udjes u ritam sreda-subota, tako ce se napraviti iskorak. Jeste, ali bi se reklo da Lil igrao "slabiju" utakmicu za razliku od našeg derbija. Nisam ja za pomeranje derbija, onda bi ovi prekoputa plakali kako zvezda bira termine itd. Ali isto tako Lil ima, što neko reče, tri puta boljeg igrača na skoro svakoj poziciji. Samo sam kontatovao da bi bilo dosta bolje da je pomeren bio ili da se igrala neka druga utakmica, gde bi je odradio rutinski i vratio se spremanju Lila. Ovde se vidi i po taktici da se nije nešto previše spremalo za Lil. Zatvoriti utakmicu, odraditi rutinski i teraj dalje. Sad kad su ti ga dali u 5', sad moraš da vadiš, kombinuješ, menjaš, juriš gol... 1
Perkos2 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nije baš toliko strašno ali je očito da nam je prvobitni plan pročitan pa sad da vidimo ima li Stanković plan b ili će tvrdoglavo nastaviti istu taktiku. Trebalo bi da uđu Arnautović i Elšnik, možda i Veljković umesto Učene zbog kartona. Nema predaje 2
dunaj95 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 7 minutes ago, MrTripleDouble said: a to je...? Sveti Simeon...poznat i kao Stefan Nemanja...
MrTripleDouble Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, dunaj95 said: Sveti Simeon...poznat i kao Stefan Nemanja... jel to danas? nemam kalendarce kod mene trenutno
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Jbg vidi se kvalitet igraca iz Lige petice. Nama je vrhunac kada odigramo 1 kao proslu al njima je to kao dobar dan. Msm na intezitet i trcanje. Edited 1 hour ago by Don Dusko 1
dunaj95 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kakva je igra...dobro je...puno bolje mora u nastavku za prolaz... 1 minute ago, MrTripleDouble said: jel to danas? nemam kalendarce kod mene trenutno Jeste... imaš objavu na instagramu kluba..nisam ni ja znao do danas da je to Slava Delija..
Polivalentni Stevica Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Lil je izašao sa jednostavim planom,pritisak na štopere čim krenu u organizaciju igre i nama preostaje dugačka na Enema koji je skoro svaki duel dobio,ali džaba kad nema nikog u blizini. Stankela nije podvalio isti fazon Ženesiju kao pre nedelju dana.Moraće nešto da menja.
Bejn Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ybg, srpski luzerski mentalitet kada je gusto. Da smo im tamo uterali tri komada kada nisu znali gde im je dupe a gde glava, večeras bi drugačije sve bilo. Nemci kada mogu da ti daju pet komada utrpaju ti šest... Ništa nije gotovo ali mora da se menja pametno i odmah.
No name Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Arnautovic mora da igra. Ajde da je preko puta Javor, ali zašto se čuva i zašto je doveden ako protiv Lila neće igrati? Elsnik umesto onog levog smetala Hendela....
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, dunaj95 said: Kakva je igra...dobro je...puno bolje mora u nastavku za prolaz... Jeste... imaš objavu na instagramu kluba..nisam ni ja znao do danas da je to Slava Delija.. Neka slave slavu crkvi ako su toliki vernici.
Mr.Consular Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago aktivan je rezultat, to je dobro posle baš lošeg poluvremena... verovatno možemo i gore... mora gol iz prve sanse da se da...valjda je napravimo previse je dešavanja bilo zadnjih 10 dana i oko fk i oko kk.. svi su nekako izduvani, i na travi i medju genpop-u, bas loš tajming za ovako bitan meč
Summerfunk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Bejn said: Ybg, srpski luzerski mentalitet kada je gusto. Da smo im tamo uterali tri komada kada nisu znali gde im je dupe a gde glava, večeras bi drugačije sve bilo. Nemci kada mogu da ti daju pet komada utrpaju ti šest... Ništa nije gotovo ali mora da se menja pametno i odmah. Pa to je razlika između Nemaca i nas. Da su Arnautović i i Lučke dali po jedan, a realno je Lučke mogao onaj gde se zbunio sam pred golmanom i Arnautović koji dva puta dodaje golmanu. Jbg. Da smo dali, druga bi priča bila. Nismo i sad je Mister preuzeo Milojevu filozofiju. 1
dunaj95 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Don Dusko said: Neka slave slavu crkvi ako su toliki vernici. Ne bi da ulazim u to... samo sam odgovorio zbog čega je ta koreografija i da "nije pala s nebesa" onako..
Mr.Consular Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, Bejn said: Ybg, srpski luzerski mentalitet kada je gusto. Da smo im tamo uterali tri komada kada nisu znali gde im je dupe a gde glava, večeras bi drugačije sve bilo. Nemci kada mogu da ti daju pet komada utrpaju ti šest... Ništa nije gotovo ali mora da se menja pametno i odmah. mali spin-off, ne zameri- Srbi realno nikad nisu imali luzerski mentalitet, niti onaj čuveni strah od Nemaca... to se u SFRJ zapatilo, ratne traume komunista
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, dunaj95 said: Ne bi da ulazim u to... samo sam odgovorio zbog čega je ta koreografija i da "nije pala s nebesa" onako.. Ok razumem te al mi igramo bitnu utakmicu a opet su oni ubacili sebe u prvi plan. 1
No name Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago Duarte klasična muva bez glave. Ne znam kako nazvati onakvo haotično kretanje.
JPM Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago 2 minutes ago, Mr.Consular said: mali spin-off, ne zameri- Srbi realno nikad nisu imali luzerski mentalitet, niti onaj čuveni strah od Nemaca... to se u SFRJ zapatilo, ratne traume komunista Vrlo verovatno da taj termin ne odgovara najbolje ali zna se na sta se misli. Zadovoljili smo se sa 1-0 u utakmici gde je trebalo biti bar 3-0. Zadovoljni sa 3-0 u derbiju kad je trebalo biti 8-1. O tome se radi. Kad bam se otvorilo mi smo se zadovoljili samo pobedom a trebalo je da resimo dvomec vec tad. 1
Summerfunk Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago 2 minutes ago, JPM said: Vrlo verovatno da taj termin ne odgovara najbolje ali zna se na sta se misli. Zadovoljili smo se sa 1-0 u utakmici gde je trebalo biti bar 3-0. Zadovoljni sa 3-0 u derbiju kad je trebalo biti 8-1. O tome se radi. Kad bam se otvorilo mi smo se zadovoljili samo pobedom a trebalo je da resimo dvomec vec tad. A nije baš tako. Ne možeš da ne bude zadovoljan kad nadigraš Lil i to u gostima. Ja sam zadovoljan sa tih 0-1, ali sam u startu rekao da se može napisati da ostaje žal što nije bilo 0-3 minimum. Da smo imali "bolje" igrače tj da su se bolje pozicionirali, odreagovali, razmišljali, sad bi mogao da parkiraš petoricu nazad i čekaš 90'. Još gore mi je što je Mister pokušao da proda istu foru. I iz te fore primi gol u 5' gde mu cela ekipa kljusne glavom, kao pod Milojem. Svakako je Lil dosta kvalitetniji tim, da se ne lažemo. Nadigraćeš ih jednom. A onda će ti pokazati šta znači kad je neko kvalitetniji.
JPM Posted 48 minutes ago Posted 48 minutes ago Just now, Summerfunk said: A nije baš tako. Ne možeš da ne bude zadovoljan kad nadigraš Lil i to u gostima. Ja sam zadovoljan sa tih 0-1, ali sam u startu rekao da se može napisati da ostaje žal što nije bilo 0-3 minimum. Da smo imali "bolje" igrače tj da su se bolje pozicionirali, odreagovali, razmišljali, sad bi mogao da parkiraš petoricu nazad i čekaš 90'. Još gore mi je što je Mister pokušao da proda istu foru. I iz te fore primi gol u 5' gde mu cela ekipa kljusne glavom, kao pod Milojem. Svakako je Lil dosta kvalitetniji tim, da se ne lažemo. Nadigraćeš ih jednom. A onda će ti pokazati šta znači kad je neko kvalitetniji. 0-1 bi svako ko nije gledao utakmicu video kao sjajan rezultat a zapravo je propustena sansa jer se nismo branili i dali slucajan gol vec bili bolji celu utakmicu. 1
No name Posted 42 minutes ago Posted 42 minutes ago Daj Ovusua ili Kataija...treba krilo...gusimo kroz sredinu. Krunic nam je nestao jer je gomila igraca na sredini koja pravi guzvu bez učinka.
texas Posted 42 minutes ago Posted 42 minutes ago 16 minutes ago, Don Dusko said: Neka slave slavu crkvi ako su toliki vernici. Ko nije zadovoljan koreografijom, pesmama, bubnjevima, magafonom itd…mogao je sam da organizuje adekvatnu navijacku predstavu, u skadu sa svojim zeljama. Ne vidim da su ovi duzni da ispunjavaju gradjanske i sekularne zelje simpatizera kluba. 2
Miki28 Lakers in 5 Posted 39 minutes ago Posted 39 minutes ago Oce li Handel napolje? Konacno. Uzasan igrac
Dzo23 Posted 37 minutes ago Posted 37 minutes ago Tinkizjan preslikan Duško Tošić. Trči ko nenormalan. Ne baš siguran s loptom i nekontrolisani centrusetevi.
Recommended Posts