СтелаРоса Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 17 minutes ago, Sokmeniki said: Jeste u pravu si za sve to, ali ja nisam mogao vis slusati njihovu kuknjavu. A cinjenica je da ovo sto oni radi nije radio nijedan klub u istoriji Evropskog fudbala. Zadnje 4 godine nemaju nikakve prihode od Evrope non stop ispadaju u kvalifikacijama, a prodaje su im mizerne pa se postavlja pitanje kako oni uopste opstaju? E pa tako sto im je drzava direktno dala 20 miliona Evra u zadnje 2 godine, unazad koliko im placaju licence da se igra Evropa, koliko jos para indirektno daju to Bog sami zna. A oni se i dalje prave ludi. Napravili su kao neki plan sa mladim igracima pa ce da kao zarade na njim, a dosad nijednog nisu prodali?!? Pa lako je tako razigravati mlade igrace dok ti neko drugi sa strane krpi dugove i daje ti da prezivljavas. I onda se sjetim nase sezone sa Lalatom i djece nase sto smo ih sve morali prodati za po 2 miliona da prezivimo, da struju imamo na stadionu. Ko je nama tad pomagao? Ko je nama tad placao licencu? I jesmo li mi tada kukali? I da li nas je iko sazaljevao ili se pjevalo u svlacionicu kur.. umire kur.. gasi se? Zato mi ih nikad nece biti zao. Da se razumemo odmah, nije mi ih ni meni zao, ali ne treba padati na manipulacije i spinove njihove uprave koja radi po naredjenjima sa vrha. Da, drzava im je obezbedila solidnu lovu, ali taman toliko da mogu normalno da funkcionisu, da im se ne desava da ostaju bez licence ili da im bude blokiran racun. Ali ako su im dali eto tih 20 miliona, sto im nisu dali jos 5-10 da pojacaju strucni stab i igracki kadar? Sto im ne daju podrsku da napadnu titulu ili neki rezultat u Evropi? Ne treba padati na te igranke, to je za navijace koji nisu ni 20 godina napunili da mogu da se loze "drzava im daje pare, a mi ih surimo 3:0", to je taj neki nivo. Na kraju krajeva, ko ih je*e, navijaci su prvi okrenuli ledja tom klubu, ne mogu da zamislim da neka uprava toliko dugo godina pravi Zvezdine navijace budalama kao sto je prosla radila sa njima (a nova nastavila). Ali aj da mi budemo bar malo objektivni, njihov tim je nivo Surdulice, da im obuces dresove drugog kluba to je to, kakvih 20 miliona od drzave. Edited 3 hours ago by СтелаРоса
Bejn Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Ko ne može da opstane u fudbalu treba ga pustiti da propadne. Evropski fudbal nije neprofitabilni biznis kao evropska košarka. Naprotiv, ogroman novac se tu vrti. Ako ne možeš da plivaš onda se udavi. Da prarafraziram jednog poznatog dukljanskog filozofa i mudraca: "Nije u interesu srpskog fudbala da se spašava JSDP". Edited 2 hours ago by Bejn 1
NMX Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Sreća pa tog filozofa niko tada nije poslušao. Niti sada treba da se desi bilo šta slično. Naravno da ne treba pustiti FKP da propadne. Ni zbog istorije ni zbog značaja ni zbog rivalstva. Manite se šipkaških budalaština. 3 1
TB Told Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 46 minutes ago, СтелаРоса said: Da se razumemo odmah, nije mi ih ni meni zao, ali ne treba padati na manipulacije i spinove njihove uprave koja radi po naredjenjima sa vrha. Da, drzava im je obezbedila solidnu lovu, ali taman toliko da mogu normalno da funkcionisu, da im se ne desava da ostaju bez licence ili da im bude blokiran racun. Ali ako su im dali eto tih 20 miliona, sto im nisu dali jos 5-10 da pojacaju strucni stab i igracki kadar? Sto im ne daju podrsku da napadnu titulu ili neki rezultat u Evropi? Ne treba padati na te igranke, to je za navijace koji nisu ni 20 godina napunili da mogu da se loze "drzava im daje pare, a mi ih surimo 3:0", to je taj neki nivo. Na kraju krajeva, ko ih je*e, navijaci su prvi okrenuli ledja tom klubu, ne mogu da zamislim da neka uprava toliko dugo godina pravi Zvezdine navijace budalama kao sto je prosla radila sa njima (a nova nastavila). Ali aj da mi budemo bar malo objektivni, njihov tim je nivo Surdulice, da im obuces dresove drugog kluba to je to, kakvih 20 miliona od drzave. Ne treba ni glumiti lažni realizam. Taj novac za plaćanje dugova im se daje jer su godinama trošili novac koji nisu imali bez ikakvih rezultata, posebno u Evropi. 2
Dzo23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Šta nam slika pokazuje? Jehovin svedok vidi nešto što niko drugi ne vidi? 🤔 2
Small Owl Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Pa vidiš strelicu jbg, ne znam šta nije jasno?! p.s. zajebavam se 3
Igor88 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Нисам га дуго гледао и синоћ погледам, мислим да је луђи него што је био. Каже цијела Србија ће славити када се буде урушавало највеће зло Црвена звезда.
texas Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jbm mu mater, stvarno je ozbiljno poremecen. Stavio je strelicu da ljudi obrate paznju, a na sta konkretno??
Igor88 Posted 55 minutes ago Posted 55 minutes ago 4 minutes ago, texas said: Jbm mu mater, stvarno je ozbiljno poremecen. Stavio je strelicu da ljudi obrate paznju, a na sta konkretno?? Па ваљда да су још два играча Партизана преступила. Некако на то алудира стрелица. 😀 1
Урош19 Posted 55 minutes ago Posted 55 minutes ago Što je najjače i tu gde pokazuje strelica je igrač FKP prestupio više od našeg, kad se već poziva na dužinu gaženja. I što bi se uopšte ponavljalo zbog našeg igrača kad je igrač FKP pokupio loptu i dao gol? Valjda da bi se ponavljalo zbog nekog našeg lopta bi morala da završi u korneru/gol autu/golmanovim rukama
Bejn Posted 45 minutes ago Posted 45 minutes ago (edited) Naravno da treba pustiti svaki FK koji nije u stanju da izdrži tržišnu utakmicu da propadne. Nije u pitanju sinhrono plivanje nego fudbal. Propadali su klubovi koji su bili prvaci Evrope. Manite se gluposti i ekonomskih principa jugoslovenskog samoupravnog socijalizma. Edited 29 minutes ago by Bejn
NMX Posted 27 minutes ago Posted 27 minutes ago 10 minutes ago, Bejn said: Naravno da treba pustiti svaki FK koji nije u stanju da izdrži tržišnu utakmicu da propadne. Nije u pitanju sinhrono plivanje nego fudbal. Propadali su klubovi koji su bili prvaci Evrope. Manite se gluposti i principa jugoslovenskog samoupravnog socijalizma. Jel bi ovo rekao i kada je nakon Lukić/Vesić ere u po noći upala prinudna uprava sa sve vrhovnim skotom? Dovoljno sam mator da pamtim devedesete i kako je izgledalo kada si zaista državno mezimče, kako izgleda kada ti premijer države napravi onakav trening centar pa postaneš balkanski ajax, kada se sa Arkanom dogovara kup za prvenstvo štela i tako dalje. Samo isto ovo mogu da pričam i za nas kako smo volšebno porasli nakon Lukića i Vesića i ostalih pa onda bude malo licemerno. Niko ne spori da je danas FKCZ neuporediva i sa prihodima zapravo i najbolji klub na Balkanu. Kakvi su rashodi videcemo kada Terza i ekipa odu. I kakav je dug. I postoji li centimetar kvadratni svega sto imamo a da nije pod nekom hipotekom, što za Zvezdine dugove što za dugove porodice Terzić. Pa kao što sam naduvavao Duleta kada je mislio da je dobro da se KKCZ ugasi, naduvam sada i svakoga ko to želi FKP (ili svakome ko je to želeo za FKCZ kada nismo imali toplu vodu i kada su se lomila stakla i ubacivali šamponi). 1
sinisat5 Posted 19 minutes ago Posted 19 minutes ago 47 minutes ago, Igor88 said: Нисам га дуго гледао и синоћ погледам, мислим да је луђи него што је био. Каже цијела Србија ће славити када се буде урушавало највеће зло Црвена звезда. Ja mislim da je on svjestan da lupa gluposti ali da mu je to donekle i cilj zbog pregleda,zna da navijači Zvezde iz zabave pogledaju sta ce nalupati koje teorije zavjere..Ne vjerujem ili bar se nadam da nema navijača Partizana koji u ovo što on priča vjeruju, bar većinu ovog što priča..
СтелаРоса Posted 16 minutes ago Posted 16 minutes ago Nikada nisam gajio ni 0.00001% simpatije prema Partizanu, to sam dovoljno puta pokazao i na forumu i u stvarnom zivotu, ali zaista ne vidim kome moze biti pozeljno ili pozitivno da se Partizan ugasi. Da li iko razmislja da mi recimo u cetvrtak mozemo da ispadnemo u LE i da se u tom slucaju vec zavrsava nasa fudbalska sezona, tj do kraja sezone nece biti zanimljivih ili uzbudljivih utakmica? Kako to moze da bude u interesu nas navijaca koji volimo klub, fudbal, sport, takmicarsko nadmetanje? 3
Recommended Posts