Starakajla Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) Na stranu priče o “tankovanju” ali tragedija je da nakon POLA MIlIJARDE EVRA zarađenih u poslednjih 10 godina nama u nokaut fazi evropskog takmičenja startuje jedan Lučić. Edited 9 hours ago by Starakajla 4
Perkos2 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago i da nam je ekipa nespremna fizički uz sve uslove koje imaju 1
berti Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 32 minutes ago, Starakajla said: Na stranu priče o “tankovanju” ali tragedija je da nakon POLA MIlIJARDE EVRA zarađenih u poslednjih 10 godina nama u nokaut fazi evropskog takmičenja startuje jedan Lučić. Tragedija je u tome što to nije iznenađujuće, vec samo kontinuitet 2
СтелаРоса Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ja ocekujem hrkljus utakmicu, pa mi mozda i ima smisla ako se pokusa sa izmesanom postavom, a da Arnautovic i Kostov udju svezi kasnije u poslednjih 30-40 minuta. Lil ne moze nikoga da dobije, forma im izgleda bas grozno, ali opet je nerealno ocekivati da mozemo tamo u gostima da ih dobijemo lako. Verovatno nasa igra nece biti fluidna ako stvarno najavljeni sastav istrci na teren, ali svakako imamo sansu da sa nekih 0:0 udjemo u drugo poluvreme i probamo da resimo mec sa igracima sa klupe, a istovremeno ih i sacuvamo koliko toliko odmorne za derbi. Jer jbg, nama je Arnautovic realno najbolji igrac, a spreman je za 60-70 minuta max.
Taki Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ma katastrofa nam je sve, cak nam ona raspala Selta uze bod, kakva je to ekipa sto ne moze vezati 5 pobjeda u evropi,nije to ta Zvezda kakvu mi zelimo..
dunaj95 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ovdje neki kao da su pala sa Marsa ... Ljudi ne može vam niko zabraniti da pišete, al' nema smisla ni pisati jedno te isto 100 puta ...pogotovo ako se to nešto (čitaj Lučić) uzima van svakoga konteksta... Na početku sezone imali smo Radonjića od kojeg se dosta očekivalo, a prije svega da dovede ludu glavu u red... Milsona i Babiku plaćenih zbirno 9m .. Povređenog Olajinku... Olajinka nije bio isti nakon povrede, sa Radonjićem nije išlo, Milson promašaj, Babiku htio Miloje, ovaj slomio nogu nakon 2 utakmice... Pri tome dobar dio utakmica Ivanić je igrao na krilu da bi Kostov igrao 10ku... Jbg nije baš da je ta "katastrofa" od Lučića planirana ... A i što se njega tiče, dečko će otići u ozbiljan klub i igrati dobro... Svašta se i za Stanića pisalo pa će Bugari uzeti finu lovu... Večeras očekujem dobru utakmicu Zvezde, kao i 90% njenih evropskih utakmica ove sezone... 1
Perkos2 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago ajde da vidimo kako ćemo izaći na teren i kako će se ti igrači pokazati najmanje je do igrača, mada jedan deo njih šuruje i tali se sa bandom koja je okupirala klub, za takve će uvek biti oštra kritika 1
Petkovic Miroslav97 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Nije Lučić problem Zvezde, skroz korektan igrač rotacije u ovom trenutku kad nemaš boljeg. Baš me briga ko će da izađe, Zvezda igra ponovo proleće u evropi, uz to za 3 dana je i derbi. Milina 😍 Što se utakmice večeras tiče, bilo bi dobro da nam se ne ponovi Rendzers, Slavija.. I minimalan poraz je prihvatljiv. Brutalan meč bi se igrao u revanšu, mislim da će i puna “Marakana” biti 12. Igrač. No dobro, predaleko sam otišao. 😁
Shunsuke Nakamura Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Nema mi nikakve logike da ne igra Kostov. Pogotovo zato što ne igra Elšnik, te bi Kostov mogao da igra na svojoj prirodnoj poziciji, zajedno sa Krunićem u tandemu. Edited 6 hours ago by Shunsuke Nakamura
No name Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ne znam šta može da se očekuje od igraca koji ne igraju ni JSL u startnoj postavi , koji su ovde rezerve, sad da naprasno napadnu Lil I donesu rezultat?. U kojoj dimenziji i shvatanju? Sa Tri štopera nisi igrao ni jednom do sada, probao jednom -dva puta na treningu i ajde sad po prvi put u LE na gostovanju? Može da se piše šta hoće, ako se ispostavi kao tačno ovo sto navode mediji, ovo će biti skidanje gaća, predaja unapred. Klasično jajarenje i okretanje derbiju. Godinama ovde obitava grupa zasluznih I nespremnih igraca koji se tale sa upravom i onda može sve. A sad kad treba odigrati 2 utakmice za kratko vreme, guza žvaće gaće, pa nemamo snage. Pa naravno da nemate, jer vam to prolazi godinama da nemate minimum fizičke spreme i vi nastavljate. Godinama se produžuje ugovori ispusenim mustiklama koji diše na skrge ali uredno igraju, dok se deca prodaju na keca. Pitam se sta bi činili da igrate u Engleskoj, pa da redovno igrate svake nedelje jake utakmice +LŠ ....pa to bi bio pomor.
Perkos2 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago mene iskreno čudi da FKCZ nije zatražio odlaganje derbija, mada ima još vremena do nedelje
Taki Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Vjerujemo da mozemo igrati u ritmu u kom igraju sve ozbiljne lige, bez odlaganja,sto je skroz ispravno, ubjedjen sam da postava koja veceras izadje nema veze za utakmicom protiv Partizana i nekim kalkulacijama. 1
Summerfunk Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 33 minutes ago, Perkos2 said: mene iskreno čudi da FKCZ nije zatražio odlaganje derbija, mada ima još vremena do nedelje I bolje što nisu. Realno je Zvezda bolja ekipa i to dosta. Trebalo je biti +15 minimum do sad da se nisu prosipali bodovi onako jeftino. A i ako pomeriš derbi, ovi ima da kukaju kako se sve radi u korist Zvezde itd. Izaći na teren i dobiti ih. Nikakve kočnice, ručne i ostale ne povlačiti. Žali Bože što je Miloje "morao" da povuče ručnu i stane na 4:0. A šta Stanković petlja, sam Bog zna. Ne bi me čudilo da ne menja ništa, već čisto da ovi nešto pišu, pa ovi iz Lila moraju da razmišljaju oće struka da izvede 2 štopera ili 4. Hoće li Katai da hara terenom ili će neko drugi. Da li napada Arnautović ili će ući poslednjih 20'. Sve u svemu, neka večera bude X ako ništa, derbi da se dobije i neki minimalan učinak za 1-0 na Rajku za prolazak dalje. Šta poštenom navijaču više treba?
Itachi Uchiha Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Mozda Stankela uspesno krije karte, posto je pred Seltu na konferenciji rekao da novinari vise nikad nece pogoditi sastav. Ili to ili je jos grdje prolupao. 3
Petkovic Miroslav97 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Nemamo više pravo na odlaganja, jasno su donete odluke da samo 2x u toku sezone smeš odlagati prvenstvene mečeve. Odložili smo Vojvodinu, Čukarički + Budućnost u kupu.
crni96 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kako Bode Glimt može a mi ne?? Ovakav iskorak i napad na 1/8 finala lige šampiona preko milanskog Intera mi mozemo sanjat. 1
Taki Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 12 minutes ago, crni96 said: Kako Bode Glimt može a mi ne?? Ovakav iskorak i napad na 1/8 finala lige šampiona preko milanskog Intera mi mozemo sanjat. Ili preciznije, kako Bodo Glimit moze a ostali ne
crni96 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 10 minutes ago, Taki said: Ili preciznije, kako Bodo Glimit moze a ostali ne Nebitno za ostale. Koji ostali?? Pa APOEL je mogao a mi ne?? Dosta klubova koje smo izbacili posle toga su uradili nesto sto mi jos cekamo. Pa i top 16 liga evrope. Mene zanima Zvezda ostali ne. I krivo mi je sto su vodeci ljudi u fazonu neka ih, dobro je i ovo neka se sjete gdje su bili. A realno dobro samo njima i da je da nas ne ostave u minusu u gorem nego sto smo bili a ostavit ce.
Taki Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 7 minutes ago, crni96 said: Nebitno za ostale. Koji ostali?? Pa APOEL je mogao a mi ne?? Dosta klubova koje smo izbacili posle toga su uradili nesto sto mi jos cekamo. Pa i top 16 liga evrope. Mene zanima Zvezda ostali ne. I krivo mi je sto su vodeci ljudi u fazonu neka ih, dobro je i ovo neka se sjete gdje su bili. A realno dobro samo njima i da je da nas ne ostave u minusu u gorem nego sto smo bili a ostavit ce. Svi ostali, 99% klubova sa nasim manjim pa i vecim budzetom. I ne bi se slozio da su vodeci ljudi u tom fazonu, svake sezone ulozimo vise nego prethodne, samo desavaju se ti promasaji, ali vjerujem da je tako i kod drugih samo mi ne pratimo ostale. Mozda bi se mladi igraci mogli duze zadrzati ali opet rizik je ne prihvatiti te neke jake ponude, nekako kada pogledas ne proslavljaju se ti nasi igraci po evropi..
crni96 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, Taki said: Svi ostali, 99% klubova sa nasim manjim pa i vecim budzetom. I ne bi se slozio da su vodeci ljudi u tom fazonu, svake sezone ulozimo vise nego prethodne, samo desavaju se ti promasaji, ali vjerujem da je tako i kod drugih samo mi ne pratimo ostale. Mozda bi se mladi igraci mogli duze zadrzati ali opet rizik je ne prihvatiti te neke jake ponude, nekako kada pogledas ne proslavljaju se ti nasi igraci po evropi.. Od 2017 nikako da prokinemo 1 sezonu i budemo ta neka senzacija. Cak je i dzg igrao 1/8 finala, mi nismo. A o transfer politici su man city za nas. Dok ja kad slusam Terzu, svi s ovih prostora su Mladost Apatin spram nas. 1
Summerfunk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 46 minutes ago, crni96 said: Kako Bode Glimt može a mi ne?? Ovakav iskorak i napad na 1/8 finala lige šampiona preko milanskog Intera mi mozemo sanjat. Jer Bode mislim da je za dve godine ostavio skoro sve igrače, prodao/doveo nešto sitno, trener takođe odbio neke ponude jačih klubova i liga... I eto ti rezultat. Ali opet pretpostavljam da ima i do one veštačke trave malo 😄 Bodo posluje onako kako mi možemo samo da sanjamo. Napravili su neki sistem i guraju ljudi tako. Već su 50% posla odradili, sad samo da zatvore utakmicu i izbacili su Inter iz 1/8 LŠ. U suštini, Terzić želi da smo mi na mestu Bode-a, ali jbg. Naša "struka" dovede 10 igrača, promaši osmoricu, rasproda pola tima na pripremama, do početka Evrope imaš 15+ novih igrača 😄 I još se trener bira ko je najpodobniji za kombinacije, klimanje glavom i ugrađivanje. Edited 1 hour ago by Summerfunk 2 1
crni96 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Summerfunk said: Jer Bode mislim da je za dve godine ostavio skoro sve igrače, prodao/doveo nešto sitno, trener takođe odbio neke ponude jačih klubova i liga... I eto ti rezultat. Ali opet pretpostavljam da ima i do one veštačke trave malo 😄 Bodo posluje onako kako mi možemo samo da sanjamo. Napravili su neki sistem i guraju ljudi tako. Već su 50% posla odradili, sad samo da zatvore utakmicu i izbacili su Inter iz 1/8 LŠ. U suštini, Terzić želi da smo mi na mestu Bode-a, ali jbg. Naša "struka" dovede 10 igrača, promaši osmoricu, rasproda pola tima na pripremama, do početka Evrope imaš 15+ novih igrača 😄 I još se trener bira ko je najpodobniji za kombinacije, klimanje glavom i ugrađivanje. Brat rekao sve, pogotovo drugio dio posta 👏 I onda kaze Terza mi mi i samo mi.
TB Told Posted 30 minutes ago Posted 30 minutes ago 27 minutes ago, Summerfunk said: Jer Bode mislim da je za dve godine ostavio skoro sve igrače, prodao/doveo nešto sitno, trener takođe odbio neke ponude jačih klubova i liga... I eto ti rezultat. Ali opet pretpostavljam da ima i do one veštačke trave malo 😄 Bodo posluje onako kako mi možemo samo da sanjamo. Napravili su neki sistem i guraju ljudi tako. Već su 50% posla odradili, sad samo da zatvore utakmicu i izbacili su Inter iz 1/8 LŠ. U suštini, Terzić želi da smo mi na mestu Bode-a, ali jbg. Naša "struka" dovede 10 igrača, promaši osmoricu, rasproda pola tima na pripremama, do početka Evrope imaš 15+ novih igrača 😄 I još se trener bira ko je najpodobniji za kombinacije, klimanje glavom i ugrađivanje. Samo još da čujemo kako to posluju i šta bi to mogli primeniti od njihovog sistema, umesto što se redovno kad neki uslovno manji klub ostvari kuka "kako oni mogu, a mi ne i što mi nismo kao oni".
Summerfunk Posted 22 minutes ago Posted 22 minutes ago (edited) 10 minutes ago, TB Told said: Samo još da čujemo kako to posluju i šta bi to mogli primeniti od njihovog sistema, umesto što se redovno kad neki uslovno manji klub ostvari kuka "kako oni mogu, a mi ne i što mi nismo kao oni". Pa ne posluju ništa posebno. Ljudi godinama imaju isti tim i istog trenera. Verujem da se kod njih trener pita za većinu stvari. Ne znam da su odrešili kesu X puta za nekog igrača i taj se ispostavio kao neka kombinacija ili teška prevara. Mi sigurno uzimamo unazad godinama više para od njih na godišnjem nivou. I sve kao nešto ulažemo, a ekipa izgleda skoro pa gore nego prošlogodinjša, gde si imao manja ulaganja?! Vredi napomenuti da mi nemamo plan "B", već isključivo plan "A". Ako se on nekako izjalovi, jbg, ništa. Trener, igrač, ko god, šta god. Samo jedno krilo na svetu postoji. Samo jedan napadač, samo jedan trener, samo jedan štoper... Terzić izađe pred kvalifikacije i kaže - "nas zanima samo iskorak u Ligi Šampiona, ulazak u 24. je pod moranje". I onda proda pola igrača, dovede svoje neke kombinacije koji posle dve utakmice idu na pozajmice 😄 Terzić, kao i svi drugi u klubu verujem bi voleli da igramo PO LŠ, da se prodaju igrači za rekordne cifre i da se te pare trpaju u džepove, a da se ulaže nešto minimalno u klub. Ali jbg, ne može. Sve bih kao napisao "verovatno će biti pametniji sledeće leto", ali znamo svi da neće. Već će rashodovati većinu tima, ostaće nam uglavnom klinci poput Ivanića, Kataia, Arnautovića, Krunića... 😄😄 Kad bi samo mogli da igramo PO LŠ, tu uzme klub jedno ~40-50+ miliona evra, proda sve što može, pa sledeće godine uloži još manje i opet da se igra PO LŠ, a možda i neko finale, šta, ko nam brani da se ložimo? 😭 Suvišno je reći da je Miloje Bodo rešio "rutinski", a ovi sad 1/8 a vrlo verovatno i 1/4. Edited 19 minutes ago by Summerfunk
TB Told Posted 16 minutes ago Posted 16 minutes ago Kao što rekoh voleo bih da čujem šta bi to mi mogli da primenimo, kad se već stavljaju kontekst dobrog primera koji treba slediti.
Recommended Posts