No name Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Izgleda da će mister da tankuje sutrasnju utakmicu zbog derbija. Bar tako prenose mediji koji su imali uvid u poslednji trening gde je Mister po prvi put uigravao tri stopera pozadi pa se očekuje da u istoj postavi budu i Učena dokazani kiks igrač i Rodrigao uz Erakovica. Veljkovića čuvaju za derbi. Izgleda da nece biti ni Elsnika ( povreda) , ni Kostova....Za Kostova je tek sramno ako ga čuvaju za derbi a ne igra Evropski meč. Naravno odmaraće i dva penzionera Katai I Arnautovic, jer treba to izdržati a poznati su po odličnoj spremi , po radnoj etici. Šansa ide u ruke Lučicu valjda da po 1000 puta pokaže da nema pojma, da i slep progleda. Ovo pišem pod pretpostavkama da stvarno ovo urade što bi bio skandal nad skandalima. Mada nista me ne bi čudilo kod njih pa ni ovo. Zašto bi se cimali u Evropi , borili da se napravi neki rezultat, kad možeš lepo da se mazes blatom po domacoj ligi , I ne izlaziš iz svojih opanaka. 1 1
sinisat5 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 10 minutes ago, No name said: Izgleda da će mister da tankuje sutrasnju utakmicu zbog derbija. Bar tako prenose mediji koji su imali uvid u poslednji trening gde je Mister po prvi put uigravao tri stopera pozadi pa se očekuje da u istoj postavi budu i Učena dokazani kiks igrač i Rodrigao uz Erakovica. Veljkovića čuvaju za derbi. Izgleda da nece biti ni Elsnika ( povreda) , ni Kostova....Za Kostova je tek sramno ako ga čuvaju za derbi a ne igra Evropski meč. Naravno odmaraće i dva penzionera Katai I Arnautovic, jer treba to izdržati a poznati su po odličnoj spremi , po radnoj etici. Šansa ide u ruke Lučicu valjda da po 1000 puta pokaže da nema pojma, da i slep progleda. Ovo pišem pod pretpostavkama da stvarno ovo urade što bi bio skandal nad skandalima. Mada nista me ne bi čudilo kod njih pa ni ovo. Zašto bi se cimali u Evropi , borili da se napravi neki rezultat, kad možeš lepo da se mazes blatom po domacoj ligi , I ne izlaziš iz svojih opanaka. Ako izadjemo u ovom sastavu sigurno nije razlog derbi,mi smo derbi mogli lagano odložiti da nam je to neki prioritet.Vjerujem da ce Veljković biti jedan od stopera a ostalo je vrlo moguće,realno je da se mi sa Lilom kod njih ne možemo nadigravati.
Perkos2 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Kostova više čuvaju da ne "briljira" kao protiv Selte pa da mu padne cena,a u derbiju može lako da zablista, sve pod pretpostakom da su ove informacije tačne
No name Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Just now, sinisat5 said: Ako izadjemo u ovom sastavu sigurno nije razlog derbi,mi smo derbi mogli lagano odložiti da nam je to neki prioritet.Vjerujem da ce Veljković biti jedan od stopera a ostalo je vrlo moguće,realno je da se mi sa Lilom kod njih ne možemo nadigravati. Mi treba da igramo sa najjačim sastavom, bez obzira na protivnika. Zašto smo se borili da dodjemo do evropskog proleća ako ćemo se predati ...čemu onda svrha učešća.... Zašto se onda borimo kroz domaću ligu? Jel da bi opet došli do ove situacije , i tako u krug... Ovo sto navodi kladionica ako se ispostavi kao tačno biće skandal. Da tankujes mrtvi Lil i evropsko proleće zbog JSL...meni i dalje to zvuči kao nemoguće i ne želim da verujem u to.
sinisat5 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 2 minutes ago, No name said: Mi treba da igramo sa najjačim sastavom, bez obzira na protivnika. Zašto smo se borili da dodjemo do evropskog proleća ako ćemo se predati ...čemu onda svrha učešća.... Zašto se onda borimo kroz domaću ligu? Jel da bi opet došli do ove situacije , i tako u krug... Ovo sto navodi kladionica ako se ispostavi kao tačno biće skandal. Da tankujes mrtvi Lil i evropsko proleće zbog JSL...meni i dalje to zvuči kao nemoguće i ne želim da verujem u to. Problem je sto oni predpostavljaju da ako neki igrač ne igra da je to zbog derbija.Meni ovo liči da planiramo ući defanzivnije,da od Duartea očekuje da bude opasniji od Kostova iz drugog plana,vjerovatno će biti dosta dugih lopti,da Arnautovića planira u drugom pol..Osim Arnautovića koji igrač još po tebi treba obavezno početi?Moja pretpostavka je da ćemo početi u ovoj formaciji a da neće početi Rodrigao nego Veljković a da će ipak u napadu biti Arnautović.
Petkovic Miroslav97 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 45 minutes ago, Perkos2 said: Kostova više čuvaju da ne "briljira" kao protiv Selte pa da mu padne cena,a u derbiju može lako da zablista, sve pod pretpostakom da su ove informacije tačne A moze da briljira i kao protiv Porta. Kostov je mnogo podigao formu od tog meča sa Seltom, mnogo važan igrač za naš tim. Očekujem ga u startnih 11, i to vrlo zasluženo bez obzira na godine i priče o prodaji.
No name Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) 38 minutes ago, sinisat5 said: Problem je sto oni predpostavljaju da ako neki igrač ne igra da je to zbog derbija.Meni ovo liči da planiramo ući defanzivnije,da od Duartea očekuje da bude opasniji od Kostova iz drugog plana,vjerovatno će biti dosta dugih lopti,da Arnautovića planira u drugom pol..Osim Arnautovića koji igrač još po tebi treba obavezno početi?Moja pretpostavka je da ćemo početi u ovoj formaciji a da neće početi Rodrigao nego Veljković a da će ipak u napadu biti Arnautović. Uz Arnautovica, treba da počne i Veljković i Kostov. Ja ne znam koje su ovo kerefeke da se stavlja u tim Ucena u Rodrigao. Da li su oni i jedan meč odigrali zajedno... Duarte nikako ne može biti bolja opcija od Kostova u veznom redu. Razlog je jasan, Duarte je špic igrac, za razliku od Kostov koji je čist ofanzivni vezni . Koliko Kostov može videli smo u Portu gde je bio najbolji na terenu. Drugi par opanaka je taj sto je Milojević gurao igrace gde je stigao t.j gde mu je palo na pamet pa smo mogli da vidimo Dartea na sredini ili Kostova na krilu, I sad ide narativne može on tu da igra. Po tom šablonu može i Učena u vezni red, ali da je to produktivno. Kuburili smo sa krilima jesenas, I nista po tom pitanju...otisao Milson....Imaš za sutra Ovusua i Lucica. Prvi po prvi put igra Evropski meč, drugi došao iz IMT sa pozajmice . I mi igramo šesnestinu finala Lige Evrope...!? Umesto tu da se pojacamo, mi dovodimo još jednog špica Enema iz Ofk Bgd, pored Dartea i Arnautovica....a onda može Duarte i na krilo , može i u sredinu....može kako da ne. Sacekacemo do sutra i videti sastav. Edited 7 hours ago by No name 1
Čočo Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Haha Pavle Ilić sudi derbi. Komedija. Ne znam što se uopšte i igra ovo takmičenje. Sramotno. 1 1
Summerfunk Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Više mi izgleda (po pisanju) da će se ići na X ili ti neki #MilojeBall. Da bi se rešavalo u Bg-u. Naravno, Stanković nije baš dobar, pa ko zna šta petlja. Možda kaže ekipi da se potuče tamo. S druge strane, Lil je u lošoj formi, ne vidim razlog da se ne napadne rezultat tamo i da se dokusure kod kuće.
sinisat5 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 29 minutes ago, Čočo said: Haha Pavle Ilić sudi derbi. Komedija. Ne znam što se uopšte i igra ovo takmičenje. Sramotno. Kao da se neko namjerno sprda..
Sokmeniki Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 hours ago, No name said: Izgleda da će mister da tankuje sutrasnju utakmicu zbog derbija. Bar tako prenose mediji koji su imali uvid u poslednji trening gde je Mister po prvi put uigravao tri stopera pozadi pa se očekuje da u istoj postavi budu i Učena dokazani kiks igrač i Rodrigao uz Erakovica. Veljkovića čuvaju za derbi. Izgleda da nece biti ni Elsnika ( povreda) , ni Kostova....Za Kostova je tek sramno ako ga čuvaju za derbi a ne igra Evropski meč. Naravno odmaraće i dva penzionera Katai I Arnautovic, jer treba to izdržati a poznati su po odličnoj spremi , po radnoj etici. Šansa ide u ruke Lučicu valjda da po 1000 puta pokaže da nema pojma, da i slep progleda. Ovo pišem pod pretpostavkama da stvarno ovo urade što bi bio skandal nad skandalima. Mada nista me ne bi čudilo kod njih pa ni ovo. Zašto bi se cimali u Evropi , borili da se napravi neki rezultat, kad možeš lepo da se mazes blatom po domacoj ligi , I ne izlaziš iz svojih opanaka. A mozda su ipak procijenili da igramo protiv ekipe koja je fizicki nadmocnija u odnosu na nas, sto zbog igraca sto zbog lige u kojoj igraju. Uostalom igrali smo protiv njih na Marakani pa su pojedini nasi igraci pred kraj meca jedva disali, valjda su iz kluba i to uzeli u obzir. Ako bude ovaj sastav meni se iskreno svidja, Handel dobija sansu, stoperski trio koji se dopunjuje, imamo i brzinu i skok igru, a u napadu je Duarte partijama zasluzio da se nadje u prvih 11. Djeluje da ova ekipa moze da trci dosta i da cemo ici da izvucemo sto bolji rezultat za revans, bez ikakvog zaletanja. 4
No name Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 34 minutes ago, Sokmeniki said: A mozda su ipak procijenili da igramo protiv ekipe koja je fizicki nadmocnija u odnosu na nas, sto zbog igraca sto zbog lige u kojoj igraju. Uostalom igrali smo protiv njih na Marakani pa su pojedini nasi igraci pred kraj meca jedva disali, valjda su iz kluba i to uzeli u obzir. Ako bude ovaj sastav meni se iskreno svidja, Handel dobija sansu, stoperski trio koji se dopunjuje, imamo i brzinu i skok igru, a u napadu je Duarte partijama zasluzio da se nadje u prvih 11. Djeluje da ova ekipa moze da trci dosta i da cemo ici da izvucemo sto bolji rezultat za revans, bez ikakvog zaletanja. Igrali smo protiv njih i pobedili. Ne vidim razlog da se sad plašimo Lila. Mi smo pravili tim za LS, to što pojedinci dišu na škrge oko 50-60 min, to je pitanje za stručni štab i prethodnog trenera pa i ovog, mada deluje da smo kod Stankovića spremniji nego kod Milojevica. Arnautovic je prošli meč odlučio golom u 85 min, ne vidim razlog da sada ne igra posle dobro odradjenih pripremama. Tačno je da je Duarte dobar, ali prednost je svakako na strani Arnautovica. Kad već spominjes Hendela, on je igrao taj meč sa Lilom kao ofanzivni vezni. Sada bi ga ja vratio u paru sa Krunicem a ispred Kostov. Zvezda ne sme da se boji prosečnih ekipa poput Lila. Imamo priliku da napravimo iskorak i nema mesta pesimizmu. Taj meč sa Lilom smo igrali u jačem sastavu nego sad, sto je apsurd s'obzirom da smo imali prelazni rok da se unapredimo tamo gde škripi.
Dzo23 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Samo luzeri pričaju o sudijama, i unapred pripremaju alibi. 1
Sokmeniki Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/zvezda-reagovala-na-partizanovo-saopstenje-neka-oni-odrede-sudiju-derbija/536489 Quote "FK Partizan je izdao saopštenje. Jeftino, početnički, očekivano. Kuknjava i plakanje su njihov zaštitni znak, bez obzira na to koja ih uprava predvodi. Svi su drugi krivi za osam uzastopnih šampionskih titula Crvene zvezde, samo ljudi u Partizanu nisu krivi. Ovo današnje saopštenje je samo nastavak već viđenog - uvek je Partizan ugrožen. Stara, dobro poznata matrica. Zbog svega navedenog, Fudbalski klub Crvena zvezda moli komesara za suđenje, gospodina Mesinu, da poništi odluku o izboru arbitra i odredi bilo kog sudiju koga Partizan želi. Neka FK Partizan odredi sudiju koga god hoće, Crvena zvezda će pristati na svaki njihov predlog. Pristaćemo čak i na Srđana Jovanovića, skoro pa zaposlenog u FK Partizan. Crvena zvezda je bolja i kvalitetnija i potpuno nam je svejedno ko sudi. Na sve pristajemo" Ovako su već izvršili pritisak na sudiju kojeg je odredio komesar za suđenje, gospodin Mesina. Normalno je da posle ovog jeftinog pritiska delegirani sudija ima želju da se dodvori FK Partizan. Mi nemamo problem s tim, jer smo godinama unazad već navikli da trpimo njihovu ulogu „ugroženog kluba“ od strane svih zemaljskih sila, koju zloupotrebljavaju da ucenjuju i reketiraju sve redom, pa i državu Srbiju. Neka im bude kako oni hoće, prilagođavamo se i ispunjavamo sve njihove želje, jer za razliku od njih verujemo u svoju snagu na terenu". Tako to rade veliki klubovi, svaka cast za saopstenje. Bilo je vrijeme da se stane na kraj vise ovoj kuknjavi. 3
Milko Miller Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Meni se svidja ideja sa tri stopera jer (iako možda nije bilo tako planirano) imamo igrački kadar koji bi bar u teoriji trebao bolje da funkcioniše u toj formaciji. A i generalno mislim da je dobra strategija da se jača sredina jer Lil je u krizi rezultata ne toliko igre. Ne bi bas trebali mnogo sanse da im dozvolimo jer će pre ili kasnije da klikne kod njih. 1
Don Dusko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 57 minutes ago, No name said: Igrali smo protiv njih i pobedili. Ne vidim razlog da se sad plašimo Lila. Pa pobedili smo jer su napravili gresku(penal) iz igre jedva da smo stvorili bilo sta a da se ja secam. Bice mnogo zajebanija utakmica jer ce Lill dosta ozbiljnije shvatiti ovaj dvomec nego 1 utakmicu regulare dela LE. 2
Sokmeniki Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 hour ago, No name said: Igrali smo protiv njih i pobedili. Ne vidim razlog da se sad plašimo Lila. Mi smo pravili tim za LS, to što pojedinci dišu na škrge oko 50-60 min, to je pitanje za stručni štab i prethodnog trenera pa i ovog, mada deluje da smo kod Stankovića spremniji nego kod Milojevica. Arnautovic je prošli meč odlučio golom u 85 min, ne vidim razlog da sada ne igra posle dobro odradjenih pripremama. Tačno je da je Duarte dobar, ali prednost je svakako na strani Arnautovica. Kad već spominjes Hendela, on je igrao taj meč sa Lilom kao ofanzivni vezni. Sada bi ga ja vratio u paru sa Krunicem a ispred Kostov. Zvezda ne sme da se boji prosečnih ekipa poput Lila. Imamo priliku da napravimo iskorak i nema mesta pesimizmu. Taj meč sa Lilom smo igrali u jačem sastavu nego sad, sto je apsurd s'obzirom da smo imali prelazni rok da se unapredimo tamo gde škripi. Prije svega Lil nije prosjecna ekipa vec je ekipa koja dugi niz godina zavrsava u vrhu tabele Francuske. Drugo, po Transfermarktu im je vrijednost 250 miliona €, znaci 2.5 puta vise nego mi. Mozda jesu u losijoj formi trenutno ali i oni gledaju gdje da se "izvuku" tako da ce protiv nas sigurno igrati maksimalno jako. 1
Taki Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 6 minutes ago, Sokmeniki said: Prije svega Lil nije prosjecna ekipa vec je ekipa koja dugi niz godina zavrsava u vrhu tabele Francuske. Drugo, po Transfermarktu im je vrijednost 250 miliona €, znaci 2.5 puta vise nego mi. Mozda jesu u losijoj formi trenutno ali i oni gledaju gdje da se "izvuku" tako da ce protiv nas sigurno igrati maksimalno jako. A to sto smo mi pravili ekipu za ligu sampiona? , sta nam moze ova boranija iz liga petice sto ne pravi ekipu za ligu sampiona, jest da su skuplji 3-4 puta od nas, al mi smo Zvezda, svakog trebamo napasti i u gostima a ne tamo neki Lil 1
muzipoz Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 hours ago, No name said: Igrali smo protiv njih i pobedili. Kuci
Petkovic Miroslav97 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nikad nismo pobedili u Francuskoj, tradicija je tu da se nastavlja , ali i da se ruši. Ja se plašim scenario Rena, prihvatljiv mi je i minimalan poraz.
No name Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Skuplji smo mi od Pafosa pa pušiona. Skuplji smo i do 10 puta od ove boranije u domacoj ligi pa gubimo bodove. Skuplji smo i od Partizana pa prošli derbi igramo sa 6 igraca u zadnjoj liniji , strepimo do kraja utakmice da li će Natko da proturi loptu kroz šumu igrača i izjednači. Najbolje da igramo nokaut fazu LE sa Suduvom pa da se odvažimo. Druga je stvar što posle 10 godina igranja u kontinuitetu Evropska takmičenja sa solidnim uspesima , umesto da se nadogradimo, mi ubodemo 1/15 "pojacanja, što su nam pojacanja iz Surdulice,Ofk Beograda,IMT-a, što nam penzioneri vrsljaju po klubu koji su odavno prestali da igraju ozbiljan fudbal a nama su okosnica tima. Da ne govorimo da na keca prodamo prvog koji pokaže neki potencijal . Imate timove koji sa manjim budžetom prave ozbiljne rezultate, ne gledaju ko je sa druge strane, već rade na sebi, nadogradjuju se. Nas je problem sto ne možemo da se uzdigne iz domaćeg mulja, pa se non stop okrećemo iza sebe da vidimo gde je domaća konkurencija. Zato me uopšte i ne čudi da će da se tankuje LE zarad derbija , da će okosnica tima pre da igra derbi nego u Francuskoj, jer igraci ne mogu da igraju 2 meča u tri dana. Ovo sve pišem pod pretpostavkom da se obistini najava medija. Edited 2 hours ago by No name
Milko Miller Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 37 minutes ago, No name said: Skuplji smo mi od Pafosa pa pušiona. Skuplji smo i do 10 puta od ove boranije u domacoj ligi pa gubimo bodove. Skuplji smo i od Partizana pa prošli derbi igramo sa 6 igraca u zadnjoj liniji , strepimo do kraja utakmice da li će Natko da proturi loptu kroz šumu igrača i izjednači. Najbolje da igramo nokaut fazu LE sa Suduvom pa da se odvažimo. Druga je stvar što posle 10 godina igranja u kontinuitetu Evropska takmičenja sa solidnim uspesima , umesto da se nadogradimo, mi ubodemo 1/15 "pojacanja, što su nam pojacanja iz Surdulice,Ofk Beograda,IMT-a, što nam penzioneri vrsljaju po klubu koji su odavno prestali da igraju ozbiljan fudbal a nama su okosnica tima. Da ne govorimo da na keca prodamo prvog koji pokaže neki potencijal . Imate timove koji sa manjim budžetom prave ozbiljne rezultate, ne gledaju ko je sa druge strane, već rade na sebi, nadogradjuju se. Nas je problem sto ne možemo da se uzdigne iz domaćeg mulja, pa se non stop okrećemo iza sebe da vidimo gde je domaća konkurencija. Zato me uopšte i ne čudi da će da se tankuje LE zarad derbija , da će okosnica tima pre da igra derbi nego u Francuskoj, jer igraci ne mogu da igraju 2 meča u tri dana. Ovo sve pišem pod pretpostavkom da se obistini najava medija. A mi kao ne pravimo ozbiljne rezultate nasim budzetom? Razumem da ljudima smeta import-eksport funkcionisanje i struktura ljudi u upravi, ali ko misli da postoji neka jasna strategija kako tim iz Srbije moze da nadmasi trenutne rezultate (a to je zadnjih 8 godina 8 puta titula i 8 puta Liga Sampiona ili nokaut faza Lige Evrope) taj zivi u ozbiljnoj zabludi. Evo ne znam koliko klubova van top6 liga je u zadnjih 9 sezona bar 8 puta igrao ligu sampiona ili nokautfazu ligu evrope? Ne verujem da ih ima vise od pet. 1
Recommended Posts