Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted

Ivanić preskače Lil...teško da će igrati i derbi... hronični problemi sa povredama listova ...

Ivanić 32 utakmice 16g 8a

Katai 34 utakmice 17g 4a

Ivanić ulazi u 34tu Katai 36tu...

Zašto ovo pišem? Svima je jasno da su i jedan i drugi na samom kraju karijere i da je jako malo ozbiljnog fudbala ostalo u nogama...a i ovakvi su najproduktivniji igrači Zvezde... dobro, ima i do toga što su većina ofanzivnih pojačanja u posljednje vrijeme teški promašaji ..ali šta hoću da kažem.. ljetni prelazni rok je krajnje vrijeme da dovedemo novu udarnu iglu u ofanzivi... i ovoga puta nemamo prava na grešku...

Dal će to biti Markinjos? Dal neki drugi profil? Čista 10ka kao nekada Evandro? 

Nije fer ni prema momcima da se cjedi suva drenovima iz njih bezveze... 

• Like 1
Posted

Ivanić nam je i dalje bitan igrač za ovakve utakmice kao što je Lil. Magiko je davno prošlo vrijeme i za domaće lige.

Da ne baksuziram, imam osjećaj da ćemo pokidat u FRA 🤞

Posted (edited)

Steta sto nismo probali sa Birmancevicem, jebene delije i njihova sranja.

Vidim da Grujic ne igra u Aeku, a mislim da mu istice ugovor, mnogo bolja opcija od Gudelja.

Edited by Ebuka
Posted
4 hours ago, dunaj95 said:

Ivanić preskače Lil...teško da će igrati i derbi... hronični problemi sa povredama listova ...

Ivanić 32 utakmice 16g 8a

Katai 34 utakmice 17g 4a

Ivanić ulazi u 34tu Katai 36tu...

Zašto ovo pišem? Svima je jasno da su i jedan i drugi na samom kraju karijere i da je jako malo ozbiljnog fudbala ostalo u nogama...a i ovakvi su najproduktivniji igrači Zvezde... dobro, ima i do toga što su većina ofanzivnih pojačanja u posljednje vrijeme teški promašaji ..ali šta hoću da kažem.. ljetni prelazni rok je krajnje vrijeme da dovedemo novu udarnu iglu u ofanzivi... i ovoga puta nemamo prava na grešku...

Dal će to biti Markinjos? Dal neki drugi profil? Čista 10ka kao nekada Evandro? 

Nije fer ni prema momcima da se cjedi suva drenovima iz njih bezveze... 

I Rodić je godinama bio naš najbolji levi bek, nije mu bilo teško iako je bio polupenzioner pošto drugog levog beka nismo imali.

Posted
6 hours ago, Ebuka said:

Vidim da Grujic ne igra u Aeku, a mislim da mu istice ugovor, mnogo bolja opcija od Gudelja.

Ne znam sta da kazem za Grujica. Svaka cast momku al mislim da nam nista ne bi donio. 

• Like 1
Posted

Ne bih imao nista protiv povratka Grujica, pogotovo kao slobodan igrac. Imao bi 30 godina kao i Krunic kad se vratio i videli smo koliko smo od njega dobili (a i jos dobijemo). Verovatno je Gudelj cisto igracki gledano u ovom trenutku bolji igrac, ali u celom kontekstu (godine, istoriju sa klubom, motiv) i ja bih vise hteo Grujica. 

• Like 1
Posted

Jeste, ali Krunić je igrao standardno u Milanu, pa i u Feneru. Svakako smo i Radeta čekali, igrao je loše na početku. Sada nam je glavni igrač. 
Ne znam koliko je pametno, ali ja sam vezan za tu “Zvezdinu decu” koja nas je maltene nosila i spasila gašenja. 
Grujic, Rajković, Jović, Ristić treba da imaju otvorena vrata da kad požele odigraju sezonu na “Marakani”. Mnogi od njih su pričali da nisu ostvarili sve svoje snove na “Marakani”. 

• Like 3
Posted
16 hours ago, Ebuka said:

Kako da se proba sa nekim igračem,za kojim postoji zabrana da se dovede,već je jednom probano i odbijeno,ne verujem da se nešto promenilo za ovih par godina .(mislim na Birmancevica).

Posted (edited)

Krunic ima dosta ozbiljniji CV od Grujica. I sto je bitno - iz godine u godinu je igrao sve bolje. Kod Grujica je obrnuto.

Nisam ni za Gudelja. 

Edited by Markoss
  • Like 1
Posted
7 minutes ago, mindgame said:

je l može neko ko ima info da kaže šta je tačno uradio Radonja ? brat je lud kao zvono : ) 

https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/zasto-je-puklo-izmeu-dejana-i-radonje/536428

Povod je bila proslava Radonjićevog 30. rođendana. Naime, brzonogi Nišlija je tražio od Dejana Stankovića da zbog rođendanske žurke sutradan radi smanjenim intenzitetom. Nije dobio blagoslov od šefa stručnog štaba.

Činilo se da je na taj mali slučaj stavljena tačka. Međutim, problem je nastao narednog dana. Nemanja Radonjić se, prema saznanjima Mozzart Sporta, nije pojavio na treningu u zakazano vreme, a klupskog lekara je obavestio da ga boli stomak.

Takav gest potencijalnog reprezentativca Srbije je ražestio Dejana Stankovića uoči utakmice sa Lilom. Odmah je obavestio članove sportskog sektora da će suspendovati Radonjića, odnosno odstraniti ga iz ekipe.

Dobio je podršku Stanković svih čelnika kluba, posle čega se Crvena zvezda oglasila saopštenjem. I obavestila javnost o tome da je Nemanja Radonjić suspendovan.

• Like 2
Posted

Katastrofalan odnos kluba prema Radonjicu. Ponašaju se kao prema tuđem. Dele neke vaspitne mere pa kad nema ko onda vraćaju igrača.

Jel ne odgovara? Raskini ugovor, to je trebalo uraditi još na polusezoni,  ili još ranije. Kakva je ovo gluma dok sa druge strane ima proteziranih igrača koji nikad nisu ni bili spremni ali uredno igraju ? .

Odlučili su da mu daju šansu, on je dobro odradio pripreme bio planiran u postavi, asistirao, davao golove, ali volsebno ajde ti na klupu kad su počele zvanične utakmice,  prednost Lucicu!? Ej Lučić ima prednost, o penzioneru Kataiju da ne govorimo.....trebao je ranije Radonjic da ih odjebe sve redom.

Gledam zadnji derbi na Jna, ona dvojica Ivanic I Katai se doslovno zajebavaju na terenu. Doslo mi da uletim na isti od besa,...Madjija pravi sprdnju u situaciji 1vs1, maši zicere isto radi I ivanic, a onda se Milojević setio Radonjica koji ulazi i daje gol za pobedu iz prve šanse. Sad odgovara? 

Trebao je da ih odbije da udje,  pa nek mu Madjija od Surdulicu pravi šegu na terenu, nek mu Ivanic usporava svaki napad, samo da je ona decurlija sa druge strane bila prisebnija mogla je glat da pobedi, na šta mu je ličio tim sa ovom dvojicom proteziranih.

Da ne govorimo o tome da ga non stop guraju na kontra stranu jer je Ivanic uzurpirao levu .

Da ne bude zabune, nije ni Radonjic cvecka. Ono što je odigrao u Bragi je za izbacivanje iz tima,  ali i takav je svemirski brod za sva "krila" u timu,  može sve da ih nosi u zubima.

Samo se ovde glumi strogoca , da neko ispadne zrtveni jarac , da bi eto drugi videli "čvrstu ruku"

.. 

• Like 1
  • Ha-ha 4
  • Tuzno 1
Posted (edited)
29 minutes ago, No name said:

Katastrofalan odnos kluba prema Radonjicu.

Ne zajebavaj brate. Dečko je ako se ne varam pri vrhu po mesečnim primanjima, a dve godine nema kondicije da odigra jedno kršteno poluvreme. Em grčevi, em bol, em povreda... Pa čas bira kad mu se igra, kad mu se trenira. Pre svega je Radonjićevo ponašanje prema Zvezdi skandalozno. Čak se i Arnautović uozbiljio i shvatio reči Terzića i Stankovića, ali eto, jedan Nemanja Radonjić nije. Pa sad, pošto je naše dete, neka slavi rođendan 5. dana, ne mora ni da trenira niti išta. Neka igra pijan protiv Lila, šta, naše je dete.

Sramotan je Radonjić iako nam je realno, jedan od najboljih igrača. Ali samo kad želi da igra. A to je jednom u nikad maltene. Sramota me je što ja, koji igram za džabe sam fizički spremniji i mogao bih da odigram više nego on u trenutnom stanju. Pa u svakom klubu je bio proteran, kažnjen, klupiran, sankcionisan. Ja razumem zašto ga je Terzić vratio, ali nije kao da se nije moglo naslutiti da će više splavova obići nego što će treninga uraditi. Šteta. Ali je trebalo raskinuti ugovor još ranije.

Rekao bih da je verovatno uprava naučila iz primera Radonjića, ali znamo da nije i da će opet dovsti nekog domaćeg splavara u katastrofa formi i poznim godinama da nas čašćava prisustvom.

Šta god i kako god, Radonjić da pređe da igra fudbal u nekoj opštinskoj ligi, taman toliko kondicije ima i nakon toga ga čeka treće poluvreme. 

Edited by Summerfunk
  • Like 1
Posted (edited)
44 minutes ago, No name said:

Katastrofalan odnos kluba prema Radonjicu. Ponašaju se kao prema tuđem. Dele neke vaspitne mere pa kad nema ko onda vraćaju igrača.

Jel ne odgovara? Raskini ugovor, to je trebalo uraditi još na polusezoni,  ili još ranije. Kakva je ovo gluma dok sa druge strane ima proteziranih igrača koji nikad nisu ni bili spremni ali uredno igraju ? .

Odlučili su da mu daju šansu, on je dobro odradio pripreme bio planiran u postavi, asistirao, davao golove, ali volsebno ajde ti na klupu kad su počele zvanične utakmice,  prednost Lucicu!? Ej Lučić ima prednost, o penzioneru Kataiju da ne govorimo.....trebao je ranije Radonjic da ih odjebe sve redom.

Gledam zadnji derbi na Jna, ona dvojica Ivanic I Katai se doslovno zajebavaju na terenu. Doslo mi da uletim na isti od besa,...Madjija pravi sprdnju u situaciji 1vs1, maši zicere isto radi I ivanic, a onda se Milojević setio Radonjica koji ulazi i daje gol za pobedu iz prve šanse. Sad odgovara? 

Trebao je da ih odbije da udje,  pa nek mu Madjija od Surdulicu pravi šegu na terenu, nek mu Ivanic usporava svaki napad, samo da je ona decurlija sa druge strane bila prisebnija mogla je glat da pobedi, na šta mu je ličio tim sa ovom dvojicom proteziranih.

Da ne govorimo o tome da ga non stop guraju na kontra stranu jer je Ivanic uzurpirao levu .

Da ne bude zabune, nije ni Radonjic cvecka. Ono što je odigrao u Bragi je za izbacivanje iz tima,  ali i takav je svemirski brod za sva "krila" u timu,  može sve da ih nosi u zubima.

Samo se ovde glumi strogoca , da neko ispadne zrtveni jarac , da bi eto drugi videli "čvrstu ruku"

.. 

A cekaj jebote a kako da se ponasaju kad se ovaj ko primadona ponasa?Sta decko slavis rodjendan pa zelis da odvalis pa da imas kraci trening?!

Ja bih ga izbacio iz tima pride.

I jos verujem da ovo nije bas jedini ispad doticnog, posto evo skoro 2 godine ne moze da se dovede u red.

A neki njegovi bivski klubovi bi svasta rekli na njegovu profesionalnost.

Edited by Don Dusko
  • Like 1
Posted
42 minutes ago, No name said:

.. 

Sve si omasio, brate cigane.

Decko je dokazano tezak mentol i to nema veze sa bilo kakvom "strogocom" kluba.

Odgovornost bi trebalo da snose oni koji su mentola vratili u Zvezdu, gde je dobio ozbiljne pare i "pljacka" isti sa ovom bagrom.

• Like 2
Posted
27 minutes ago, Summerfunk said:

Ne zajebavaj brate. Dečko je ako se ne varam pri vrhu po mesečnim primanjima, a dve godine nema kondicije da odigra jedno kršteno poluvreme. Em grčevi, em bol, em povreda... Pa čas bira kad mu se igra, kad mu se trenira. Pre svega je Radonjićevo ponašanje prema Zvezdi skandalozno. Čak se i Arnautović uozbiljio i shvatio reči Terzića i Stankovića, ali eto, jedan Nemanja Radonjić nije. Pa sad, pošto je naše dete, neka slavi rođendan 5. dana, ne mora ni da trenira niti išta. Neka igra pijan protiv Lila, šta, naše je dete.

Radonjić nije Zvezdino dete. Čak je poznato da je bio kod komšija, mada ni to nije bitno.

Bitnije je da mu je Zvezda već jednom spasla karijeru, pa kad je sve drugo propalo (ako je uopšte i bilo ičega) eto njega nazad na leto 2024. za moćnih 200k evra da se proba još jednom. Ali jbg, ovaj put džepovi su puni, motivacije nema mnogo pa prolazi ovako kako je prolazilo u maltene svim klubovima pre prvog mandata u Zvezdi.

Što neko reče, kako je igrao u Bragi zaslužio je ispisnicu isto veče. Vidim i na TM da ugovor ističe na leto, ali da obe strane imaju opciju za još 2 godine?! Ako ta opcija nije vezana za neki broj utakmica, Radonjić će to sigurno aktivirati jer ne znam gde taj može da igra. Moguće da je uz neprofesionalnost, koju niko ne dovodi u pitanje, jedna od stavki što ne igra da se ne ispune uslovi za produžetak. Čak i da je to slučaj, apsolutno podržavam. Inače je bila priča da pređe u Vojvodinu sad tokom januara, ali je navodno bilo glupo našoj upravi da to uradi.

Posted (edited)
34 minutes ago, Don Dusko said:

A cekaj jebote a kako da se ponasaju kad se ovaj ko primadona ponasa?Sta decko slavis rodjendan pa zelis da odvalis pa da imas kraci trening?!

Ja bih ga izbacio iz tima pride.

I jos verujem da ovo nije bas jedini ispad doticnog, posto evo skoro 2 godine ne moze da se dovede u red.

A neki njegovi bivski klubovi bi svasta rekli na njegovu profesionalnost.

Čekaj čija je onda odgovornost? Jel Radonjic sam sebe doveo u zvezdu? Jel sam sebi dao platu? Jel ne valja? Ok, izbaci ga iz tima trajno....nemoj ga izbacivati pa ga onda vraćati,  da bi ga sad opet izbacio.... Neozbiljno. 

Ako ne može da se nadje zajednički jezik, da se on dovede u red, onda neka se seče....a ne ovako....

Posle onog upozorenja Terzica, kada se Arnautovic uozbiljio ja sam stekao takav  utisak isto kod Radonjica gledajući pripreme.  Pažljivo sam gledao kada je igrao i nadao sam se da će to biti to da će on zauzeti mesto jer je najbolji nas krilni igrač, kad ono njega nema u poslednjoj zvaničnoj utakmici na pripremama pa onda i u Ligi....Sta je problem ....Mozda je i njega ovo pogodilo, da startuje Lučić u Malmeu recimo, a oni su nebo i zemlja....Samo razmišljam zašto je uigravan na pripremama a onda ga nema....a videlo se da se trudi i da hoće da igra mnogo ozbiljnije. Po mom mišljenju samo ga je posle onog zaleta na pripremama trebalo odmah priključiti u prvi tim pa da vidimo, I to na levo krilo a ne desno kao u Bragi.  On je levo krilo. On levo, Ivanic u sredinu iza Arnautovica,  Katai I Lučić klupa. 

Ovo sto je tražio za rođendan apsolutno ne opravdavam, da se razumemo,  samo mi je krivo sto je do ovoga došlo, I što sam igrač i klub ne mogu da nadju zajednički jezik. 

Edited by No name
Posted (edited)
1 hour ago, Ikac said:

Radonjić nije Zvezdino dete. Čak je poznato da je bio kod komšija, mada ni to nije bitno.

Bitnije je da mu je Zvezda već jednom spasla karijeru, pa kad je sve drugo propalo (ako je uopšte i bilo ičega) eto njega nazad na leto 2024. za moćnih 200k evra da se proba još jednom. Ali jbg, ovaj put džepovi su puni, motivacije nema mnogo pa prolazi ovako kako je prolazilo u maltene svim klubovima pre prvog mandata u Zvezdi.

Što neko reče, kako je igrao u Bragi zaslužio je ispisnicu isto veče. Vidim i na TM da ugovor ističe na leto, ali da obe strane imaju opciju za još 2 godine?! Ako ta opcija nije vezana za neki broj utakmica, Radonjić će to sigurno aktivirati jer ne znam gde taj može da igra. Moguće da je uz neprofesionalnost, koju niko ne dovodi u pitanje, jedna od stavki što ne igra da se ne ispune uslovi za produžetak. Čak i da je to slučaj, apsolutno podržavam. Inače je bila priča da pređe u Vojvodinu sad tokom januara, ali je navodno bilo glupo našoj upravi da to uradi.

Da, bio je tamo ali koliko znam, valjda je namerno nešto uradio da bi ga ovi šutnuli i kasnije prešao u Zvezdu. Nije ni bitno.

Ja sam iskreno mislio da će "progirati", da će pokazati da ume i da želi. Ali ono, ne čudi me ovo uopšte. Ako ga je Bin Miloje otpisao, pa šta će tek Stanković da mu uradi? Pritom, Stanković ima tu naviku da se popička sa nekim. I evo, to je baš Radonja. Mislim i zasluženo. Ne znam šta je sa Ohijem onda bilo, ali ovo sa Radonjom je... Kako bih rekao... Slažem se sa upravom i Stankovićem. Nije ovo klub koji se takmiči u opštinskoj ligi, pa da može da slavi psu 5. rođendan i da ga nema dve nedelje na utakmici.

Ističe mu ugovor na leto. To da li obe strane imaju +2... Sumnjam da bi Terzić tako nešto uopšte dozvolio, pogotovo Radonjiću, koji je u Dream Team-u svakog beogradskog splava. A ovo za Vojvodinu, koliko sam čitao, jeste postojala opcija, a i ne znam ni koliko bi bilo pametno/glupo pustiti ga. Siguran sam da bi i u Vojvodini bio klupiran vrlo brzo. Ali opet ti dišu za vratom. Tako da ono, možda čak i pametno. Mada nema ovde kod nas u NS nešto preterano splavova, a i čuo sam ili pročitao ovde možda čak da čovek bleji u kafanama sa ugašenim svetlom. Pa to bi se ovde pročulo u roku... Odmah  😄

Šteta baš. Gotivim ga mnogo. Očekivao sam dosta više od njega iako kažem, nisam šokiran što mu je ovo XY put da je suspendovan od kluba. Drago mi je što mu se ne toleriše sve ovo i što se i Arnautović prozvao da mora da se dozove malo pameti.

Voleo bih da ovo bude podsetnik za buduće igrače (Gudelj i drugi...). Koje on kurčeve ambicije ima da igra sa toliko godina ovde? Ili da oživljava klub karijeru igračima koji godinama ne liče na sebe. Neam pojma. Ali Radonja je idealan primer onog - "I can fix him". Ne možeš. Ne može niko. Džabe bačen talenat.

Edited by Summerfunk