Milko Miller Posted Friday at 11:11 AM Posted Friday at 11:11 AM Mi trenutno imamo deset igraca stariji od 28: Mateus, Glazer, Rodrigao, Veljkovic, Krunic, Ivanic, Katai, Radonjic, Duarte, Arnautovic. Ne verujem da ce Glazer, Rodrigao i Duarte biti tu posle letnjeg prelaznog roka (za Radonjica bolje da se nista ne prognozira), tako da cisto sto se staracke strukture tima tice, mislim da nije problematicno ako dolazi jedan ili dva igraca 30+. Meni vise smeta sto ne vidim motiv Kostica i Gudelja da igraju ovde sem lepe plate i zivota u Beogradu. Niti su navijaci Zvezde niti verujem da im je stalo da sportskih rezultata i trofeja posle Ajntrahta i Juventusa odnosno Sevilje. 1
Molina23 Posted Friday at 11:47 PM Posted Friday at 11:47 PM (edited) Ako je istina da se prati i Aleksa Terzić to može biti odličan potez posle Eraka, a kompletniji je igrač od Tiknija. Uz skoro pa izvesnog Mimovića imali bi domaću odbranu u idealnim godinama i većim plafonom od poslednje sa Gajićem i Rodićem. Mijatovića bi takođe vratio ako Arnautović i Duarte hoće preko. Ovo sa Gudeljom i Kostićem je baš loša priča i van svakog rezona i smisla, ni za šta ne trebaju, matori, ispovređivani, nisu ni naši. To ne sme se dozvoli. Edited Friday at 11:50 PM by Molina23 7
Petkovic Miroslav97 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Bezveze termin danas za nas iz unutrašnjosti.
Milko Miller Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Mateus - Tiknizjan, Veljkovic, Rodrigao, Seol - Krunic, Elsnik, Kostov - Katai, Duarte, Ovusu Tiknizjan i Katai umesto Avdica i Lucica u odnosu na Cuku. Van tima opet Tebo, Ivanic i Milson. Erakovic takodje jos nije u timu.
No name Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Izuzetno mi je drago što je Katai starter. Značice mu ovi minuti. Sjajno se kreće, kao deca u školskom dvorištu uvek je tamo gde je lopta.
Shunsuke Nakamura Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Dobar gol! Prvi kontakt sa loptom i jak šut. 1
Petkovic Miroslav97 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Ne svidja mi se sto nemamo tu agresivnost kao protiv Malmea i Selte. Evo sad poslednjih par minuta ih gazimo u presingu 👏 Edited 8 hours ago by Petkovic Miroslav97
Shunsuke Nakamura Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ovusu osim brzine i tehnike ima i sasvim finu kombinatoriku. Ostavio je prilično dobar utisak u ova dva meča. Jedva čekam da vidim kako će izgledati u Evropi. 4
Petkovic Miroslav97 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ne razumem ekipe poput Pazara. Autsajder si, zabunkirao si se i primio si gol, umesto da probaš ofanzivnije da daš gol, pa i na 2:0 da probaš da se vratiš.. Oni dozvole da se igra “Viktorija” pred njihovim golom punih 90. Minuta i prime 5 komada. Bravo za vas, jebem ti ligu.
Milko Miller Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 27 minutes ago, mister-no said: Bolje igramo u drugom poluvremenu Cini mi se da je glavni faktor za to bio ulazak Enema. Svojim fizikalijama otvorio prostor za ostatak tima, dobro trci, dobro cita akcije, odlican u duelu, usao u tri ciste sanse, iznudio penal i dao gol iz penala. Vidim dosta Serifa u njemu. Ali naravno objektivno gledano Ovusu igrac utakmice, skoro perfektno odigrao prve dve utakmcie. 1
fradler Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Baš dobro drugo poluvreme. Prijatno sam iznenađen Ovusuom i Enemom, a i fudbalom koji igramo. Očekujem da se korektno pošibamo sa Lilom.
Bax Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 hour ago, crni96 said: Hoće se pomijerati derbi zbog Lila? Ne
Teleći sač Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Od Ovusua sam ocekivao da nam bude trece krilo u evropskim utakmicama na leto. Znaci neko na kog se ozbiljno racuna i ko ce imati minutazu. Medjutim ne bi me cudilo da bude prvi izbor na svojoj poziciji. Znali smo da je talenat, da se lepo razvija, ali ovo sto smo videli u ove dve utakmicama je i korak iznad toga. Naravno, rano je za dugorocne prognoze, ali cini se da ce to biti lepa prica. Ja bih ipak da u evropske utakmice udjemo sa igracima koji imaju vise iskustva, no decko ima sve kvalitete da uspe.
Petkovic Miroslav97 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ovaj Ovusu podseća na Mesija za sirotinju. 😁 Načuo sam da skauti koji su pronasli Ovusua faktički volontiraju, rade za par stotina evra u Radniku. Idealna prilika da ukrademo jednog, da bude zadužen isključivo za Afričko tržište.
Milko Miller Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Milson navodno pred odlaskom u Al Dzaziru. Isti model kao kod Lekovica i Babike: pozajmica sa opcijom za otkup.
Petkovic Miroslav97 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kaze Stanković da se Arnautović 6 dana oporavljao od Selte.. 6 dana nije trenirao! Za nauk u klubu da vise ne dovode 35+ igrače, kakva god da klasa bio.
Recommended Posts