Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted

Mi trenutno imamo deset igraca stariji od 28: Mateus, Glazer, Rodrigao, Veljkovic, Krunic, Ivanic, Katai, Radonjic, Duarte, Arnautovic. Ne verujem da ce Glazer, Rodrigao i Duarte biti tu posle letnjeg prelaznog roka (za Radonjica bolje da se nista ne prognozira), tako da cisto sto se staracke strukture tima tice, mislim da nije problematicno ako dolazi jedan ili dva igraca 30+. Meni vise smeta sto ne vidim motiv Kostica i Gudelja da igraju ovde sem lepe plate i zivota u Beogradu. Niti su navijaci Zvezde niti verujem da im je stalo da sportskih rezultata i trofeja posle Ajntrahta i Juventusa odnosno Sevilje.  

• Like 1
Posted (edited)

Ako je istina da se prati i Aleksa Terzić to može biti odličan potez posle Eraka, a kompletniji je igrač od Tiknija. Uz skoro pa izvesnog Mimovića imali bi domaću odbranu u idealnim godinama i većim plafonom od poslednje sa Gajićem i Rodićem. Mijatovića bi takođe vratio ako Arnautović i Duarte hoće preko. Ovo sa Gudeljom i Kostićem je baš loša priča i van svakog rezona i smisla, ni za šta ne trebaju, matori, ispovređivani, nisu ni naši. To ne sme se dozvoli. 

Edited by Molina23
  • Like 7
Posted

Mateus - Tiknizjan, Veljkovic, Rodrigao, Seol - Krunic, Elsnik, Kostov - Katai, Duarte, Ovusu

Tiknizjan i Katai umesto Avdica i Lucica u odnosu na Cuku. Van tima opet Tebo, Ivanic i Milson. Erakovic takodje jos nije u timu. 

Posted

Izuzetno mi je drago što je Katai starter. Značice mu ovi minuti.

Sjajno se kreće,  kao deca u školskom dvorištu uvek je tamo gde je lopta.

Posted

Ne razumem ekipe poput Pazara. 
Autsajder si, zabunkirao si se i primio si gol, umesto da probaš ofanzivnije da daš gol, pa i na 2:0 da probaš da se vratiš.. Oni dozvole da se igra “Viktorija” pred njihovim golom punih 90. Minuta i prime 5 komada. Bravo za vas, jebem ti ligu. 

Posted
27 minutes ago, mister-no said:

Bolje igramo u drugom poluvremenu 

Cini mi se da je glavni faktor za to bio ulazak Enema. Svojim fizikalijama otvorio prostor za ostatak tima, dobro trci, dobro cita akcije, odlican u duelu, usao u tri ciste sanse, iznudio penal i dao gol iz penala. Vidim dosta Serifa u njemu. Ali naravno objektivno gledano Ovusu igrac utakmice, skoro perfektno odigrao prve dve utakmcie. 

• Like 1
Posted

Baš dobro drugo poluvreme. Prijatno sam iznenađen Ovusuom i Enemom, a i fudbalom koji igramo. Očekujem da se korektno pošibamo sa Lilom.

Posted

Od Ovusua sam ocekivao da nam bude trece krilo u evropskim utakmicama na leto. Znaci neko na kog se ozbiljno racuna i ko ce imati minutazu. Medjutim ne bi me cudilo da bude prvi izbor na svojoj poziciji. Znali smo da je talenat, da se lepo razvija, ali ovo sto smo videli u ove dve utakmicama je i korak iznad toga. Naravno, rano je za dugorocne prognoze, ali cini se da ce to biti lepa prica. Ja bih ipak da u evropske utakmice udjemo sa igracima koji imaju vise iskustva, no decko ima sve kvalitete da uspe. 

Posted

Ovaj Ovusu podseća na Mesija za sirotinju. 😁

Načuo sam da skauti koji su pronasli Ovusua faktički volontiraju, rade za par stotina evra u Radniku. Idealna prilika da ukrademo jednog, da bude zadužen isključivo za Afričko tržište.