Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted
17 minutes ago, dunaj95 said:

Valjalo bi da se pazari vrhunsko ljevo krilo do kraja  prelaznog roka...

To kad Mrkela ošacuje, nema brige da ce biti vrhunsko pojacanje 😂

• Like 1
Posted
18 hours ago, dunaj95 said:

Valjalo bi da se pazari vrhunsko ljevo krilo do kraja  prelaznog roka...

Nadam se da neće niko doći. Imamo Radonjića, Milsona, Lučića, Ivanića...

Najbolje da imamo 15 krilnih igrača. 

Posted
1 hour ago, Dzo23 said:

Nadam se da neće niko doći. Imamo Radonjića, Milsona, Lučića, Ivanića...

Najbolje da imamo 15 krilnih igrača. 

Kada bismo od njih četvorice napravili jednog igrača, e takav nam treba. Erak pozajmica sa pravom otkupa 3.5 milki na kraju sezone, nije loše. Taman Rodrigao da se preseli na klupu. Izgleda da naši ozbiljno zagrizli za Markinjosa, vredi li on 8 miliona? 

• Like 2
Posted
19 hours ago, JPM said:

Previse je novca dato za Ovusua. Decko ima lepu brzinu i pokretnjivost ali je bas nizak, sitan...

I opet ostavio odmah na prvoj utakmici bolji utisak nego Milson/Babika koji su placeni duplo vise. Naravno, jedna utakmica nije dovoljna da se izvuce neki realan zakljucak, ali za sada je tako. 

Nego, tesko je u danasnje vreme reci sta je previse novca. Dosta se poremetilo fudbalsko trziste, pocevsi od najviseg nivoa gde je 50-60-70 milona evra postala sitnica za neke prosecne igrace. Klubovi u nasoj ligi su poceli da ostvaruju milionske transfere, takodje za prosecne fudbalere koji cak ni u nasoj ligi ne prave ne znam kakvu razliku. Tako da je pitanje da li je previse novca 2 miliona evra za Ovusua. Po meni je problematicnije to sto Radnik Surdulica iskopa fudbalera od 18 godina i dovede ga direktno iz Gane ovde, a onda nama uzme ta 2 miliona evra za takav posao. Zbog cega mi nismo naisli na njega ranije? Pogotovo bi trebalo da imamo vecu slobodu i vise izbora s obzirom da posedujemo Graficar.

Posted

Slažem se da je teško reći šta je premalo a šta previše novca jer je bitan relativan odnos za koliko kupiš a za koliko prodaš a ne konkretna brojka.

Za ono što Zvezdi treba da bi preživela i napredovala, potrebno je da odnos prodaja/kupovina za igrače koji se dovode da bi se kasnije zaradilo (što je svakako lik od 19 godina) bude barem 3. Dakle, ako smo mi kupili igrača za 2 miliona evra, mi bi, u teoriji trebalo da zaradimo 6 nakon prodaje. U to uključi i, recimo barem dve sezone platu. Dakle, ako nas on košta ukupno 3 miilona evra, mi bi trebalo da ga prodamo za barem 10 u jače lige. Da bi kada se oduzme porez i razlni kurci-palci od ugrađivača u transfer, nama (klubu) ostalo 5-6 za dalja ulaganja.

Dolazimo do toga, da li klub smatra da ovaj dečkić može da generiše toliku cenu. Ako da, odlično, ako ne, usrali smo motku.

Ja naginjem ka ne. 

Posted

Lepo je imati igrača koji se zove Markinjos makar i sa Temua. Ovaj je igrao za Plovdiv pa Ferencvaroš pa za Spartak. A fizički sa 1.65 visine jedan Jago Mateus dos Santos je za njega grmalj 😂🥳

Posted
5 minutes ago, Markoss said:

Ne dolazi ni Markinjos sad. Propala prica 10 dana. Novinari recikliraju sve i svasta. Ni za onog Zazu iz Pafosa nije tacno.

Je l‘ gledaju uopšte neko krilo ili je to to?

Posted
23 hours ago, JPM said:

Previse je novca dato za Ovusua. Decko ima lepu brzinu i pokretnjivost ali je bas nizak, sitan...

Koliko smo dali na Milsona i Babicku, Ovusu mu dodje kao džabe da smo doveli

Posted
5 hours ago, Markoss said:

Nadaju se da ce da iskoci nesto, ali mrka kapa za sad.

Daj da me neko zaposli tamo kod Marina, ne pitam šta košta

• Like 2