No name Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Haha...ej 2026 g....starac fočo Katai startuje i to po krilnoj poziciji. Levo dribler iz IMT-a, koji će pre sam sebi slomiti nogu zalamajuci po terenu nego što će dobro doneti. Još Mica ( duša u nosu) Ivanic da se nekako uglavi u tim I bog da nas vidi. Bas kao na derbiju kad su orgijali Mića Ivanic I Coa Katai, doslovno se zajebavali pred golom protivnika, a onda bata djora uvodi petog stopera da brani 2-1, I gledamo u pasulj kad ce Natho da provuče loptu izmedju linija i da gol. Imamo brza krila Babika, Radonjic, I uigravas Radonjica, ali uvek volsebno ispliva futsal igrac sa termina Coa Katai.... Ovaj klub i uprava ne zaslužuju nista dobro. 1
Milko Miller Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Jel Babika ima neku povredu ili sto nije otisao u Svedsku? U svakom slucaju ko god da nam igra krilo sutra bice ocajan izbor, nema tu dobre opcije. Da se nadamo da ima nesto od Ovusua i da dodje kvalitetno levo krilo, pa da bar za fazu eliminacije ne moramo da gledamo Lucica, Kataia i Milsona.
No name Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Koliko je ovaj ćacika na klupi pogubljen govori i to što je na početku priprema forsirao jedan sastav, gde je sve to delovalo korektno, a onda ničim izazvan u generalnoj probi promesa sastav ubaci madjiju , I na sve to mi izgubimo glat, uz katastrofalnu igru, ali njemu je to OK i on počinje sa Lucicem i Kataijem sad zvaničnu utakmicu. On je znate nesto video !? U savremenom fudbalu , gde je brzina, snaga , kondicija br 1, mi igramo sa dva spora igraca na sredini Elsnik -Krunic,i onda na njih dvojicu dodaje još sporije igrace u navali poput Kataija,Ivanica,Arnautovica, koji I onako sporo kretanje lopte, dodatnu uspore. Onda se cudimo kako je sve sporo, tromo. Pa kako da ne bude ,kad svesno biraju igrače koji su zaostali u 70-im godinama kad su mladji trčali a stariji delili lopte. To je današnja zvezda. Znalo se da nece taktički dalje odmaci od Milojevića. Ista je to klapa. 1
Nini3112 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 1 hour ago, Shunsuke Nakamura said: Izgleda da Stanković kreće sjutra za Lučićem i Kataiem. Meni je nevjerovatno da oni imaju mjesto u prvih 11. Katai koji ne može 15 minuta da odigra sa klupe. Nije bio dobar kao opcija sa klupe, a počinje utakmicu. Sve sto trebate znati o njemu kao treneru je u ovom opisu.
Markoss Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Toliko o Radonji i Milsonu. Svake pripreme kao top rade, cepaju jako, ali onda kara banana. 2
Summerfunk Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Kakvi idioti sede u upravi kluba govori to da je ovaj tim projektovan za Ligu Šampiona pa čak i iskorak u prolazak u 24. A mi protiv Malmea, izvodimo Kataia i Lučića da igraju. Jer bolje nemamo?!?!?!? Tim projektovan da žari i pali LŠ nema dva krštena krila. Ej, u velikoj 2026. godini Katai startuje Evropu. Još je i "Mister" rekao da on u fazonu bira igrače koji mogu da izdrže 90 minuta fudbala. Ja mislim da nas Vladan nikad nije častio Kataijem i Lučićem od prvog minuta. Al zato mister ima da nam objasni šta i kako. Sve se crta da ga zabodu sutra Katai i Lučić.
Igor_ Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Sto je najgore mi i sa ovim "pojacanjima" imamo ocajnu ekipu. Nista se nismo pojacali a stuca nam igra vec duze. 1
Taki Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Kako nemamo krila, Radonjic, Milson, Babika.. Svega tu ima na papiru, e sad sto to ne pokazuju na terenu.. Eto sastavite nasu najacu postavu po imenima Mateus Seol Ucena Veljkovic Tiknizijan Hendel Krunic Milson Ivanic Radonjic Arnautovic Po imenima i na papiru vrlo dobra ekipa. Eto zamislite da ih nikako nismo gledali u Zvezdi, da su svi dosli odakle su dosli sa reputacijom kojom su dosli, da li bi bili zadovoljni sa ovom postavom da im je svima prva utakmica u Zvezdi? 1
Shunsuke Nakamura Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 9 hours ago, Igor_ said: Sto je najgore mi i sa ovim "pojacanjima" imamo ocajnu ekipu. Nista se nismo pojacali a stuca nam igra vec duze. Šta smo se pojačali? Doveli dva igrača iz domaće lige. Štopera niko ni ne pominje.
Diogen Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Milson je imao šansu da se nametne, iako se mora reći da Miloju nije baš trebao i da nije znao šta će sa njim. Kod novog trenera se nametnuo na pripremama, nije toliko loše izgledao, pa je ovo bila valjda odlična prilika da se konačno vidi vredi li ičemu to naše krilo od 5+ miliona. Trener na krilo stavi Kataija, koji ceo život igra u veznom redu i povremeno udje u završnicu, dok brzinu nema ni za proper golmana. Kaže spremio trener iznenadjenje za Malme. Kod nas se trenersko ludilo nastavlja kao da se u nasledje prenosi. Surealno… Da samo dočekam dan da i mene (neki) naš trener jednom iznenadi normalnim sastavom, gde će za početak svako igrati na svojoj poziciji. Ovo je blasfemija šta oni rade sa sastavom…
Dzo23 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Neimar će ladno da stavi u 11 dva djuturuma i ovog iz IMT što dribla sam sebe? Svaka čast zaista... Nakon tih genijalnih ideja bojim se da mu ni veliki Dejo Radonjić ne može pomoći kao talija.
No name Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ja mislim da nikad neće doći dan kad ce neki trener " normalno " posloziti ekipu. Uvek, ali uvek, naprosto useru stvar sto je i najvećem laiku nelogično. Pa jbt....pruzas sansu tom Radonjicu, dogovarate se da mu se da jos jedna sansa pre priprema, I on krene korektno ove pripreme, daje gol, asistira, bori se....i onda u generalnoj probi on ga klupira?? ? Sad ga nema u zvaničnoj utakmici, a realno ima najveći plafon u ekipi....Zašto? A obrazlozenje je da mora i odbrana da se igra.....A JEL IGRA KATAI ODBRANU? JBO TE ON U D.PE VISE....i Stankovića i terzica I milojevića....Klasični mrsomudi koji imaju neki tal sa njim , ja drugo objašnjenje nema da ovaj mora da igra. Ko u boga ga gledaju... Imaš Babiku imaš Milsona, pa pusti njih da igraju na prirodnim pozicijama , levo Radonjic, desno Milson/Babika....čemu filozofiranje sa Lucicem iz IMT-a, I Kataijem.... Totalno su nepodnisljivi svi do jednog.
gilespi Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ova ekipa bez krila, sa sporim stoperima, i Arnautovicem kojem treba pomoc, moze samo da igra 3-5-2 ,sa Seolom i Tiknizjanom kao wing bekovima, ali nema ko to da uigra.
Milko Miller Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 hour ago, Petkovic Miroslav97 said: Ako dobijemo obe mi smo sigurno u top 8? Nismo, mislim da 16 poena nece biti dovoljno za top 8, eventualno sa odlicnom gol razlikom sto necemo imati. Neki realan cilj bi trebao da budemo izmedju 9. i 16. pozicije, da igramo protiv ekipe iz donje polovine. A bili bi i domacin u revansu. Za to su 13 poena mozda dovoljno, 14 poprilicno sigurno. @gilespi Mi smo u prvom mandatu Stankovica relativno cesto igrali u toj formaciji (ili slicnoj). Cini mi se da je negde rekao da za sada nece menjati formacije jer smo kod Milojevica skoro uvek igrali samo jednu formaciju. 1
fradler Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Tragikomedija od sastava... Srecom Malme pojma nema, pa je to i dalje 50-50 utakmica. 1
Saxon01 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 😡 Iznenadjjen i Uvredjen sastavom tima. Sta li Lucic radi u prvih 11 , jel moze neko da mi objasni , mozda sam slep kod ociju..... Katai ? Strasno...... Stankovic definitivno nema pojma. Ako ovo izgubimo.... Edited 3 hours ago by Saxon01
MGinobili20 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Лучић и Катаи у стартних 11, неретко у последње време помислим да неко изнутра опструира клуб. С друге стране, трудим се да нађем иоле неки резон у овоме, можда је неки план да се умртви утакмица првих сат времена и да онда уђу Иванић и Радоња да пробају да је реше.
No name Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago I ovo dete Kostov ne bi igrao da je Ivanic spreman. Milojević ga je nekim čudom uvrstio u tim u Portu u vezni red,, I kad je dečko bio najbolji, sledi nagrada.....sledeći meč na desno krilo, pa klupa. Zašto? Pa pitaj baba vangu... Zato što prednost imaju zaslužni gradjani, zato što robujemo imenima i živimo u 2017 godini.... Zato niko i neće da gleda raspale drtine od po 35-6 godina kako se vuku po terenu, kako se ponašaju kao da su na terminu za mali fudbal. Nema mladosti, nema trčanja, borbe, poletnosti....imaš igrace koji biraju kada će da igraju i protiv koga ( Arnautovic) koji simuliraju povredu, imas igrače koji se tale i biraju poziciju na terenu, ( Ivanic,Katai)... Imaš neke povratnike koji su se toliko zapustili da se pitaš u kom pogonu su radili, jer fudbal kao da nisu nikad igrali.
Petkovic Miroslav97 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Lučić je bio medju najboljima na pripremama. Nisam iznenadjen. 1 1
K.Dot Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ajde Lučić bio najbolji na pripremama, šta je sa Acom? Je l’ i on opet odradio nikad bolje pripreme? 1
Zadnji vezni Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Kad misliš da ne može gore,a ono dođe "Mister" pa si svima ispiša na glavu sa penzosom Acom , Mučenim Lučom. Sastav je krila bez,vezni red hitrine i brzine bez,špic presinga i pritiska bez. Kad se tome pridodaju i dva troma i spora štopera dobijemo jednu ekipu iz vremena Džaje i Šekija koja nema dodirnih tačaka sa pomisli o savremenom fudbalu. Kao što rekoh ,kad je ovaj "neimar" dolazio,Miloje je za njega Klop lično.Ali Terzić&Co nije bitna struka ,bitno je da hoće da pročita ceduljice,da posluša i da nije operisan od kombine i tala. Mada i mi kao navijači ne zaslužujemo ništa bolje.Jer našim ćutanjem i ne reagovanjem na svu ovu bagru koja vedri i oblači u klubu kao da sve to aminujemo i pravimo se mrtvi. Što se tiče večerašnje prognoze i euforije neke ,ima je poput vica o vijagri i besendinu.Kako reaguješ kad ih popiješ u isto vreme?Digla ti se kita ali ti je svejedno.To je taj filing. Edited 2 hours ago by Zadnji vezni 2
Recommended Posts