Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted

Haha...ej 2026 g....starac fočo Katai startuje i to po krilnoj poziciji. Levo dribler iz IMT-a, koji će pre sam sebi slomiti nogu zalamajuci po terenu nego što će dobro doneti.

Još Mica ( duša u nosu) Ivanic da se nekako uglavi u tim I bog da nas vidi. 

Bas kao na derbiju kad su orgijali Mića Ivanic I Coa Katai, doslovno se zajebavali pred golom protivnika, a onda bata djora uvodi petog stopera da brani 2-1, I gledamo u pasulj kad ce Natho da provuče loptu izmedju linija i da gol.  

Imamo brza krila Babika, Radonjic, I uigravas Radonjica,  ali uvek volsebno ispliva futsal igrac sa termina Coa Katai....

Ovaj klub i uprava ne zaslužuju nista dobro. 

Posted

Jel Babika ima neku povredu ili sto nije otisao u Svedsku? U svakom slucaju ko god da nam igra krilo sutra bice ocajan izbor, nema tu dobre opcije. Da se nadamo da ima nesto od Ovusua i da dodje kvalitetno levo krilo, pa da bar za fazu eliminacije ne moramo da gledamo Lucica, Kataia i Milsona. 

Posted

Koliko je ovaj ćacika na klupi pogubljen govori i to što je na početku priprema forsirao jedan sastav, gde je sve to delovalo korektno,  a onda ničim izazvan u generalnoj probi promesa sastav ubaci madjiju , I na sve to mi  izgubimo glat, uz katastrofalnu igru, ali njemu je to OK i on počinje sa Lucicem i Kataijem sad zvaničnu utakmicu. On je znate nesto video !?

U savremenom fudbalu , gde je brzina, snaga , kondicija br 1, mi igramo sa dva spora igraca na sredini Elsnik -Krunic,i onda na njih dvojicu dodaje još sporije igrace u navali poput Kataija,Ivanica,Arnautovica, koji I onako sporo kretanje lopte, dodatnu uspore. 

Onda se cudimo kako je sve sporo, tromo.  Pa kako da ne bude ,kad svesno biraju igrače koji su zaostali u 70-im godinama kad su mladji trčali a stariji delili lopte.  To je današnja zvezda. 

Znalo se da nece taktički dalje odmaci od Milojevića.  Ista je to klapa.  

Posted
1 hour ago, Shunsuke Nakamura said:

Izgleda da Stanković kreće sjutra za Lučićem i Kataiem. Meni je nevjerovatno da oni imaju mjesto u prvih 11. Katai koji ne može 15 minuta da odigra sa klupe. Nije bio dobar kao opcija sa klupe, a počinje utakmicu. 

Sve sto trebate znati o njemu kao treneru je u ovom opisu.

Posted

Kakvi idioti sede u upravi kluba govori to da je ovaj tim projektovan za Ligu Šampiona pa čak i iskorak u prolazak u 24. A mi protiv Malmea, izvodimo Kataia i Lučića da igraju. Jer bolje nemamo?!?!?!? Tim projektovan da žari i pali LŠ nema dva krštena krila. Ej, u velikoj 2026. godini Katai startuje Evropu. Još je i "Mister" rekao da on u fazonu bira igrače koji mogu da izdrže 90 minuta fudbala. 

Ja mislim da nas Vladan nikad nije častio Kataijem i Lučićem od prvog minuta. Al zato mister ima da nam objasni šta i kako.

Sve se crta da ga zabodu sutra Katai i Lučić.