Markoss Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 5 minutes ago, Summerfunk said: Još samo 97 golova i Katai postaje #1 strelac u istoriji Zvezde! Svaku po 90' i da svaku da gol, nekad dva, nekad tri... Lagano za godinu i možda malo jače (ako ga stigne umor, povreda...) Hteli mi to da priznamo ili ne - Sale i Mica su nam kljucni igraci za Superligu. Oni nam donose bodove i majstori su toga. Mnogo su nas zaduzili. I iskreno, mislim da kad zavrse karijeru treba da dobiju deonice kluba, i da ako se i sa 45. godina predomisle - Terza im da ugovor da odigraju neku utakmicu. Morao sam da te ispravim, jer mislim da nije u redu izostaviti Mirka koji takodje ide ka rekordima.
Don Dusko Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 20 minutes ago, Markoss said: Nazalost, povrede nekad udare i na najvece profesionalce Ovde mi je bilo jasno da trolujes. 1
Perkos2 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 9 minutes ago, rodriguez said: koji povodom je na utakmici danas bila istaknuta i mađarska zastava, pored srpske? Verovatno zato što u gradu u kojoj se utakmica igra živi jedan značajan broj Mađara
Мџе Posted 9 hours ago Author Posted 9 hours ago (edited) Inače bio je minut ćutanja za dvoje ljudi i jedan od njih se zvao Jovan Terzić. Sada vidim da je to otac Zvezdana i da je bio nekada predsednik TSC-a kada se zvao AIK i onda izadje foto reportaža sahrane gde je bilo mnogo nekih fudbalskih radnika zajedno sa Dekijem, Grofom, Paunovićem i naravno Vučićem, što jeste čudno malo jer mu je ipak anonimni roditelj preminuo. I onda dalje izadje još jedna vest gde je prenet govor Zvezdana i on su tu zahvaljuje ocu na usadjenim hrišćanskim vrednostima i tu sam izašao. Edited 9 hours ago by Мџе
dzoneee Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 13 minutes ago, Perkos2 said: Verovatno zato što u gradu u kojoj se utakmica igra živi jedan značajan broj Mađara Јел то Бачка Топола? Ако јесте, био сам тамо. Поред назива на српском за неке споменике рецимо или чак и улице стоје и мађарски називи, тако да има смисла.
texas Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 2 hours ago, Todo said: Mada i mi smo da ne kažem šta od navijača. Dok smo prvi godinama,jebeš titulu u ovakvoj ligi,ko gleda itd. A sad kada nam titula izmiče,svi smo potrešeni, i pričamo o istoj. Mislim ovo se odnosi i na mene. Otprilike tako nekako. Siste mi jaja za glorifikovanje “sampionskih rezultata” u ovom radikalskom raspadu od lige u kojoj nam je trzisna vrednost jednaka ukupnoj svih ostalih fk bogalja, al’ cu zato da se najebem milosne majke kad im ta cinjenica nije dovoljna da je titula osigurana maks. do sredine novembra. Jebala nas Tea Katai i taj klozetski pedigre... Zasto? Zato!
Perkos2 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 6 minutes ago, Мџе said: Inače bio je minut ćutanja za dvoje ljudi i jedan od njih se zvao Jovan Terzić. Sada vidim da je to otac Zvezdana i da je bio nekada predsednik TSC-a kada se zvao AIK i onda izadje foto reportaža sahrane gde je bilo mnogo nekih fudbalskih radnika zajedno sa Dekijem, Grofom, Paunovićem i naravno Vučićem, što jeste čudno malo jer mu je ipak anonimni roditelj preminuo. I onda dalje izadje još jedna vest gde je prenet govor Zvezdana i on su tu zahvaljuje ocu na usadjenim hrišćanskim vrednostima i tu sam izašao. Terza i hulja su kumovi tako da ne čudi što je hulja išao na sahranu starom terziću
texas Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 8 minutes ago, Мџе said: Inače bio je minut ćutanja za dvoje ljudi i jedan od njih se zvao Jovan Terzić. Sada vidim da je to otac Zvezdana i da je bio nekada predsednik TSC-a kada se zvao AIK i onda izadje foto reportaža sahrane gde je bilo mnogo nekih fudbalskih radnika zajedno sa Dekijem, Grofom, Paunovićem i naravno Vučićem, što jeste čudno malo jer mu je ipak anonimni roditelj preminuo. I onda dalje izadje još jedna vest gde je prenet govor Zvezdana i on su tu zahvaljuje ocu na usadjenim hrišćanskim vrednostima i tu sam izašao. Ne mogu da se smejem na poslednju recenicu, ne ide, a imalo bi smisla. Nego, videh i Stanoja samroka, radeta bogdanovica itd, brdo sveta se okupilo
Igor_ Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ocekujem da puknu velike pare opet na pojacanja, verovatno ce Bukariju da daju ludu platu da se vrati. Kad vec jure iz amerike nek puknu pare da vrate Joveljica, to vec ima smisla.
crni96 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 6 hours ago, Markoss said: Hteli mi to da priznamo ili ne - Sale i Mica su nam kljucni igraci za Superligu. Oni nam donose bodove i majstori su toga. Mnogo su nas zaduzili. I iskreno, mislim da kad zavrse karijeru treba da dobiju deonice kluba, i da ako se i sa 45. godina predomisle - Terza im da ugovor da odigraju neku utakmicu. Morao sam da te ispravim, jer mislim da nije u redu izostaviti Mirka koji takodje ide ka rekordima. Ovo "mnogo su nas zaduzili" je najveci problem i fk i kk. Mnogi velikani svjetski se odriču legendi ako ne mogu doprinijet samo ih mi gomilamo da zauzimaju mjesta iz fazona kako su to zaslužili zbog onog od prije par godina.
rodriguez Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 7 hours ago, Мџе said: Inače bio je minut ćutanja za dvoje ljudi i jedan od njih se zvao Jovan Terzić. Sada vidim da je to otac Zvezdana i da je bio nekada predsednik TSC-a kada se zvao AIK i onda izadje foto reportaža sahrane gde je bilo mnogo nekih fudbalskih radnika zajedno sa Dekijem, Grofom, Paunovićem i naravno Vučićem, što jeste čudno malo jer mu je ipak anonimni roditelj preminuo. I onda dalje izadje još jedna vest gde je prenet govor Zvezdana i on su tu zahvaljuje ocu na usadjenim hrišćanskim vrednostima i tu sam izašao. ko bi reko da i bubašvabe i stenice posećuju sarane
Milko Miller Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago 8 hours ago, dzoneee said: Јел то Бачка Топола? Ако јесте, био сам тамо. Поред назива на српском за неке споменике рецимо или чак и улице стоје и мађарски називи, тако да има смисла. Ima vise Madjara nego Srba u Backoj Topoli (iako je razlika sve manja), osnivac kluba i trenutni predsednik su Madjari, a imaju znacajnu finansijsku podrsku od Orbana tj. od madjarskog fudbalskog saveza i Mola. Nemaju samo ulice madjarske nazive nego i sam klub na drustvenim mrezama sve objavi na madjarskom i na srpskom jeziku.
rodriguez Posted 45 minutes ago Posted 45 minutes ago ima još takvih gradova ili varošica u srbiji pa ne pamtim da sam igde na zvaničnom događaju ovog formata video zastave države bugarske ili albanije, čak ni prijateljske rumunije. možda je i do mene jer iskreno nisam obraćao pažnju pa možda grešim, svejedno hvala na odgovorima
Recommended Posts