Lucky 6 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Izgubićemo titulu, ali će bar Aca Katai da obori neki imaginarni rekord 2
Summerfunk Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Baš sad krenuo da pišem da gledam klupu i ne znam koga bi mogao da ubaci u igru. Kad ono - Arnatuović. Nije mi jasno. On je završio godinu pre 2-3 nedelje kad se povredio, odigrao pod blokadama protiv Šturma, da bi sad protiv TSC-a isto ušao u igru? Koji lekarski tim ima FK da se odma proslede u KK, da oporave ove naše. Ali ne, stvarno, na klupu samo Handel i Arnautović koji vrede nešto, ovo ostalo... Da mi nemamo izmenu, ma strašno šta su napravili od ekipe. Na šta su sveli klub koji svake godine prihoduje desetine i desetine miliona. DA NEMAŠ KVALITETNU IZMENU.
Petkovic Miroslav97 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 2 minutes ago, Markoss said: Igramo golo govno od fudbala, dzaba se zamlacujete rezultatima. I ne znam zasto se vi kao navijaci sluzite tim jeftinim propagandnim argumentima. Okej, ako udjemo u cetvrtfinale LE - to je ozbiljan rezultat. Ovo sad dal cemo da zavrsimo Evropu u januaru ili februaru je nebitno svima, osim Milojevicu koji je "ispunio cilj". I to isto kad vidim da neko pise ovde, prevrne mi se zeludac. "Ciljevi" su interni dogovor uprave i trenera. Vama kao navijacima valjda treba prioritet da bude taj da Zvezda igra lep fudbal, ima neku perspektivu kao klub i pravi uz to rezultate. Ovo sad nije nikakav specijalan rezultat, jer smo pod recimo Dejanom Stankovicem stizali i dalje u Evropi. Tako da, manite se tih propagandnih prica, jer je ova klika toliko odvojila klub od pravih zvezdasa, da ne pamtim kada je bilo gore. Stigli smo max. Do 1/8 finala LE Velika je verovatnoća da se baš protiv Selte odlučuje o tome da li ćemo da ponovimo taj OGROMAN uspeh koji je imao Stanković. Nismo ni minuta slepi, vidimo da smo spori, ali i da pored toga osim Brage nas niko nije nadigrao i ovakvi kakvi smo. Bez krila, neutegnuti u odbrani, sa velikim problemima sa povredama. Ovaj tim može da bude samo bolji , Babika, Radonjić, Arnautović će biti potpuno oporavljeni. Uz 3 ozbiljna pojačanja ova ekipa može da dobije ozbiljnu brzinu koja joj nedostaje za kvalitetniji fudbal u LE.. Sa kakvim mukama smo se susretali govori i situacija da smo bili toliko tanki sa klupom da smo retko i izmene koristili.
crni96 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Ja bi uveo malog Damjanovića pa nek barem puca sa stilom večeras
rodriguez Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago već lagano zamišljam arnautovića kako u invalidskim kolicima ulazi u igru za zadnjih pola sata, jedna noga amputirana, druga slabo pokretna alan ford broj jedan scenario ali se loži kao da igra za PSG i psuje mater svima u dometu njegovog glasa (sa jakim austrijskim akcentom) 1
TB Told Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Just now, Petkovic Miroslav97 said: Sa kakvim mukama smo se susretali govori i situacija da smo bili toliko tanki sa klupom da smo retko i izmene koristili. Kako da ne, da se ovo sa nekorišćenjem izmena nije dešavalo od samog početka sezone možda bi i mogla da prođe ta priča o nedostatku igrača. 1
Markoss Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) 4 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Stigli smo max. Do 1/8 finala LE Velika je verovatnoća da se baš protiv Selte odlučuje o tome da li ćemo da ponovimo taj OGROMAN uspeh koji je imao Stanković. Nismo ni minuta slepi, vidimo da smo spori, ali i da pored toga osim Brage nas niko nije nadigrao i ovakvi kakvi smo. Bez krila, neutegnuti u odbrani, sa velikim problemima sa povredama. Ovaj tim može da bude samo bolji , Babika, Radonjić, Arnautović će biti potpuno oporavljeni. Uz 3 ozbiljna pojačanja ova ekipa može da dobije ozbiljnu brzinu koja joj nedostaje za kvalitetniji fudbal u LE.. Sa kakvim mukama smo se susretali govori i situacija da smo bili toliko tanki sa klupom da smo retko i izmene koristili. Uspeh je ulazak u cetvrtfinale LE, jer bi to bio iskorak u odnosu na nesto sto smo videli prethodnih godina. Opet, i to je malo, ako se uzme u obzir koliko je klub otudjen od navijaca i ljubitelja fudbala. Radonjic i Arnautovic biraju utakmice od prvog dana u CZ. Nema potrebe meni da spinujes pricu oko povreda. I taj Babika je go kurac od igraca i zelja iskljucivo Milojevica za koga je pitanje da li ce biti tu na prolece. Mislim, meni je taj narativ vas par ovde jasan. Ali to tesko prolazi na ovom forumu. Edited 8 hours ago by Markoss
TB Told Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Just now, Don Dusko said: Arnaut i Katai je ubistvo timskog presinga. Nije postojao ni pre toga, samo je sad uveo još jednog igrača koji ne trči. Kao da će lopta sama da dođe do na 30 metara od gola TSC. Bukvalno preslikana Vojvodina, što meč traje mi smo bezopasniji.
Shunsuke Nakamura Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Kakva je raga Katai. Ovo je sramota puštati da igra. 3
TB Told Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Katai jedva stoji na nogama, a bedni Miloje ne sme ni da pomisli da ga zameni. 2
Summerfunk Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 minute ago, Shunsuke Nakamura said: Kakva je raga Katai. Ovo je sramota puštati da igra. Da nećeš ti možda da oboriš rekord po broju datih golova, a? Šanse su veće kad igra 90' nego kad ne igra uopšte. Ajte molim vas. Pustite čoveka da obori rekord, rekao je Don Terzić da je čovek u životnoj formi, promenio je dijetu. Neka ga još par godina, možda obori i onaj rekord od 230+ golova. 1
Zadnji vezni Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Do kad će da nas časti prisustvom ovaj mučeni Katai? Jel sme da ga zameni ovaj??? I ovaj mrtvi Partizan će ti bežati 4 boda.hahaha Pa nama je misaona imenica da damo gol iz igre! Zamisli izgubiše titulu u ovoj konkurenciji?!? Ja bih diplomu iscepao Edited 8 hours ago by Zadnji vezni
Мџе Posted 8 hours ago Author Posted 8 hours ago I da dobijemo, ovo je govno od igre. Za Miloja je sudbina odavno jasna ali ova uprava toliko očajno radi da ne možeš ništa pozitivno da očekuješ. Osećam se kao Bata Živojinović u tunelu i kao da mi Šumadinac kaže da moramo da se snadjemo neko vreme.
TB Told Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Milojević ne zaslužuje da ode posle zadnje utakmice, već da dobije otkaz, ovo što je on uradio u ovoj polusezoni je sramota kakvu sebi ni Alkosan ne bi dopustio. 1
Don Dusko Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ma dobro imamo rezlutate u Evropi....Sta je problem? Nema veze sto nam Partizan sa decurlijom bezi 4 boda.
Summerfunk Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ovde jedino da se uradi jedan reset kao Partizan u košarci. Ali kod nas mora i trener da leti. Samo Mateusa ostaviti.
Saxon01 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Izgubicemo titulu veceras, sto ce biti bruka nevidjenih razmera. Ostavke svih u upravi !!!! Milojevic ako ima imalo obraza jos veceras ostavka ! Edited 8 hours ago by Saxon01
Recommended Posts