Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted

Милоје максимално искористио поклон Лила и материјализовао две текме против слабијих противника и опет не ваља :lol_2:

Сад је заиста све отворено. Све је ту негде 50/50. Прилична гужва за нокаут фазу. Јебига зајебао сам се на моју жалост а вашу срећу :lol_2: Нисам очекивао оволики број бодова у овој фази. Лилу захвалницу и плакету једну тамо да пошаљете :lol_2: 

• Ha-ha 1
Posted
3 minutes ago, mare80 said:

Majke mi , još ne mogu da prežalim onaj remi protiv Seltika ...

Bili smo domaćini a oni nisu ništa bolje igrali od Šturma ...

Meni žalije utakmice u Portu kada smo zaslužili bar bod,  s 'obzirom na prikazano.

• Like 1
Posted

Videlo se da imamo bolji tim. Da smo imali bar jednog spremnog špica i generalno bar jednog normalnog krilnog igrača ovo bi bila rutinska pobeda. Ali i ovako se piše treća pobeda u nizu i treći put u nizu 1-0. Moguće da će nam X protiv Malma i matematički osigurati Top24 kolo pre kraja, ali oni su tek skromnog kvaliteta tako da naravno treba ići na pobedu. Samo je steta sto ćemo igrati posle pauze protiv njih. Iako je i nama potrebna pauza, verujem da bi njih trenutno svakako pobediti. A posle pauze sa novim trenerom kod njih (a možda i kod nas) to je već teže za prognozu. A ako pobedimo Malmo možda bi sa pobedom protiv Selte mogli i u Top8. Ali dobro to je tema za Januar, danas je tim zaslužio sve pohvale za pobedu. 

• Like 1
Posted

Odlično pripremljena utakmica. Masu nekih problema ali guramo u Evropi sjajno. 

Čestitke najboljem Zvezdinom treneru posle Barija, a ujedno i najosporavanijem. Proljeće je tu! ❤️

UPRAVA NAPOLJE! 

• Like 2
  • Ha-ha 2
Posted

Bila je borba veceras, videla se zelja igraca i pobeda je dosla kao rezultat toga. Jeste Sturm igrao visoko, ima tu onda i prostora, a realno je samopouzdanje nasih igraca jako lose u poslednje vreme pa je i takva taktika protovnika otvarala prostor.

Ima sta i da se zameri, ali ne mora veceras.

Vidim vec da ce biti jako zajebano protiv Tsca za vikend, ali jbg, nema vise lakih rivala ni u jsl.

Posted
1 minute ago, Milko Miller said:

Moguće da će nam X protiv Malma i matematički osigurati Top24 kolo pre kraja, ali oni su tek skromnog kvaliteta tako da naravno treba ići na pobedu.

Ma valjda će Miloje ako ostane stisnuti onu stvar i ići na pobedu,Malme em je tugica od tima,em im je liga već duže vremena krš,em če igrati meč van sezone ...

Posted

Čudan smo svet, da je Dinamo Zagreb drknuo FCSB i Sturm, čitali bi danima kako su oni do jaja. jer gaze šampione Rumunije i Austrije, a mi jadni i bedni i tako, bla bla bla... 

Ovo je sjajan uspeh, bravo Zvezdo, bravo momci, bravo Miloje! Samo veliki timovi pobeđuju sa 10 igrača i dobijaju na strani kad moraju.

Jasno je da je neophodna opšta čistka, realno, uz klince i Mateuša, ostaviti po. jednog-dva iz svake linije, ostalo na pijacu... treba nam 10+ igrača, novi trener, SD i menadžment

• Like 13
Posted
8 minutes ago, mare80 said:

Majke mi , još ne mogu da prežalim onaj remi protiv Seltika ...

Bili smo domaćini a oni nisu ništa bolje igrali od Šturma ...

Protiv Lila je možda realniji rezultat bio 0-0 kao sto protiv Porta nismo “zaslužili” da izgubimo. Sve u svemu rekao bih da sa 10 poena ne možemo da žalimo i da je to realan pokazatelj igre na terenu. 

• Like 1
Posted

Čestitam mom komšiji Mirku pa mi je sad još draže. Video sam ga jednom u svojoj ulici šeta bebče u kolicima. Nek mu je živo i zdravo maleno. Šturmnula (jurnula) Zvezda ka nokaut fazi. Inače pogledajte 😁

• Like 1
Posted

Meni je ovo naša najbolja utakmica u EL. Potpuno zaslužena pobjeda. Milojević je dobro spremio utakmicu. Mogao je bolje da mijenja, mislim da Bajo ulazi bez potrebe. 

Šteta što nemamo bolja krila. Milson je užasan igrač. 

• Like 8
Posted (edited)
14 minutes ago, Mr.Consular said:

Čudan smo svet, da je Dinamo Zagreb drknuo FCSB i Sturm, čitali bi danima kako su oni do jaja. jer gaze šampione Rumunije i Austrije, a mi jadni i bedni i tako, bla bla bla... 

Da, ali je Terzić rekao da smo mi srpski Bajern, tako da su te ekipe svakako morale biti rutinirane. Nije da nije istina što ti kažeš, da bi se za Dinamo pisalo sve to, ali mi smo i Seltik morali dobiti. I oni su raspad. Malme neću ni komentarisati. Tu mora biti +3 pts.

Jbg. Kad izjaviš tako nešto, onda moraš da staneš iza toga, a ne da strepimo da nam FCSB ne utera jedan do kraja ili sad Šturm. Svakako je veeeeliki uspeh, kako god okreneš, ali nije da nismo strepeli do poslednjeg zvižduka.

Edited by Summerfunk
Posted
11 minutes ago, božija noga said:

Čestitam mom komšiji Mirku pa mi je sad još draže. Video sam ga jednom u svojoj ulici šeta bebče u kolicima. Nek mu je živo i zdravo maleno. Šturmnula (jurnula) Zvezda ka nokaut fazi. Inače pogledajte 😁

Daleko od toga da je već sigurno da su 10 poena dovoljna za prolaz. 

Posted

Evo Krunic kaze da nam ne odgovaraju ekipe koje igraju brze, mi forsiramo sporiji fudbal... Ova ekipa 

pati za krilom ala Nemanjom Milicem da pojacamo blok defanzivu i brzinu igre i ljepotu

Posted
33 minutes ago, Summerfunk said:

Miloje, ostani? 😂

do 29.01. 2025 

Ako izbori “proleće” apsolutno ništa ne bih imao protiv da ostane na klupi. 
u LE za sad radi dobar posao, ovde neki žale za Seltikom, mene duša boli za promašaj Duartea protiv Porta… 

Idemo dalje, jednostavno ne možemo da igramo ovoliko loše i nakon zimskih priprema uz par pojačanja..

Posted (edited)

Rezultati bolji od igre. Jeste da 10 bodova nije malo, ali to dovoljno govori koliko je zvezdaska publika zahtevna koja i pored dobrih rezultata traži i igru koja će to da prati. Jednostavno navijači zvezde nisu navijači rezultata,  generalno kad pričam sa ljudima nema onog bitno je da smo pobedili , jbš bodove, nego se više konentariše igra i traži tu pomak. To možda kod drugih prolazi ovde ne.

Posle utakmica sa Milanom i Rendzersom,  niko nije komentarisao poraz i ispadanje, nego je većina na to gledala pozitivno kroz prizmu igre sa tih utakmica.  E, sad svako može da to gleda iz svog ugla i da oceni.

Sto se tice ove utakmice,  ekstremno smo spori za Evropski nivo. Brzina je broj 1 . Fizička sprema broj 2...mi nemamo ni jedno ni drugo. Tromi smo, igraci se slabo kreću sa loptom, a bez lopte nikako. 

Odgovorno tvrdim da se fudbal ne može igrati bez krila. Večeras desno igra po prvi put u životu Hendel...covek igrač sredine terena. Onog ko je skautirao milsona treba oterati sa stadiona. 

Kad u timu imaš Krunica I Elsnika, onda tu ne dovodis identicnog igraca sa istim karakteristikama u vidu Hendela, nego tražiš plejmejkera koji ima dribling , lucidnost, nešto ono što je imao Marin. Nzn zasto se ne dovodi takav tip igraca koji će igrati u ofanzivnom delu.

Ovaj tim da Milojević ustali jedan stoperski par po svojoj želji, bilo koga, samo da ih pusti da vežu 4-5 utakmica,  uz jednog novog igraca u ofanzivnom delu i jedno krsteno krilo, bio bi 50% jači. Dakle samo dva igraca da dovedu, I da iskristalise startni tim da ih ne rotira svaki meč, mi bi delovali mnogo bolje.

Edited by No name
  • Like 2
Posted

Da li eventualna pojačanja sad na zimu,imaju pravo igranja protiv Malmea i Selte,pošto je to ipak i dalje ista faza takmičenja, samo se igra u januaru??

Šteta za Malme što nije za 10 dana, jesmo mi na rezervi,i van forme,ali njima je prvenstvo gotovo pre mesec dana.

Ovako krajem janura i jedni i drugi izlazimo iz priprema,a tu se ništa ne zna.

Posted

Pre svega Miloju ponuditi produžetak ugovora, da njega prvo zacementiramo i preduhitrimo konkurenciju usled njihove rastuće euforije prema njemu zbog naših blistavih nastupa.

Miloju nakon toga dati odrešene ruke da kao i do sada ne radi ništa u formiranju ekipe za proleće, prodati sve što bilo ko hoće da kupi, uključujući i podmladak iz petlića. Milsona i Babicku prodati pod obavezno, jer su krilni napadači u modernom fudbalu nepotrebni višak. Novac od prodaje iskoristiti za kupovinu autobusa da se pojača blok.

I onda na proleće gledati sa zadovoljstvom Miloja kako brboće ustima pored linije, i terzu madjiju kako u loži pućka tompus, zadovoljan jer je još jednom iscedio suvu drenovinu i uspeo po ko zna koji put da navijačima CZ proda muda za bubrege. 

A nama ako je dobro, onda ništa…

• Thanks 1
  • Ha-ha 2
Posted
52 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said:

do 29.01. 2025 

Ako izbori “proleće” apsolutno ništa ne bih imao protiv da ostane na klupi. 
u LE za sad radi dobar posao, ovde neki žale za Seltikom, mene duša boli za promašaj Duartea protiv Porta… 

Idemo dalje, jednostavno ne možemo da igramo ovoliko loše i nakon zimskih priprema uz par pojačanja..

Ja znam da je ovo sad što ću napisati ultra nepopularno, ali ja bih Milojevića (iako ga ne gotivim) ostavio da leta, da se lepo rastanemo jednom za svagda. Toliko je zaslužio zbog svog prvog mandata. Da mu se dovedu po koja pojačanja i to će biti dovoljno za titulu (duplu krunu).

Evropsko proleće je pod moranje sad. Igraš protiv Malmea i Selte. Protiv ovih prvih je +3pts jedno M O R A NJ E. Opet, nisam fan Milojevića ali bih ga ostavio do leta i još jednom dobro, ali dobro razmislio koga bi doveo umesto njega. Ovo sa Dekijem... Ne znam, bojim se.

A i bilo bi lepo da kad opet neki trener nas odvede u ambis (vrlo verovatno Deki) da ne dovedu ponovo Milojevića, već neko novo, drugo ime. 

• Love 1
Posted
23 minutes ago, Todo said:

Da li eventualna pojačanja sad na zimu,imaju pravo igranja protiv Malmea i Selte,pošto je to ipak i dalje ista faza takmičenja, samo se igra u januaru??

Šteta za Malme što nije za 10 dana, jesmo mi na rezervi,i van forme,ali njima je prvenstvo gotovo pre mesec dana.

Ovako krajem janura i jedni i drugi izlazimo iz priprema,a tu se ništa ne zna.

Ne, ali za fazu eliminacije možemo tri nova igrača da registrujemo. Mora da dodje jedno kvalitetno levo krilo, tu nema dileme. Pored toga ja bih video da prodajemo Bruna pre ulaska u zadnju godinu ugovora i da nadjemo Serif tajp špica koji će da podeli minute sa Arnautovicem na poziciji špica. U teoriji treba nam i pravi komandant odbrane i desno krilo ako od Babike nema ništa. Ali to je realnija priča za leto. Treba i videti šta ćemo sa Seolom. I njemu ugovor važi do kraja sledeće sezone. Ja bih svakako voleo da ostane i nudio novi ugovor, ali rekao bih da on hoće da menja sredinu. 

Posted
13 minutes ago, Milko Miller said:

Ne, ali za fazu eliminacije možemo tri nova igrača da registrujemo. Mora da dodje jedno kvalitetno levo krilo, tu nema dileme. Pored toga ja bih video da prodajemo Bruna pre ulaska u zadnju godinu ugovora i da nadjemo Serif tajp špica koji će da podeli minute sa Arnautovicem na poziciji špica. U teoriji treba nam i pravi komandant odbrane i desno krilo ako od Babike nema ništa. Ali to je realnija priča za leto. Treba i videti šta ćemo sa Seolom. I njemu ugovor važi do kraja sledeće sezone. Ja bih svakako voleo da ostane i nudio novi ugovor, ali rekao bih da on hoće da menja sredinu. 

Oba krila i zadnji vezni. 
U špicu Duarte ili Arnautović

iza njih Ivanić

Moramo da se ubrzamo , mnogo smo spori 

• Like 1
Posted

Kad smo kod zadnjih veznih meni je najači utisak ostavio Sanogo. Čvrst, jak sa loptom i bez nje , siguran, nije operisan od kontrole i predaje lopte. Može da pokrije u stopera što je i radio u jednom periodu..

Onakav tip igraca daje sigurnost celom timu. Ona utakmica u Milanu doktorska.