Shunsuke Nakamura Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Nijesmo loši koliko pišete. Koliko ja vidim. 1
Thor Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Just now, Markoss said: I taj Rodrigao nek se ne hvata lopte da izvodi slobodnjake. U trecem minutu mu igrac prosao iza ledja kao da je To sto je spor i dekoncentrisan, ne znači da nema šutinu, što bi reko Anđus😄 1
Markoss Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, Shunsuke Nakamura said: Nijesmo loši koliko pišete. Koliko ja vidim. Nismo. Mnogo ofanzivno igra Sturm pa nam otvaraju prostor napred. Problem je sto je svaka Milsonova lopta izgubljena, a Ivanic i Handel jos uvek nisu kontakt s loptom imali. Bukvalno jedno krsteno krilo ala Bukari da imamo bi bili duplo bolji tim. 1
Summerfunk Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Šta je sa Babikom uopšte? Odigrao protiv Vojvodine i sad ga nema?
No name Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, Markoss said: Nismo. Mnogo ofanzivno igra Sturm pa nam otvaraju prostor napred. Problem je sto je svaka Milsonova lopta izgubljena, a Ivanic i Handel jos uvek nisu kontakt s loptom imali. Bukvalno jedno krsteno krilo ala Bukari da imamo bi bili duplo bolji tim. Čekaj, sad će da se jave ovi koji tvrde da se moderan fudbal igra bez krila.
Mr.Consular Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 5 minutes ago, Thor said: To sto je spor i dekoncentrisan, ne znači da nema šutinu, što bi reko Anđus😄 Šta je prognozirao za večeras?
Thor Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 minutes ago, Mr.Consular said: Šta je prognozirao za večeras? Ne pitaj🤭 1
Zadnji vezni Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ovo je u zadnjih nekoliko godina najlošija ekipa CZ. Ovakve ekipe bi rutinirali onomad Stojković-Vujadin-Degenek-Bakula-Radonja i Boaći. Mi ne možemo da napravimo 3 pasa i nekom presingu da i ne govorim. 1
Thor Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ako nista primetna je veća agresivnost i angazovanje... Sto mi ovaj Handel ide na živce...jedva dobacio sa 16 metara. Nikako da vidim koji je taj njegov extra kvalitet. 1
No name Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Milojević je napokon shvatio da Ivanic nije krilo nego ofanzivni vezni. ( POMAK) A to ce ga držati do sledeće utakmice i nove preraspodele uloga.
Zadnji vezni Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ali sve sve ali ovaj mučeni Veljković? Kakva Kanta od igrača majko mila.
mister-no Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Čovek među tri naša glavom nabačenu iz auta šutira po golu
Petkovic Miroslav97 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Odavno se neko ovako dzukački nije ponašao na terenu kao Arnautović.. bukvalno od Koromana nismo imali tako bezobrazno nevaspitanog fudbalera 2
No name Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Bukvalno jedno brzo krilo rešava ovakve utakmice. Ovaj Sturm je zreo za 0-2 već na poluvremenu, ali džaba kad nama desno krilo igra Handel ( prvi put) I levo operisani milson. E to smo mi.
Zadnji vezni Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Milson mučeni već drugu kontru otvara Šturmu. Kakav fudbalski čarobnjak?! Igrači što im se prezime završava sa švili jedni na druge liče.
Don Dusko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ja igrace ne bih krivio kad pola njih igra van svojih pozicija jbg. 1
No name Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ova dva penzionera na sredini koji kampuju svaku utakmicu niko ne spominje ( Elšnik i Krunic)...kakva dva sporaca koji statiraju na sredini. Busni smo kao sir na sredini sa njima, a u napadu skoro i da ne učestvuju. 1
Summerfunk Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Treba pohvaliti upravu što je finansijski pojačala ugovor Elšniku
Bobby Shurda Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Kakav je šaban ovaj Arnautović pored njega Šilja Pešić izgleda kao neki gospodin sa cilindrom iz 1920. godine
Thor Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Terza, Marin i Miloje verovatno bili pijani kad pravili tim za ovu godinu. Ne zna se gde smo sporiji, u napadu, veznom redu ili odbrani...mrtva trka
Recommended Posts