Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted
Just now, Markoss said:

I taj Rodrigao nek se ne hvata lopte da izvodi slobodnjake. U trecem minutu mu igrac prosao iza ledja kao da je 

To sto je spor i dekoncentrisan, ne znači da nema šutinu, što bi reko Anđus😄

• Like 1
Posted
1 minute ago, Shunsuke Nakamura said:

Nijesmo loši koliko pišete. Koliko ja vidim. 

Nismo. Mnogo ofanzivno igra Sturm pa nam otvaraju prostor napred. Problem je sto je svaka Milsonova lopta izgubljena, a Ivanic i Handel jos uvek nisu kontakt s loptom imali. 

Bukvalno jedno krsteno krilo ala Bukari da imamo bi bili duplo bolji tim.

• Like 1
Posted
1 minute ago, Markoss said:

Nismo. Mnogo ofanzivno igra Sturm pa nam otvaraju prostor napred. Problem je sto je svaka Milsonova lopta izgubljena, a Ivanic i Handel jos uvek nisu kontakt s loptom imali. 

Bukvalno jedno krsteno krilo ala Bukari da imamo bi bili duplo bolji tim.

Čekaj, sad će da se jave ovi koji tvrde da se moderan fudbal igra bez krila.

Posted

Ovo je u zadnjih nekoliko godina najlošija ekipa CZ.

Ovakve ekipe bi rutinirali onomad Stojković-Vujadin-Degenek-Bakula-Radonja i Boaći.

Mi ne možemo da napravimo 3 pasa i nekom presingu da i ne govorim.

• Like 1
Posted

Ako nista primetna je veća agresivnost i angazovanje...

Sto mi ovaj Handel ide na živce...jedva dobacio sa 16 metara. Nikako da vidim koji je taj njegov extra kvalitet.

• Like 1
Posted

Milojević je napokon shvatio da Ivanic nije krilo nego ofanzivni vezni. ( POMAK)

A to ce ga držati do sledeće utakmice i nove preraspodele uloga. 

Posted

Bukvalno jedno brzo krilo rešava ovakve utakmice.  Ovaj Sturm je zreo za 0-2 već na poluvremenu,  ali džaba kad nama desno krilo igra Handel ( prvi put) I levo operisani milson.

E to smo mi. 

Posted

Ova dva penzionera na sredini koji kampuju svaku utakmicu niko ne spominje ( Elšnik i Krunic)...kakva dva sporaca koji statiraju na sredini. Busni smo kao sir na sredini sa njima, a u napadu skoro i da ne učestvuju. 

• Ha-ha 1
Posted

Terza, Marin i Miloje verovatno bili pijani kad pravili tim za ovu godinu. Ne zna se gde smo sporiji, u napadu, veznom redu ili odbrani...mrtva trka