Valensija Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago (edited) Jos ne mogu da shvatim kako var nije reagovao na onaj debilni crveni karton?! Ozbiljna greska. Edited 22 hours ago by Valensija 2
Petkovic Miroslav97 Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Upravo na konferenciji Milojević kaže da je Rade ponovo igrao pod blokadom. Kakav lav od čoveka, mogu mnogi da se ugledaju na njega. Lider! 6 2
Amigo21 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Ja odavno losiju ekipu nisam gledao od Steaue... Bitna je pobeda jer je sa igracem manje. Po mom misljenju bas prestrogo dobijen crveni pogotovo jer je do tada Rumunima sudija oprostio dva klasicna zuta kartona i pustao grublju igru. Necu da kritikujem previse da ne ispadne da mracim ali bukvalno bih voleo da viidm ledja mnogima na kraju ove polusezone poceo bih od trenera do nekih koji sami kazu da zele iskorak i da su zasiceni(tako i igraju preko one stvari) Ponasanje nasih igraca u prvenstvu je dno dna a sto se tice utakmice protiv Sturma tu ocekujem da cemo izginuti na terenu. Posle toga ubrzo ide pauza i nadam se da ce mnogi biti bivsi. 3
berti Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Arnaut je uzasan. Nespretan nekako. Šerif je mnogo više doprinosio. Ako nekako prezimimo, centarfor je prioritet.
No name Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Mora dobar rez da se napravi na zimu, počev od trenera . Mnogo je i igraca koji su zasiceni koji žele da idu, što reče čovek gore iznad tako i igraju. Prvi takav je Elšnik. Zauzima mesto, još mu pojačan ugovor posle ostanka letos kad nije došlo do dogovora sa Turcima. Konkretno zauzima mesto Kostovu. Ja ne znam kako oni ne vide da Elsnik,Hendel, Krunic guše jedni druge na sredini. Prva dvojica nikakav ali nikakav doprinos nemaju. Arnautovic bi bio mnogo bolji kad bi pored sebe imao krila kojima može da odloži loptu a ne da mu Ivanic sedi u krilu svaki napad stoji 2m od njega. Desno nema nikoga, tu samo ako se Seol pojavi. Zvezdi nedostaje dobar ofanzivni vezni neko ko će znati sa loptom ko će biti spreman da spoji špic igrača sa golom. Mi nemamo plejmejker sposobnog. Na sredini imamo tri identična igrača koji se nipočemu ne izdvajaju. Nema kreacije, sigurnosti sa loptom, nema defanzive. Mi još imamo i kakve takve rezultate s'obzirom da igramo bez sredine u ofanzivnom delu, I bez ijednog klasičnog krila. Ako na to dodamo da svaki meč počinje različit štoperski par, I ovo sto smo uradili je premija. Da smo hteli namerno sami sebe da unistimo ne bi ovako radili. O kondiciji tek da ne govorimo. Profi igrači max spremni za 60 min. Pod hitno su potrebne promene u sportskom sektoru. Marin,Mrkela,Milojević...u igračkom delu minimum 60% tima . 2
Mejdanac Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 10 hours ago, Todo said: Bravoo momci,bravoo! Sa igračem manje,išli po pobedu,krvalili očekivano poslednjih pola sata, ali zasluženo do 7 boda. Sad imamo 3 meč lopte za proleće. Ako ništa,Selta poslednje kolo na Marakani. Ko se sjeća: "Jutros mi se k...digo pusice ga Selta Vigo"? 🙂 2 1
СтелаРоса Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Mora se pohvaliti ekipa za jucerasnje izdanje. Odlicna energija od prve minute utakmice, a pogotovo posle crvenog kartona. Nije fer sad pricati o slabom protivniku (sto jeste tacno) jer nikada nije lako igrati sa igracem manje, a pogotovo nama koji smo imali i povreda i generalno cele sezone imamo upitnu fizicku spremu. Igraci su pokazali da ima i dalje krvi u njima. 2 hours ago, berti said: Arnaut je uzasan. Nespretan nekako. Šerif je mnogo više doprinosio. Ako nekako prezimimo, centarfor je prioritet. Ne bih se bas slozio. Svaku evropsku utakmicu je Arnautovic namestao saigracima velike sanse. Nije radilica kao Serif, ali doprinosi na drugacije nacine i donosi suv kvalitet pred golom protivnika. Inace nas bivsi igrac Petar Stanic postigao het-trik za Ludogorec juce i izbio na celo liste strelaca u LE sa ukupno 5 golova. 3
Мџе Posted 11 hours ago Author Posted 11 hours ago Elšnik je poslao ovaj pas i imao je dobrih prekida juče. Poslednjih meseci igra sasvim solidno i nigde se ne vidi da želi da ide. Čak deluje kao jako pošten i svestan igrač, koji daje sve od sebe. 3
Petkovic Miroslav97 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Zadnji vezni, krilni napadač(i)i možda desettka(?) Treba nam neka radilica, klasičan pitbul koji ima veliki radijus kretanja. Ne mora ni ofanzivno mnogo da zna, ali jednostavno da trči kao lud i zatvara naslše sporije igrače. Krila su obavezna. Vraća se Babika, ali i pored toga bi bilo dobro da pokušamo da dovedemo TOP krilo. Ako Babika ne može onda čak i dva. Ivanić glumi krilo, ali ne ide više. “10” bi mogao upravo on da preuzme jer Hendel je po vokaciji zadnji vezni i dugoročno ne može da bude ispred Radeta i Elšnika. Onda bi se i smenjivali Ivanić i Kostov iza napadača, što je ok. Ovaj tim se može nadograditi da bude pre svega brži. 1
Petkovic Miroslav97 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Prošle sezone je Rangers prošao kao 8 sa 14 bodova. uz najbolju gol razliku (16:10) . Izvisili su Bode, Anderleht i FCSB sa istim brojem bodova. Sa 10 bodova su sa među 24 najbolje našli redom Paok, Tvente Fener. Ispod njih Braga i Elfsborg sa lošijom gol razlikom ali sa isto 10 bodova. Edited 7 hours ago by Petkovic Miroslav97
Todo Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 26 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Prošle sezone je Rangers prošao kao 8 sa 14 bodova. uz najbolju gol razliku (16:10) . Izvisili su Bode, Anderleht i FCSB sa istim brojem bodova. Sa 10 bodova su sa među 24 najbolje našli redom Paok, Tvente Fener. Ispod njih Braga i Elfsborg sa lošijom gol razlikom ali sa isto 10 bodova. Jeste da ima još tri kola, ali nas realno ugrožava možda 3-4 ekipe za top 24 (Luda šuma, Young Boys i ovi Holandjani G.A.Eagles), a svi imaju teži raspored od nas do kraja. Šturm ako nas ne dobije, otpada i on,ostalih 10-ak ekipa su već ispale, ne matematički, ali u praksi da.
Milko Miller Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 14 hours ago, Valensija said: Jos ne mogu da shvatim kako var nije reagovao na onaj debilni crveni karton?! Ozbiljna greska. I meni nije jasno sto VAR nije intervenisao jer stvarno ne vidim prostora za crveni karton. Ali ne treba skroz zaštiti Ucenu jer sudija je ove sezone za deset utakmica dao sest crvena kartona, sto je nenormalan broj. Sad ne znam naravno da li je popust stručnog staba jer nisu dali tu informaciju igračima ili su igrači imali tu informaciju, a Ucena jednostavno nije bio koncentrisan. U utakmici gde si jasan favorit sa takvom sudijom najbolje da uopšte ne koristiš lakat.
merosina Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Arnautovic sem iskustva nije pridodao neku dodatnu vrednost timu. Nesporan je njegov background, ali mi lici na varijantu, aj da ovde ubodem 2,5 miliona € u odnosu na Arabiju, koja bi mi zbog mojih godina ponudili 30% vise u ugovoru. Svakako cu se setkati po terenu da otaljam tih 2g i da odem u penziju. I ovako mi je ovde dobra klima, imam neki dodatni imperativ jer se igra Evropa, Zvezda decacki san i ti fazoni. Ako ovako nastavi, voleo bih da se poradi na dovodjenju novog napadaca, a da Arnautova uloga u timu bude 30 min po utakmici
Мџе Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago 5 hours ago, Petkovic Miroslav97 said: Zadnji vezni, krilni napadač(i)i možda desettka(?) Treba nam neka radilica, klasičan pitbul koji ima veliki radijus kretanja. Ne mora ni ofanzivno mnogo da zna, ali jednostavno da trči kao lud i zatvara naslše sporije igrače. Krila su obavezna. Vraća se Babika, ali i pored toga bi bilo dobro da pokušamo da dovedemo TOP krilo. Ako Babika ne može onda čak i dva. Ivanić glumi krilo, ali ne ide više. “10” bi mogao upravo on da preuzme jer Hendel je po vokaciji zadnji vezni i dugoročno ne može da bude ispred Radeta i Elšnika. Onda bi se i smenjivali Ivanić i Kostov iza napadača, što je ok. Ovaj tim se može nadograditi da bude pre svega brži. Trebalo bi više da pratimo trendove u fudbalu i gde se kreće, mnoge stvari koje se ovde pišu su poprilično zastarele. Takva klasična krila se sve manje koriste. Brzina i neki solidan dribling za 1na1 više nisu dovoljni za krilo već se traži i plejmenking/kreacija kako bi mogli da igraju na manjem prostoru i da imaju veću ulogu u napadu. Vladanova ideja sa Mirkom je dobra ali je implementacija užasna i jasno je da Ivanić ne može da iznese tu ulogu. Sa te strane bi i Mislion bio bolja opcija za krilo od Babike, ja bih voleo da on ostane dok ne dodje novi trener da vidi da li može da mu se osmisli bolja uloga u timu od ovog kanala koji igra (a lepo je počeo). Badjo bi bio ta šestica. Ta pozicija pivota je toliko ključna za svaki tim da će retko bilo ko (ako iko) da se odluči da ima takvog igrača sa takvim limitiranim veštinama. Nama je Krunić bukvalno pojačanje ovog veka. Mora neko ko je dobar i defanzivno i u prenosu/kontroli lopte, tu bukvalno nema nikakvog kompromisa. 1
Мџе Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago On 9/4/2025 at 12:24 PM, Мџе said: Stari post gde se vidi nekadašnji Pepov pozicioni fudbal sa klasičnim krilima i Dinizov novi relacioni fudbal koji se iz JA sve više probija u Evropu, gde krila stoje drugačije sa drugačijim zahtevima.
No name Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Klasična krila nikad ne mogu biti zastarela. Igrao sam fudbal dugo godina, drugu ligu, prvu omladinsku itd..i znam sta govorim. Oduvek su krila bila udarna igla napada. Oduvek se napadalo preko krila, gde se razvlače linije odbrane protivnika, širi protivnik, I koristi prostor izmedju linija odbrane protivnika. Ovo sto mi forsiramo poslednjih godina u vidu Ivanica,Bena, I sličnih nemaju nikakvog uporišta, što se i vidi. Ovaj tip igraca konstantno skuplja u napadu, ulazi unutra sa loptom gde je protivnik najgušći, gde je najteže napadati. Mi smo najbolji ofanzivni fudbal igrali sa Radonjicem dok je bio u formi u prošlom mandatu, baš kao I sa Bukarijem. Jednostavno to su igraci koji koriste prostor, koji mogu da naprave dar-mar svojom brzinom, ako imaju saigrača koji može da ih uposli dobrim pasom . Ovakvi igrači su najteži za čuvanje. Automatski blokiraju protivnicke bekove da izlaze visoko, gde su konstantna opasnost. Dobra krila su pola tima. Edited 3 hours ago by No name 1
Мџе Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago Ah brate, u našoj PLS se još uvek igra odbrana čovek na čoveka iako zona postoji već 50 godina. Da ne pominjemo kako je bilo u tvoje vreme.
Recommended Posts