Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted
3 hours ago, Dzo23 said:

Za ono sinoć trener ima najmanje krivice. Tačnije ima samo jer je prerano izveo Handela i dao preveliku slobodu Kataiu i Ivaniću. Dokle više s tom dvojicom?

A to što "zvezde" neće (ili ne mogu) da trče i ne mogu 20 super šansi da pretvore u gol stvarno nije trenerova krivica.

Pa samo što mu igra ko ne treba da igra i što je promašio onda i izmene. Ne znam šta je još mogao da pogreši, da izvede 10 igrača jedino.

Za Milojevića je uvek jedan od argumenata bio da je siguran u ligi, ali pošto to više nije slučaj mislim da je kraj realan u januaru. Te priče kako terza ne prihvata ostavku su smešne, nek kaže na konferenciji da podnosi neopozivu ostavku i to je to, samo se ne pojavi sutradan.

• Like 1
Posted (edited)

Izgleda da je Radonjic suspendovan...pičvajz,ako i treba.

Vala je prevrsio svaku meru . Celu polusezonu nije spreman za vise od 30 minuta.  Vere se po tribinama severa kad je navodno bio povredjen,  glumi ludilo.  Ako i treba da se popičkaju , nista bolje nisu zaslužili milojević i terzić. Pogotovo mufljuz terzić.

Dok se ne podele otkazi ( milojević, radonjic) ne rastera ivanic sa krila ,  katai iz prvog tima , ovaj tim neće disati. 

Šlag na tortu bi bio da ode terzić koji je idejni tvorac ovoga što gledamo, ali da bi on otišao zna se ko prvi treba da ode. Onda u ovoj situaciji daj šta daš. 

Edited by No name
Posted

Barem neke solidne vesti iz FK. Ono što igra Radonjić ove sezone je sramotno, trebalo mu je u Bragi reći da krene peške kući.

Posted
2 hours ago, Ikac said:

Pa samo što mu igra ko ne treba da igra i što je promašio onda i izmene. Ne znam šta je još mogao da pogreši, da izvede 10 igrača jedino.

Za Milojevića je uvek jedan od argumenata bio da je siguran u ligi, ali pošto to više nije slučaj mislim da je kraj realan u januaru. Te priče kako terza ne prihvata ostavku su smešne, nek kaže na konferenciji da podnosi neopozivu ostavku i to je to, samo se ne pojavi sutradan.

Neće Milojević da se zameri Terziću, to je ključ svega. Ne želi da završi mandat time što će se posvađati sa njim jer zna da će ga ovaj opet vratiti kad novi (vrv stranac) trener bude nas "unazadio" sa par kikseva, vratiće Milojevića da vadi kestenje iz vatre. Kakav god da je Miloje, ja sam siguran da je on nudio i neopozivu ostavku, bukvalno sve, ali don Terzić nema koga da angažuje sad. Mislim da on stvarno nema plan B i da će Milojević da plovi do leta. Predsednik Celja ne želi da pusti Rijeiru, ovi naši kao ipak ne bi da ga dovedu zbog "ne-fudbalskih stvari".

I to je pretpostavljam i jedini razlog zašto je na klupi. Ako se posvađaju, neće se vraćati u Zvezdu. Ako odradi šta Terzić od njega traži, opet će biti trener Zvezde u nekom periodu. Za dve, tri, pet godina...

Od svih pojačanja ove godine, uboli su samo sa golmanom. Pre svega dobar čovek i još bolji golman. A kamoli da će sa trenerom još da pogode. 

• Like 2
Posted

Da li može neko ko ima info i ko je upućeniji u celu stvar da kaže zašto je Radonja sklonjen ? Mislim da tu ima nešto mnogo vece od njegove lenjosti i bezobrazluka…

Posted
16 minutes ago, mindgame said:

Da li može neko ko ima info i ko je upućeniji u celu stvar da kaže zašto je Radonja sklonjen ? Mislim da tu ima nešto mnogo vece od njegove lenjosti i bezobrazluka…

Nije sklonjen, sam je demantovao na insta storiju da je povređen. 

• Like 2
Posted

Meni je najjaca stvar u ovoj prici ta da je Radonjic doveden u Zvezdu, iako je Milojevic bio izricito protiv toga. 

Elem, zamerali su mu vec par puta da misle da folira povrede kada mu se ne igra. Tako da - on kaze da je povredjen, oni kazu da nije. A da je sklonjen verovatno jeste, posto je vec bio izbacivan sa treninga par puta.

• Like 5
Posted

Meni generalno nije jasno kako smo koristili Radonjica ove sezone. Ocigledno nije spreman i kad ga kao takvog vec imamo u klubu, onda je mnogo locignije da nam bude dzoker za zadnjih 20,30 minuta. Tako smo ga koristili u Evropi prosle sezone i to je izgledalo mnogo konkretnije. Ove sezone je u grupnoj fazi igrao svaku od pocetka i bukvalno uvek posle 20 minuta nije imao vise snage i nikakvu korist nismo imali od njega.  

• Like 1
Posted
1 hour ago, Markoss said:

Meni je najjaca stvar u ovoj prici ta da je Radonjic doveden u Zvezdu, iako je Milojevic bio izricito protiv toga. 

Elem, zamerali su mu vec par puta da misle da folira povrede kada mu se ne igra. Tako da - on kaze da je povredjen, oni kazu da nije. A da je sklonjen verovatno jeste, posto je vec bio izbacivan sa treninga par puta.

Kod Milojevića kakav god da je, cenio se rad i zalaganje na treninzima. Ebisilio, Žule Stojković, Savić.. Nisu imali prolaznost zbog svog (ne)rada na treninzima. Radonja je majstor na terenu, ali u “svlačionici”  jednostavno ruši autoritet treneru, pa nije ni čudo što ga nije želeo u timu. 

Posted

Nek Miloje završi sezonu, makar bili 10. u SLS i onda neki reset da padne. Pošto su Terzić-Marin-Mrkela nedodirljivi, onda menjaj sve ostalo što se menjati može. To uključuje Kataija i Ivanića u startu (mada ovo se neće desiti). Očigledno upravi ne gori pod nogama jer i Partizan prosipa bodove pa su verovatno lagani.

Doduše, voleo bih da Miloje leti na zimu, ali mislim da mu zamena nije spreman još ili je... nema uopšte? 😄 Taman ako bi novi trener došao na zimu, mogao bi koliko toliko da vidi ko će mu grejati klupu i koje mu pozicije gore. Al ajd, od svega ovoga očekujem da nam odu Seol i Tiknizijan i dođe... niko. 

Posted

Cuo sam informaciju iz vise izvora (mislim da je i ovde neko pomenuo) da je Miloje nudio ostavku jos posle Pafosa, pa posle Brage, i da je Uprava gluva na te zahteve jer veruje u njegov sistem koji je doneo toliko uspeha klubu.

Nije da ne moze on da podnese neopozivu ostavku ali ocigledno mu nije bas toliko savest nemirna, fazon oprao svoj obraz ali eto, ne daju ga... 🥺 A i tesko da ima i da ce imati neke iole normalnije ponude uskoro, mislim da ga ni na Kipru vise niko ne bi uzeo ni sa Kataijem u paketu...

Meni je ova omerta u nasem klubu daleko zloslutnija, i daleko podmuklija od satro cutanja kao afirmacije rada, poverenje prema treneru nije tema i slicnih gluposti...

Znaju dobro lopine da su sa Milojem naucili, a i on sa njima, da kupuju i prodaju, oduzimaju i dodaju ali u svoje dzepove, njemu je to OK iako malo pljucne u nekoj izjavi ali daleko od toga da bi mu smetalo sutra da mu prodaju i Mateusa i sva 3 i 1/2 stopera koje imamo. Ipak je on vojnik kluba, zna, mora tako, trpi i radi...

Kladim se da terzinjo zna malo vise od nas, kolika je trenutno dubina rupe u kojoj je ova vlast, posto porodicno tako blisko saradjuje sa istom, i upleten je u naprDnjacke kombinacije do grla. A i drzi precedika iznad glave, blizu srcu...

Verovatno da sve ovo dolazi polako do svog epiloga (kriza oko NIS-a ce dodatno ubrzati kolaps, ocekujem ubrzo trzavice u vlasti, a valja i ocekivati da ako krene belaj sa naftnim snabdevanjem da ce prvi pacov cuj mene Dacic polako krenuti da napusta brod (vidjeno vec toliko puta).

Zato mislim da terzinjo i njegova menadzerska klika koja zapravo upravlja klubom imaju trenutno sve to na umu i jedini jos cilj kako da isisaju jos koji dinar i rasprodaju sta jos moze, i dok jos moze.

Mislim da se jedino mi navijaci trenutno palimo na rezultate i nase stanje i tabelu i ostale gluposti... Jer smo uvek bili slepi pored ljubavi, i jer nemamo drugih interesa od tog da budemo prvi.

Plasim se da trenutno one koji se racunaju iskreno zabole patka za sve to, vec ocekujem nakon ispadanja iz LE rasprodaju robe i razlaz tj. reset na 2016. godinu. Nadam se da gresim... 😕

Posted
42 minutes ago, Diogen said:

Plasim se da trenutno one koji se racunaju iskreno zabole patka za sve to, vec ocekujem nakon ispadanja iz LE rasprodaju robe i razlaz tj. reset na 2016. godinu. Nadam se da gresim... 😕

Ako će to znači da Terzić i kompanija odlaze iz kluba, a da će doći Vidić i ekipa - potpisujem. Reset mora da dođe pre ili kasnije. Ovo ne vodi nikud za sad. Šta god valja, na prvi ponudu se prodaje. Dovode se preplaćeni panjevi, rezultata realno nema iako svake godine Terzić kaže da se napada iskorak u Evropi.

Daj taj reset i prave ljude, pa ćemo da vidimo koliko i šta možemo. 

Posted

Ja stvarno ne znam da li smo stvarno pogodili i sa jednim pojačanjem ove godine???? ( Mateusa ne računam) 🤔

Veljković ? Tiknizijan? Rodrigo? Učena? Stanković? Handel? Babika? Bađo? Arnautović? 

Ne znam da li sam nekoga propustio... ali nije ni bitno..

Posted

Za ove na slovo B se govorilo da treba sacekati, da je prerano ocenjivati i kritikovati. Ajd da vidimo, ali se cini da ce u drustvo VLP, Kulibalija i jarana.

Posted
50 minutes ago, The_Big_S said:

Ja stvarno ne znam da li smo stvarno pogodili i sa jednim pojačanjem ove godine???? ( Mateusa ne računam) 🤔

Veljković ? Tiknizijan? Rodrigo? Učena? Stanković? Handel? Babika? Bađo? Arnautović? 

Ne znam da li sam nekoga propustio... ali nije ni bitno..

Tiknizijan je u početku bio dobar, stvarno su ga svi dizali u nebesa. Da može da trči, da je pismen, ali da je defanzivno loš. I ajde što je on loš, to i da istrpiš do nekog nivoa, ali brate, nama su apsolutno svi defanzivno loši. Čak i štoperi jebote. Pa Veljković se boji duela. 😄

Handel mi je okej, doduše, nekad ga gurastručnjak van njegove pozicije pa ovaj ne zna de bije isto. Isto kao i Kostova. Mislim da mu ga samo još za štopera nije stavio.

I žao mi je Bađa. Jurili ga ovi naši neko vreme, on odbio, da bi na kraju pristao... da greje klupu. Ne znam šta su zaključili posle jedne utakmice od 10 minuta da li on valja ili ne valja, ali greota.

Ali od svih "pojačanja" ove sezone, Mateus je najbolje iskreno. A kače neke slike da mirno spavamo, najbolji prelazni rok, nikad više para potrošli... da bi prosipali bodove u SLS 😭

• Like 1
Posted

Koliko god da su igraci loši, milojević se svojski trudi da svojim sumanutim rotiranjem pogotovo stopera, mešanjem pozicija ostalih igrača dovede do toga da tim postane konfuzan. Za fizičku spremu je direktno odgovoran.  

Zvezda nema kontinuitet igre jednog tima. Ne može tim  biti uigran kad non stop rotiras iz kola u kolo igrače. 

Pitam javno ko normalan rotira stopere i svaki drugi meč počinje različit stoperski par? Samo zbog ovoga mu treba dati otkaz da više nikad ne prismrdi klubu.  Ovo sto on radi sa timom je za oduzimanje licence i njemu i onom ko mu je istu izdao. 

Nemoj da se prosipaju fore da je to bože on nudio ostavku, a ovi mu ne daju.  Jer mu neko brani da stavi sam tačku na ovo? Zna i on dobro da ga niko ozbiljan neće uzeti posle zvezde i da slobodno može da zaboravi i na Kipar, jer je on odavno pročitan.

Isto ovo je radio i posle prvog mandata kada je dobio otkaz. Potpuno se isto ponašao u nedostatku ideja krene da rotira igraca , da pravi konfuziju, I tako u krug. Sad ponovo isto....

Drugi put je preveslao klub...

Razočarao se gospodin jer je pucao na mesto selektora pa se izduvao kao balon. Direktno se kroz izjave nudio da ga angažuju, pa kad je propalo on se umusio, I to sve dok je aktivan trener kluba.

Posted

Pa ne moguce da su svi koji su dosli zaboravili igrati fudbal?

Ovde je problem trener sto ne zna da iskoristi te igrace.

Ajde jedan-dvoje pa da kazes.

Ali kod nas 10 nema pojma previse je bato moj.