Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted
3 hours ago, Dzo23 said:

Za ono sinoć trener ima najmanje krivice. Tačnije ima samo jer je prerano izveo Handela i dao preveliku slobodu Kataiu i Ivaniću. Dokle više s tom dvojicom?

A to što "zvezde" neće (ili ne mogu) da trče i ne mogu 20 super šansi da pretvore u gol stvarno nije trenerova krivica.

Pa samo što mu igra ko ne treba da igra i što je promašio onda i izmene. Ne znam šta je još mogao da pogreši, da izvede 10 igrača jedino.

Za Milojevića je uvek jedan od argumenata bio da je siguran u ligi, ali pošto to više nije slučaj mislim da je kraj realan u januaru. Te priče kako terza ne prihvata ostavku su smešne, nek kaže na konferenciji da podnosi neopozivu ostavku i to je to, samo se ne pojavi sutradan.

• Like 1
Posted (edited)

Izgleda da je Radonjic suspendovan...pičvajz,ako i treba.

Vala je prevrsio svaku meru . Celu polusezonu nije spreman za vise od 30 minuta.  Vere se po tribinama severa kad je navodno bio povredjen,  glumi ludilo.  Ako i treba da se popičkaju , nista bolje nisu zaslužili milojević i terzić. Pogotovo mufljuz terzić.

Dok se ne podele otkazi ( milojević, radonjic) ne rastera ivanic sa krila ,  katai iz prvog tima , ovaj tim neće disati. 

Šlag na tortu bi bio da ode terzić koji je idejni tvorac ovoga što gledamo, ali da bi on otišao zna se ko prvi treba da ode. Onda u ovoj situaciji daj šta daš. 

Edited by No name
Posted

Barem neke solidne vesti iz FK. Ono što igra Radonjić ove sezone je sramotno, trebalo mu je u Bragi reći da krene peške kući.

Posted
2 hours ago, Ikac said:

Pa samo što mu igra ko ne treba da igra i što je promašio onda i izmene. Ne znam šta je još mogao da pogreši, da izvede 10 igrača jedino.

Za Milojevića je uvek jedan od argumenata bio da je siguran u ligi, ali pošto to više nije slučaj mislim da je kraj realan u januaru. Te priče kako terza ne prihvata ostavku su smešne, nek kaže na konferenciji da podnosi neopozivu ostavku i to je to, samo se ne pojavi sutradan.

Neće Milojević da se zameri Terziću, to je ključ svega. Ne želi da završi mandat time što će se posvađati sa njim jer zna da će ga ovaj opet vratiti kad novi (vrv stranac) trener bude nas "unazadio" sa par kikseva, vratiće Milojevića da vadi kestenje iz vatre. Kakav god da je Miloje, ja sam siguran da je on nudio i neopozivu ostavku, bukvalno sve, ali don Terzić nema koga da angažuje sad. Mislim da on stvarno nema plan B i da će Milojević da plovi do leta. Predsednik Celja ne želi da pusti Rijeiru, ovi naši kao ipak ne bi da ga dovedu zbog "ne-fudbalskih stvari".

I to je pretpostavljam i jedini razlog zašto je na klupi. Ako se posvađaju, neće se vraćati u Zvezdu. Ako odradi šta Terzić od njega traži, opet će biti trener Zvezde u nekom periodu. Za dve, tri, pet godina...

Od svih pojačanja ove godine, uboli su samo sa golmanom. Pre svega dobar čovek i još bolji golman. A kamoli da će sa trenerom još da pogode. 

• Like 1
Posted

Da li može neko ko ima info i ko je upućeniji u celu stvar da kaže zašto je Radonja sklonjen ? Mislim da tu ima nešto mnogo vece od njegove lenjosti i bezobrazluka…

Posted
16 minutes ago, mindgame said:

Da li može neko ko ima info i ko je upućeniji u celu stvar da kaže zašto je Radonja sklonjen ? Mislim da tu ima nešto mnogo vece od njegove lenjosti i bezobrazluka…

Nije sklonjen, sam je demantovao na insta storiju da je povređen. 

• Like 2
Posted

Meni je najjaca stvar u ovoj prici ta da je Radonjic doveden u Zvezdu, iako je Milojevic bio izricito protiv toga. 

Elem, zamerali su mu vec par puta da misle da folira povrede kada mu se ne igra. Tako da - on kaze da je povredjen, oni kazu da nije. A da je sklonjen verovatno jeste, posto je vec bio izbacivan sa treninga par puta.

• Like 3
Posted

Meni generalno nije jasno kako smo koristili Radonjica ove sezone. Ocigledno nije spreman i kad ga kao takvog vec imamo u klubu, onda je mnogo locignije da nam bude dzoker za zadnjih 20,30 minuta. Tako smo ga koristili u Evropi prosle sezone i to je izgledalo mnogo konkretnije. Ove sezone je u grupnoj fazi igrao svaku od pocetka i bukvalno uvek posle 20 minuta nije imao vise snage i nikakvu korist nismo imali od njega.  

• Like 1
Posted
1 hour ago, Markoss said:

Meni je najjaca stvar u ovoj prici ta da je Radonjic doveden u Zvezdu, iako je Milojevic bio izricito protiv toga. 

Elem, zamerali su mu vec par puta da misle da folira povrede kada mu se ne igra. Tako da - on kaze da je povredjen, oni kazu da nije. A da je sklonjen verovatno jeste, posto je vec bio izbacivan sa treninga par puta.

Kod Milojevića kakav god da je, cenio se rad i zalaganje na treninzima. Ebisilio, Žule Stojković, Savić.. Nisu imali prolaznost zbog svog (ne)rada na treninzima. Radonja je majstor na terenu, ali u “svlačionici”  jednostavno ruši autoritet treneru, pa nije ni čudo što ga nije želeo u timu.