Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted
4 hours ago, Small Owl said:

Čitam, Miloje isto pravi zgradu..imamo više građevinaca nego neki klaster visokogradnje.

Mene to nije iznenadilo podobni trener ćaci je sns kadar i sad mu je prilika da se obezbedi kad može da se gradi gde i kako oćeš. 

• Like 1
Posted

Danas protiv IMT na praznoj marakani. 

Nadam se da će milojević izvesti najjači sastav , onaj sastav koji bi trebalo da počne i u Bragi za 4 dana. 

Mada ko zna, nije mu strano ni da nastavi da " odmara" igrače koji su izašli iz  reprezentativne pauze. 

Posted (edited)
20 minutes ago, dzakala said:

Protiv IMT je revijalna utakmica tako da ce odmarati svakako i oni sto su na terenu i van njega

To odmaranje će nam i doci glave. To više odmaže nego što će pomoći. U X utakmica gde smo nekog odmarali mi u narednoj ostanemo isti i bez snage oko 60-og minuta. 

Nama svaki meč u JSL treba da služi kao jači trening gde će prva postava da se uigrava posebno zadnja linija, I tu uigranost primeni u Evropi. 

Nema razloga da prva postava ne počinje svaki meč u ligi, pa da se negde oko 65-70 min...izvrše izmene i da prilika nekom igraču.

Ali mi to radimo obrnuto.  Imamo primer protiv Kragujevca,  gde se istumba sastav , I onda kad počnemo da gubimo , daj uvodi prvi tim u drugom poluvremenu da vadi kestenje, jer rezervisti ne mogu da slome otpor.

Nije isto kad pored standardnih igrača izvrsis dve-tri izmene gde ti novi igrači imaju od koga da uče imaju sigurnost na terenu, i kad staviš potpuno novih 11 i očekuješ ne znam sta, a onda se iscudjavas kako ne ide, kako gube 1-0 na poluvremenu na Marakani ,  kako u poslednjem trenutku spasavaju bodove u Lucanima itd.  

Edited by No name
Posted

Jebemu vise sa tim odmaranjem. Pa onda 90 posto domacih utakmica u kupu i prvenstvu neka odmaraju jer su laganica. Šta koji kurac vise da odmaraju, secali su dzakove cementa pa su lipsali valjda. Neka zajebu i sa treninzima da bi se odmorili.

• Like 4
Posted

Za IMT sam posebno napisao da je nebitno ko ce igrati, i ti koji budu igrali ce se odmarati na terenu.

To je revijalna utakmica sa ekipom ciji sef ce biti na sipci na severu.

• Like 1
Posted

Crvena zvezda: Mateus - Seol, Rodrigao, Učena, Avdić - Krunić, Hendel - Radonjić, Kostov, Ivanić - Arnautović

Nema tumbanja & De Krujne is back. Najs. 

Posted
13 minutes ago, Molina23 said:

Crvena zvezda: Mateus - Seol, Rodrigao, Učena, Avdić - Krunić, Hendel - Radonjić, Kostov, Ivanić - Arnautović

Nema tumbanja & De Krujne is back. Najs. 

Izuzev štopera. Učena i Rodrigao su prvi i poslednji put odigrali kao štoperski tandem od početka protiv Železničara 14.9..... I, nijednom pre i posle toga....

Posted

Radonja ako ima kap znoja na dresu, ja sam Cristiano Ronaldo. 

Nisi ti sine za ozbiljan fudbal, cim je tebi ispod casti igrati protiv IMT-a

Posted (edited)

Baš bedak što se Babika povredio, mogao je kroz ove mečeve fino da bustuje samopouzdanje u završnici i posledično mnogo konkretnije vreba kontre u Evropi. 

Edited by Molina23
Posted
11 minutes ago, Don Dusko said:

Ivanic lagano trpa ovde al zato kad izadje u Evropu...

Više je do konkurencije no do samog Ivanića 😉...

Posted (edited)

Mali je zver od igrača.

Moderan veznjak,odličnog radijusa kretanja,tehnike,sjajnog pregleda igre i vrhunskog završnog pasa.Nema alibi igre niti igre za statistiku gde se šteka na terenu npr.

Nekad imaš utisak da je odigrao preko 300 mečeva u PL ili 50-ak u reprezentaciji koliko deluje mirno,staloženo I iskusno na terenu.

Moram prokomentarisati i ovog mUčenu,ko je njega skautirao svaka mu čast.Ovakvih ima i po ovoj jadnoj ligi za pronaći.Om i u ovoj laganoj tekmi uspe da podeli par "bombi" kolegama da izginunza istu ili ne daj Bože povrede.Iz mog fudbalskog ugla ,baš loš ili prosečan igrač 

Edited by Zadnji vezni
Posted

To je to. Izašli smo u najjačem sastavu, brzo stekli prednost,  oko 65 min izašli Arnautovic i Ivanic , ušli mladji i  dokusurili rivala. 

Kostov je po meni najviše pokazao od ovim momaka iz klase poput Nedeljkovića, Mimovica,Maksimovica,  pa i Milosavljevica. Nekako mu je viši plafon od svih..Ima tu lucidnost, brzinu, brzo razmišlja kad je sa loptom, nema strah od lopte i non stop se nudi saigračima. Momak ima samo 17 g. Baš ozbiljan potencijal.